Recenzje książki "Wszyscy muszą zginąć"

Dodaj swoją recenzję

"Wszyscy muszą zginąć" Marcel Moss

22.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj będzie recenzja thrillera o tytule "Wszyscy muszą zginąć" autora o pseudonimie Marcel Moss. Sięgnęłam po tę książkę, nie tylko dlatego, że bardzo lubię ten gatunek literacki, ale i z tego powodu, że zdarzało mi się przeczytać wiele pozytywnych opinii na temat książek tego autora. Jest to moja pierwsza przeczytana książka jego autorstwa. Cz... {} Recenzja książki Wszyscy muszą zginąć

@martyna748@martyna748 {}× 1

Wszyscy muszą zginąć - Recenzja

1.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Fabuła tego thrillera odbywa się w warszawskim liceum, który możecie kojarzyć z innych książek tego autora „Nie wiesz wszystkiego” i „Nie wiesz nic”. A co tym razem tam się wydarzyło? Jakich bohaterów tutaj spotkamy? Głównymi bohaterami tej lektury są Kaja i Błażej, we dwójkę tworzą zgrany duet, razem dorastali oraz zaczęli swoją przygodę w liceu... {} Recenzja książki Wszyscy muszą zginąć

Wszyscy muszą zginąć

9.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bohaterami najnowszej powieści Marcela Mossa znów są nastolatki i ich problemy. Tym razem autor opowiada nam historię Błażeja, który zorganizował atak terrorystyczny na swoje liceum. Po zabiciu swoich kolegów i nauczycieli patrząc w oczy swojej przyjaciółce Kai, strzela sobie w usta. Początkowo Kaja traktowana jest jak cudowna dziewczyna, która... {} Recenzja książki Wszyscy muszą zginąć

Zamach w Polsce?

5.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pora na kolejną wizytę w Liceum Freuda. "Wszyscy muszą zginąć" nie jest kontynuacją "Nie wiesz wszystkiego", głównymi bohaterami są inni uczniowie tej samej szkoły. Myślę jednak, że warto ją przeczytać przed "Nie wiesz nic", bo wydarzenia w niej opisane z pewnością będą miały jakiś wpływ na całą społeczność tego liceum. Marcel Moss tym razem szcz... {} Recenzja książki Wszyscy muszą zginąć

Zamach w liceum

14.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy wszyscy zaczytują się w najnowszej książce Marcela Mossa ja sięgam po jego przedostatnią powieść "Wszyscy muszą zginąć", w której autor porusza dość szokujący motyw zamachu terrorystycznego w liceum. Jest to efekt wielu wypadowych ściśle związanych z nietolerancją, fanatyzmem, skrajnym nacjonalizmem i medialnymi manipulacjami. Czyli z tym, co ... {} Recenzja książki Wszyscy muszą zginąć

@coolturka104@coolturka104 {}× 7

Wszyscy muszą zginąć

12.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejna książka Marcela Mossa, która porusza ważne problemy społeczne, a po przeczytaniu pozostaje na długo w pamięci. Szokuje i zmusza do refleksji. Od początku wpadamy w wir świata współczesnej młodzieży. W warszawskim liceum Freuda dochodzi do tragicznych wydarzeń podczas apelu. Giną uczniowie i nauczyciele. Jednym z napastników jest uczeń, Bł... {} Recenzja książki Wszyscy muszą zginąć

„Wystarczy tylko otworzyć umysł na prawdę. Tylko wtedy zrozumiesz, że jedyną drogą do zbawien...

19.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wszyscy muszą zginąć to już kolejna (wydana w krótkich odstępach czasu) książka Marcela Mossa, który zasłynął Trylogią Hejterską. Staram się być na bieżąco z jego książkami, dlatego nie mogłam odmówić sobie lektury jego najnowszej historii. W prestiżowym warszawskim liceum dochodzi do krwawego ataku terrorystycznego. Zamaskowani sprawcy detonują ... {} Recenzja książki Wszyscy muszą zginąć

Szokujacy thriller

18.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy zobaczyłam, że Marcel wydaje kolejną powieść, skakałam ze szczęścia. Jest jednym z nielicznych autorów, którego przeczytałam wszystkie książki i biorę je w ciemno. Gdyby wydał tomik poezji, również bym przeczytała i zająłby honorowe miejsce na mojej półce. Uwielbiam styl, jakim się posługuje. Uwielbiam to, że w swoich książkach porusza napra... {} Recenzja książki Wszyscy muszą zginąć

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl