Recenzje książki "Wielbiciel"

Dodaj swoją recenzję

To już nie ten sam Czornyj

30.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do tej pory twórczość Maxa Czornyja znałam tylko dzięki książkom z serii o komisarzu Deryło, które do tej pory są dla mnie jednymi z najlepszych kryminałów. Sięgając po "Wielbiciela" spodziewałam się kolejnych fajerwerków, których niestety, ale tym razem zabrakło. Co nie zagrało w "Wielbicielu", że oceniłam go tak nisko? Przede wszystkim możliwoś... {} Recenzja książki Wielbiciel

@werka751@werka751 {}× 3

Wielbiciel

8.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mam krótki opis dla tych którzy nie znają tej książki : Co byś zrobił/-a gdyby to tobie porwano dziecko? . Rodzice dziewczynki stają oko w oko z porywaczem ich córki. Stają się jego niewolnikami, a on robi wszystko, żeby grali według jego zasad. Ale zacznijmy od początku... . Wybory polityczne zbliżają się ku końcowi i nagle ginie kandydatka, któr... {} Recenzja książki Wielbiciel

Bez uwielbienia

25.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🩸 Jego psychika została zgwałcona tak samo brutalnie, jak ciało Marii. Ale już było po wszystkim. Ten szaleniec nie mógł im zrobić niczego gorszego. Myślał, że mógł mu ją odebrać? Kwadratowe zero, którego nie obdarzyłaby na ulicy nawet przelotnym spojrzeniem. Intelektualne gówno, zabarwione ciężką chorobą psychiczną 🩸 Przygotowałam sobie tę ksią... {} Recenzja książki Wielbiciel

@mysilicielka@mysilicielka {}× 1

„Skoro nikomu nie był potrzebny, to tym bardziej sam nie potrzebował nikogo.”, czyli Czornyj ...

13.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wielbiciel to już moje kolejne spotkanie z twórczością Maxa Czornyja, który słynie z makabrycznych opisów w swoich książkach. Kiedy tylko dostałam Wielbiciela w swoje ręce, z wielką ciekawością zaczęłam lekturę. Stali się niewolnikami nieobliczalnego człowieka, który porwał ich córkę, a potem zawładnął ich życiem. Nowy thriller psychologiczny Mak... {} Recenzja książki Wielbiciel

Demony przeszłości

4.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🔥RECENZJA🔥 Max Czornyj: Wielbiciel Wydawnictwo: Filia Mroczna Strona Czytałam dwie książki tego autora z zamiarem powrotu do jego twórczości w jakimś bliżej nieokreślonym czasie ale zawsze coś (kolejne premiery książkowe) stawało na przeszkodzie. Bernard Szajer jest w przełomowym okresie swego życia, w trakcie kampanii wyborczej. Jego kontrk... {} Recenzja książki Wielbiciel

@coolturka104@coolturka104 {}× 15

Polityczne rozrachunki

17.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wielbiciel. Kim dla nas jest taka osoba? Czy jest to ktoś, kto nas podziwia i chętnie o nas mówi, ktoś kto nas uwielbia i jest w stanie zrobić dla nas wszystko, czy może jest to psychopata, który jest w stanie zrobić wszystko, by nas mieć? Max Czornyj tym razem ukazuje właśnie oblicze kogoś takiego. Nie ma rozlewu krwi, a przynajmniej nie ma bruta... {} Recenzja książki Wielbiciel

Wielbiciel

29.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bernard Szajer oglądał wiadomości w których informowano o znalezieniu zwłok jednej z kandydatek na urząd prezydenta miasta - Patrycji Skawińskiej. Sam miał ba dzisiaj umówionych kilka spotkań, w tym wystąpienie w auli dla młodych wyborców. Niestety przedstawienie musi trwać dalej, chociaż w kuluarach mówiło się o odwołaniu wyborów. Swoje wystąpi... {} Recenzja książki Wielbiciel

@ReniBook@ReniBook {}× 2

Ja za politykę dziękuje 😣

22.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak już zapewne wiecie Max Czornyj jest jednym z moich ulubionych autorów a to za sprawą książki Zjawa i Grób, w których to makabryczne opisy i brutalność skradły moje serce. Liczyłam, że Wielbiciel będzie kolejną mrożącą krew w żyłach pozycją... okładka przyciągała wzrok... jak tylko ją otrzymałam, rzuciłam wszystkie inne książki, które czytałam ... {} Recenzja książki Wielbiciel

@justus228@justus228 {}× 5
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl