Recenzje książki "W cieniu zła"

Dodaj swoją recenzję

Sen

3.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dobry wieczór... 😁 Dzisiaj pragnę się podzielić z Wami moimi odczuciami, co do "W cieniu zła" autorstwa Alexa Northa... 🙂 Hmm... A moje uczucia są nieco mieszane. .. Po "Szeptaczu", który mnie się BARDZO podobał, oczekiwałam czegoś więcej.. Motyw snu wydał mi się intrygujący, i w istocie taki był, bardzo ciekawe autor snuje tutaj różne przypuszcze... {} Recenzja książki W cieniu zła

@Angela_czyta@Angela_czyta {}× 2

Więcej tu obyczaju niż thrillera

22.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"W cieniu zła" Alexa Northa od wydawnictwa Muza to książka, co do której miałam duże oczekiwania. Liczyłam tu na coś naprawdę mocnego i mrocznego. A dostałam..., coś zupełnie innego... W Gritten Wood - małym miasteczku, 25 lat temu doszło do brutalnego, rytualnego morderstwa. Nasz główny bohater, Paul Adams, był w nie częściowo zamieszany. Znał... {} Recenzja książki W cieniu zła

Czerwone ręce wszędzie

8.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„W cieniu zła” to moje pierwsze spotkanie z brytyjskim pisarzem kryminalnym, którego „Szeptacz” okazał się bestsellerem i był hitem 2019 roku. Jego druga książka „chodziła” za mną od dłuższego czasu, aż wreszcie nadarzyła się okazja, abym mogła ją przeczytać. Miasteczko Gritten Wood nie cieszy się dobrą sławą. Dwadzieścia pięć lat temu doszło t... {} Recenzja książki W cieniu zła

O tej pozycji było naprawdę głośno. Czy słusznie?

1.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rok temu Alex North zaskoczył nas debiutem pod tytułem „Szeptacz”, o którym było bardzo głośno. Jak tylko dowiedziałam się, iż autor powraca z nową książką, to od razu uznałam, że muszę ją mieć. A gdy już zobaczyłam okładkę, to w mojej głowie od razu pojawiła się myśl „o tak o tej książce będzie naprawdę głośno”. Czy aby na pewno słusznie? Niepoz... {} Recenzja książki W cieniu zła

Czerwonoręki

30.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To moje pierwsze spotkanie z autorem bestsellerowego "Szeptacza", którego dopiero od niedawna posiadam, dzięki wielkiej wymianie książkowej. W miasteczku Gritten przed dwudziestoma pięcioma laty doszło do okrutnego morderstwa. Sprawcami okazało się dwoje nastolatków, z których jeden został zatrzymany przez policję, a drugi zniknął w niewyjaśniony... {} Recenzja książki W cieniu zła

@coolturka104@coolturka104 {}× 8

Mroczny i tajemniczy thriller, który pokazuje, że zło może być wszędzie...

28.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"- Fajnie usłyszeć coś miłego, ale wiesz, jak jest. Człowiek nigdy nie jest zadowolony z efektów własnej pracy. - Tylko w ten sposób można się rozwijać i robić postępy." "- To raczej nie działa w ten sposób, Paul. Z wiekiem wszystkie wspomnienia zlewają się w jedną całość i zaczynasz myśleć, że życie wcale nie przypomina linii prostej, tylko rac... {} Recenzja książki W cieniu zła

W cieniu zła

26.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na tę książkę w ostatnim czasie jest taki bum, że po prostu nie mogłam przejść obok niej obojętnie, bo gdzie się nie obejrzałam, tam widziałam okładkę "W cieniu zła" i słyszałam zachwyty. Nie czytałam poprzedniej książki autora, która swoją drogą także wywołała w czytelnikach ogromne emocje, więc podeszłam do tej pozycji bez większych oczekiwań, z... {} Recenzja książki W cieniu zła

⭐RECENZJA⭐

23.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć 🖐🏻 Czytaliście książkę ze zdjęcia, albo wcześniejszą "Szeptacz"? Jakie macie o nich zdanie? Podzielcie się 😃 ⭐RECENZJA⭐ Czerwone ręce, czerwone ręce, wszędzie czerwone ręce... 🖐🏻 Po 25 latach Paul dla swojej matki wraca do rodzinnego miasteczka. Wspomnienia z dzieciństwa wracają do niego, jakby to było wczoraj. Makabryczne morderstwo doko... {} Recenzja książki W cieniu zła

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 3
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl