Recenzje książki "W zamknięciu"

Dodaj swoją recenzję

Nie chcę tak żyć!

31.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdy z nas ma drugą twarz, jednakże nie każdy dopuszcza tę ciemną stronę do głosu. Niektórzy jednak nie mogą jej powstrzymać. Ellie Power żyje w zamknięciu odkąd pamięta; choć za dnia jest zwykłą, zakochaną dziewiętnastolatką, to w nocy zmienia się w agresywną młodą kobietę, czego dowodem są liczne obrażenia na ciele jej matki, Christine. Tyl... {} Recenzja książki W zamknięciu

@fankath135@fankath135 {}× 1

Kim jest Siggy?

25.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak daleko posuniesz się, by ochronić swoje dziecko? Thriller psychologiczny, od którego miałam ciarki na plecach. Jako matka, jako czytelniczka… To była naprawdę przerażająca historia, choć od razu pewna postać wydała mi się bardzo podejrzana. „W zamknięciu” Kate Simants to świeżutka nowość od wydawnictwa MUZA. Licząca ponad 500 stron księg... {} Recenzja książki W zamknięciu

@Zaneta@Zaneta {}× 3

Nie zamkniesz umysłu na cztery spusty

25.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zacznę prosto z mostu, konkretnie już od początku. TO BARDZO DOBRY THRILLER MEDYCZNY. Nawet, jeśli połowie czytelników fabuła wyda się nieco zawiła - lub przeciwnie, nieco trywialna, to medyczne objawy choroby zwanej dysocjacją współświadomą (czyli rozszczepieniem tożsamości pacjenta / osobowości na dwie osoby, przy czym tylko jedna z nich to ta, ... {} Recenzja książki W zamknięciu

W zamknięciu

22.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zaintrygowały mnie te drzwi na okładce książki oraz cytat "Cokolwiek robisz,nie otwieraj drzwi".Zadawałam sobie pytania.Co dzieje się za drzwiami tego mieszkania ? Dlaczego muszą być zamykane ? I kto musi być zamykany ? Odpowiedzi otrzymałam po przeczytaniu tej debiutanckiej powieści.Jeżeli Wy chcecie tego się dowiedzieć,zapraszam do lektury. Ele... {} Recenzja książki W zamknięciu

@promyk1@promyk1 {}× 1

Pod kluczem

21.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ellie Power ma dziewiętnaście lat. Mieszka z matką, z którą ma zaskakująco dobre relacje. Od jakiegoś czasu spotyka się z chłopakiem. Prowadzi typowe życie (jeszcze) nastolatki. Ale pod osłoną nocy zmienia się w inną osobę. Staje się agresywna i nieprzewidywalna. Działa jak w transie, opętana złymi mocami. Nocne wydarzenia odchodzą w niepamięć, a ... {} Recenzja książki W zamknięciu

@justyna_@justyna_ {}× 4

Dlaczego ją zamykała? Czyżby była niebezpieczna? A może ...

19.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy długo jesteś w stanie wytrzymać w zamknięciu? Ale dlaczego masz być zamknięty? Jesteś niebezpieczny? A może przed kimś uciekasz? Stronisz od ludzi? Jesteś chory? Powodów może być tysiące. Ale w powieście Kate Simants jest jeden bardzo istotny … Ona jest niebezpieczna i zagraża życiu innych … Ale czy naprawdę? Może ktoś chce, aby tak wszyscy wk... {} Recenzja książki W zamknięciu

@malgosialegn@malgosialegn {}× 3

Mroczne Alter ego

18.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"W zamknięciu" Pierwsze na co zwróciłam uwagę to oczywiście ta przykuwająca oko okładka. Opis który mnie zaciekawił i wnętrze, które jest tak genialne, że sama się sobie dziwię, że ten grubasek udało mi się pochłonąć na dwa razy. "W zamknięciu" właśnie tak spędza noce Ella, dziewiętnastoletnia dziewczyna, która już od najmłodszych lat zmaga się z... {} Recenzja książki W zamknięciu

Nie bierz nic na wiarę...

18.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"W zamknięciu" to debiut brytyjskiej autorki Kate Simants. Na pierwszy rzut oka dziewiętnastoletnia Ellie to normalna dziewczyna, która cieszy się życiem i każdą wolną chwilą spędzoną ze swoim chłopakiem, Mattem. Jednak czar pryska, gdy zapada mrok i czas położyć się do snu. Wtedy ta niewinna i spokojna dziewczyna zamienia się w bestie w ludzkiej... {} Recenzja książki W zamknięciu

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe