Recenzje książki "W zamknięciu"

Dodaj swoją recenzję

W zamknięciu

6.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ellie sprawia wrażenie normalnej dziewiętnastoletniej dziewczyny. Ma chłopaka, który jest miły, odpowiedzialny i dba o swoją kobietę. Relacje z matką układają jej się bardzo dobrze. Jednak dziewczyna nie jest zwykłą nastolatką. W nocy staje się potworem. Robi nieświadomie mnóstwo rzeczy, nawet strasznych, o których potem nie pamięta. Matka trzyma ... {} Recenzja książki W zamknięciu

W zamknięciu

15.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ellie Power cierpi na zaburzenia dysocjacyjne. Nocą kiedy śpi, jej alter ego - Siggy wymyka się i robi rzeczy, których ona sama nie pamięta, pozostawiając na jej ciele rany. W taki sposób miała przed laty doprowadzić do śmierci swojej przyjaciółki. W jej snach regularnie pojawia się niski budynek, mężczyzna w mundurze i chłopiec, który umiera. Je... {} Recenzja książki W zamknięciu

Intryga doskonała.

13.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„W zamknięciu” to jeden z tych debiutów literackich, które jako nieliczne autorom udają się zaciekawić czytelnika już od samego początku. Fabuła jej jest tu tak wykreowana aby już na wstępie z lekka nas przerazić, co świadczy o tym, że dalej może być już tylko lepiej. A już na samym początku historia tu przedstawiona jest niezwykle tajemnicza i … ... {} Recenzja książki W zamknięciu

W zamknięciu

28.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej! Dziś dla odmiany przychodzę do was z thrillerem psychologicznym. Dajcie znać czy mieliście już okazję przeczytać książkę ze zdjęcia. I jakie były wasze wrażenia. 🖋 "W zamknięciu" jest debiutancką powieścią Kate Simants, która miała swoją premierę 10 marca. Jest to cegiełka, która liczy 500 stron, jak wypadł ten thiller zaraz się dowiecie. ... {} Recenzja książki W zamknięciu

Być więźniem we własnej skórze

19.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Cokolwiek robisz, nie otwieraj drzwi”… Taki napis widnieje na okładce „W zamknięciu” autorstwa Kate Simants. To słowa, które śmiało mogła wypowiedzieć, i to nie raz, Christine Power, kierując je do swojej córki, Ellie, głównej bohaterki powieści. Ellie bowiem nie jest normalną dziewiętnastolatką. To dziewczyna, która boryka się z dysocjacją os... {} Recenzja książki W zamknięciu

W zamknięciu

15.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ellie to młoda dziewczyna, zakochana w swym chłopaku, przy którym może poczuć się jak wszystkie dziewczyny w jej wieku. Jednak główna bohaterka cierpi na zaburzenia osobowości i gdy tylko zapada w sen, budzi się w niej Siggy. Matka Ellie, Christine znalazła na to sposób. Każdej nocy zamyka swoją córkę w pokoju na klucz i robi wszystko, by tylko mł... {} Recenzja książki W zamknięciu

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1

W zamknięciu

8.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ellie od najmłodszych lat ucieka wraz z matką. Uciekają przed przyjaźnią, miłością, stabilizacją. Przed życiem. Samotne, wyobcowane, pełne lęku i podejrzeń. Od dzieciństwa dziewczyna zmaga się z zaburzeniami, które pozwalają jej wierzyć, że istnieje w jej umyśle druga osoba, Siggy. Ciągle, z tyłu głowy, obecne drugie ja. Złe, niebezpieczne alter e... {} Recenzja książki W zamknięciu

Nie otwieraj drzwi

3.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziękuję bardzo za egzemplarz recenzencki wydawnictwu Muza Black. Ta książka to istny rollercoaster emocji! Przerażający i mroczny, a za razem idealny pod względem fabuły. Bardzo dobry debiut! A że uwielbiam debiuty i ich powiew świeżości, ten króluje na mojej liście bardzo wysoko :) najlepszy thriller tego kwartału ! Co tu dużo mówić, po prostu ... {} Recenzja książki W zamknięciu

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe