Recenzje książki "Wróć przed zmrokiem"

Dodaj swoją recenzję

Baneberry Hall, czyli rezydencja, która przeraża

16.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Maggie nie pamięta dobrze wydarzeń, które zniszczyły jej rodzinę. Wiele razy czytała książkę swojego ojca, który opisał ich krótki pobyt w Baneberry Hall, ale uznała ją za kłamstwo. Pytania zadawane rodzicom przez lata nie przyniosły odpowiedzi, a jej wspomnienia miały dziury. Wciąż śniła koszmary, które nie chciały jej dać wytchnienia pomimo upły... {} Recenzja książki Wróć przed zmrokiem

@mewaczyta@mewaczyta {}× 4

Prawdziwy horror na kartkach!

14.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnie dwa dni byłam pochłonięta książką „Wróć przed zmrokiem”, której autorem jest Riley Sager. Jej premiera odbyła się 15 września. Jest to historia o nawiedzonym domu, brzmi ciekawie, prawda?🤔 W Baneberry Hall mieszkali tylko trzy tygodnie. Kiedy go opuszczali, zostawili wszystko, cały swój dobytek i nigdy więcej już tam nie wrócili. Dlaczeg... {} Recenzja książki Wróć przed zmrokiem

Wróć przed zmrokiem

24.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🤍RECENZJA🤍 Tytuł: Wróć przed zmrokiem Autor: Riley Sager Wydawnictwo Mova 🤍 "Wróć przed zmrokiem" przewijała mi się już kilkadziesiąt razy przed oczami, więc postanowiłam w końcu po nią sięgnąć! 🤍 Jak wiecie ja+horror to złe połączenie, dlatego długo zajęło mi aby poznać historię Maggie Holt. Ale! Nie żałuję! 🤍 Maggie miała zaledwie 5 lat kiedy... {} Recenzja książki Wróć przed zmrokiem

Thriller z domieszką horroru...

18.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Wróć przed zmrokiem" to thriller amerykańskiego pisarza Riley Sager. Warto wspomnieć, że jego debiutancka powieść "Final Grirls" została przełożona na ponad 25 języków. Rodzina Holt staje się posiadaczami rezydencji Baneberry Hall, którą nabywa w bardzo korzystniej cenie. Szybko się okazuje, że ich nowy dom skrywa mroczne tajemnice. Po zaledwie ... {} Recenzja książki Wróć przed zmrokiem

Prawda czy kłamstwo?

17.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Maggie Holt przez całe dotychczasowe życie była oceniana przez pryzmat Książki; ludzie widzieli w niej tylko tę pięcioletnią dziewczynkę, która miała pecha mieszkać w nawiedzonym domu. Odkąd dorosła. wszyscy nieustannie pytają o wydarzenia z tamtego okresu- szczególnie dziennikarze i łowcy strasznych historii. A Maggie tak naprawdę nie pamięta tam... {} Recenzja książki Wróć przed zmrokiem

@fankath135@fankath135 {}× 1

Mroczny klimat ....

12.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubicie horrory? Bo szczerze powiedziawszy ja uwielbiam, ale tylko w formie pisemnej. A jeszcze gdy w grę wchodzi historia nawiedzonego domu to z reguły wiem, że po książkę sięgnę. Nie inaczej było z tą powieścią, od samego początku kiedy tylko zobaczyłam jej zapowiedź w internecie wiedziałam, że to pozycja obowiązkowa dla mnie. A wszędobylska rek... {} Recenzja książki Wróć przed zmrokiem

Każdy dom ma swoją historię. Baneberry Hall ma przerażającą!

9.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Skuszona licznymi zachwytami nad tą książką postanowiłam, że po nią sięgnę. I nie zawiodłam się! W mojej ocenie powieść jest świetna! Takie książki uwielbiam! Zdecydowanie polecam! Każdy dom ma swoją historię. Tak samo jest z posiadłością Baneberry Hall, która staje się własnością rodziny Holt. Młode małżeństwo ze swoją pięcioletnią córką Maggi... {} Recenzja książki Wróć przed zmrokiem

Strach ma wielkie oczy

9.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Wróć przed zmrokiem" to bardziej thriller niż horror. Autor sięgnął po bardzo wdzięczny temat nawiedzonego domu, co daje duże pole do popisu wyobraźni.  Chociaż książek o domach, w których straszy, było już sporo, autor stworzył własną niepowtarzalną historię, którą czyta się z zainteresowaniem. Przyznam się, że mnie wciągnęła, chociaż do narra... {} Recenzja książki Wróć przed zmrokiem

@Wiesia@Wiesia {}× 34
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl