Recenzje książki "Wybór"

Dodaj swoją recenzję

Ciężka, trudna i wciągająca

11.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Książka zrobiła na mnie ogromne wrażenie, szczególnie, że szczerze mówiąc, niewiele od niej oczekiwałam. Myślałam, że będzie to kolejna ckliwa powiastka do poduszki. Okazało się, że jest całkiem inaczej. Ta książka skrywa w sobie sporo mądrości i ważnych tematów, z którym trzeba się zmierzyć. Fabu... {} Recenzja książki Wybór

@joanna123@joanna123 {}× 1

Wybór

25.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Katarzyna jest pedagogiem w ośrodku wychowawczym. Jej dotychczas poukładane życie zmienia się w momencie znalezienia w parku porzuconego niemowlęcia. Z pomocą przychodzi jej przypadkowy mężczyzna, który okazuje się policjantem. Wspólnie podejmują walkę o lepsze życie dziecka. Dziewczynka tymczasowo pozostaje pod opieką Katarzyny, ale mężczyzna rów... {} Recenzja książki Wybór

Wybór

19.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka "Wybór" należy do tych , które nie są lekkie, zostawiają nas z wieloma sprawami do przemyślenia. Książka jest także debiutem, który jest udany choć klimatycznie nie należy do lekkich i przyjemnym. Nie da jej się przeczytać i zapomnieć. Kasia to młoda kobieta, która pracuje w ośrodku wychowawczym. Pewnego dnia znajduje w parku niemowlę... {} Recenzja książki Wybór

@Lalka1@Lalka1 {}× 3

Wybór - Recenzja

12.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie będę ukrywać, że był to dobry moment by sięgnąć po tę lekturę akurat teraz, ponieważ dla wielkiej fanki kryminałów oraz thrillerów - którą jestem, krótka przerwa od tego gatunku jest czasami potrzebna. (Coraz częściej zauważałam u siebie znudzenie i zamiast czuć dreszczyk emocji, nie czułam kompletnie niczego 😅) Ale koniec z moim narzekaniem..... {} Recenzja książki Wybór

Wybór

8.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie zdarzyło mi się jeszcze, by jakaś książka poruszyła we mnie taką strunę, która myślałam, że została dobrze ukryta na dnie mojej duszy. Jednak debiutanckiej powieści pani Zielińskiej to się udało. Muszę przyznać, że autorka zasługuje na wielkie ukłony i oklaski za cudowną, wzruszającą historię napisaną genialnie, ze szczerą prostotą i wyraźnie ... {} Recenzja książki Wybór

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 1

Recenzja książki "Wybór"

30.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA Hej Kochani :) trochę się dzisiaj rozpędziłam i mam dla Was dzisiaj jeszcze jedną recenzję. Obiecuję, że to już ostatnia. Tym razem jest to ocena książki Karoliny Zielińskiej „Wybór". Bardzo dziękuje Karolinie oraz wydawnictwu Novae Res za możliwość przeczytania i zrecenzowania książki. „Wybór” to historia dwojga samotnych ludzi, których ... {} Recenzja książki Wybór

Wybór - czy ty też ich dokonujesz?

20.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Karolina Zielińska - WYBÓR Gdy przeczytałam opis książki wiedziałam że muszę ją mieć. Cudownym trafem udało mi się ją dostać z autografem autorki - dziekuje Karolino 💕 Pięknie zawarta historia w 508 stronach to niesamowity debiut, niekiedy ciężko napisać tak wciągająca historie po raz pierwszy. Historia dotyka ciężkich tematów, jak niechciana c... {} Recenzja książki Wybór

Wybór

9.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z pewnością znacie to uczucie kiedy trafia w Wasze ręce prawdziwa perełka, która zawładnie sercem i umysłem. Wtedy tak trudno wyrazić to, co czujemy po lekturze, chciałoby się pięknie ubrać w słowa to wszystko, tak by docenić autora za stworzenie wyjątkowej historii, oraz przekonać czytelników że warto sięgnąć akurat po ten tytuł. Otóż mam przed s... {} Recenzja książki Wybór

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl