Recenzje książki "W jednej chwili"

Dodaj swoją recenzję

Spodziewaj się tylko niespodziewanego.

1.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"W jednej chwili" autorstwa Suzanne Redfearn to książka na którą przez długi czas nie byłam gotowa. Przeleżała u mnie na półce przez wiele miesięcy, aż w końcu się za nią zabrałam i przepadłam. W przeciągu zaledwie kilku godzin poznałam historię 16-letniej Finn, która miała swoje plany i marzenia. Cieszyła się na wyjazd z rodziną i znajomymi, plan... {} Recenzja książki W jednej chwili

#179 "W jednej chwili" Suzanne Redfearn

5.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku. Wypędź z umysłu wszelkie "nie dam rady". Jedyne, co cię powstrzymuje, to strach. Odwaga popycha cię do przodu." To miała być wspaniała weekendowa wyprawa na narty z rodziną i przyjaciółmi. Los jednak zrządził inaczej. W okamgnieniu kończy się życie szesnastoletniej Finn, gdy ich samochód wypada z ośn... {} Recenzja książki W jednej chwili

W jednej chwili

8.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jedna chwila może zauważyć na całym życiu. Potrafi zrujnować wszystko, zmienić plany, priorytety, marzenia, spojrzenie na świat. Choroba, śmierć, wypadek mogą spotkać nas w najmniej oczekiwanym momencie i trzeba mieć tego świadomość. To miał być beztroski weekendowy wypad na narty. Złe warunki na drodze, chwila nieuwagi i kamper rodziny Millerów ... {} Recenzja książki W jednej chwili

Nostalgia Finn

6.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dla szesnastoletniej Finn to miał być idealny wypad w góry. Rodzina, przyjaciele, dobre jedzenie, narty. Tragiczny wypadek, w którym ginie nastolatka wpłynie na życie wielu osób. Walka o przetrwanie, walka o życie, walka o miłość. Fabuła powieści Suzanne Redfearn „W jednej chwili” zbliżona jest do akcji dwóch filmów: „Charlie St. Cloud” (2010 r... {} Recenzja książki W jednej chwili

@justyna_@justyna_ {}× 2

Ile człowieka jest w człowieku?

2.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Szesnastoletnia Finn żyje swoim nastoletnim życiem i problemami. Stara się o prawo jazdy, przygotowuje do szkolnego balu i boryka z wątpliwościami normalnymi w takim wieku. Pewnego razu, razem z rodzicami i dwójką rodzeństwa, przyjaciółką i zaprzyjaźnioną rodziną wybierają się na weekend w góry. Jak tylko docierają do chatki na całkowitym pustkowi... {} Recenzja książki W jednej chwili

@LiterAnka@LiterAnka {}× 5

W jednej chwili

25.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"... Żyje się tylko raz i nikt nie wie, ile ten raz będzie trwał, więc lepiej trzymaj się mocno i ciesz się przejażdżką zamiast się martwić i oglądać za siebie.." Czy planując jakiś wyjazdy bierzemy pod uwagę, że wydarzy się coś złego? Owszem, że nie.. Gdybyśmy tak robili to pewnie nie ruszalibyśmy się z domu. Dwie zaprzyjaźnione rodziny wyjeżdż... {} Recenzja książki W jednej chwili

W jednej chwili

22.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zwróciliście uwagę na okładkę? Pewnie tak, bo jest niesamowita. Kryje w sobie pewnego rodzaju tajemnicę i zachęca do tego, żeby sprawdzić, co autorka ukryła w treści. Do mnie ta książka trafiła dzięki Wydawnictwu Rebis i ich akcji recenzenckiej na portalu lubimy czytać. Kiedy zobaczyłam ogłoszeni i przeczytałam opis targnęły mną dwa sprzeczne... {} Recenzja książki W jednej chwili

Na ile znamy siebie i swoich bliskich?

19.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czy nasza moralność jest zdeterminowana bardziej przez okoliczności, w jakich się znajdziemy, niż przez sumienie? Czy każde z nas postawione pod ścianą może się zmienić?” Czy przeczytaliście już w tym roku książkę, która dostarczyła Wam niesamowitych emocji, ścisnęła serce, wycisnęła łzy ? Taką, której treść bezustannie analizujecie i powracac... {} Recenzja książki W jednej chwili

@anettaros.74@anettaros.74 {}× 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl