Recenzje książki "Zakręty losu"

Dodaj swoją recenzję

Zakręty losu

14.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zakręty losu" to pierwsza książka Pani Agnieszki Lingas-Łoniewskiej z jaką miałam przyjemność się spotkać. Wiem, że autorka ta ma na swoim koncie już kilka innych i po lekturze tej pozycji jestem pewna, że sięgnę po nie z przyjemnością. Jednak na początek chciałabym, a nawet muszę przeczytać kolejną część tej ciekawej trylogii. Mam nadzieję, że b... {} Recenzja książki Zakręty losu

:)

3.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Długo leżała ta książka na mojej półce. Bałam się ją wziąć i przeczytać. Jakoś opis i okładka nie przemówiły do mnie. Bałam się, że mnie nie zainteresuje, bo ja nie lubię kryminałów przecież. Ale w końcu się przemogłam, bo przecież „Zakręty losu” ma z włóczykijki i ktoś na nią czeka. Zaczęłam czytać i przepadłam. Książka super. Chciałoby się nap... {} Recenzja książki Zakręty losu

piękna historia miłosna naprawdę godna polecenia

11.01.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Muszę przyznać z czystym sumieniem, że bardzo dawno nie miałam taaaaaakiej przyjemności z żadną książką! Już od pierwszych stron wciągnęła mnie ta ciekawa, niesamowita, pięknie napisana historia miłości dwóch młodych, wchodzących dopiero w życie, osób. Przypomniałam sobie dawne czasy, lata beztroski, kiedy wszystko było możliwe i tak wiele mogło si... {} Recenzja książki Zakręty losu

Zakręty Losu

29.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O tej książce, a właściwie o całej trylogii w polskiej blogosferze było naprawdę głośno. Tak entuzjastyczne podejście oczywiście wzbudziło moje zainteresowanie. Czytałam wiele pozytywnych recenzji, celowo omijając fragmenty opisujące jej treść – chodziło o to, by zupełnie dać się zaskoczyć, na nic się nie nastawiać, niczego nie oczekiwać. Jednak gd... {} Recenzja książki Zakręty losu

@alison2@alison2 {}× 1

Big Love

21.10.2012

Książka doczekała się nowego i o niebo ciekawszego wydania. Powiem szczerze, okładka wmurowała mnie w ziemię a sama lektura zatrzęsła moim światem. Na takich powieściach powinien znaleźć się napis: "UWAGA! Po lekturze Zakrętów losu wasze zmysły będą nastawione tylko na jeden tor, na jedną falę, a wyobraźnia nie da wam spokoju nawet w nocy! O śni... {} Recenzja książki Zakręty Losu

Dary losu

6.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zakręty losu" to historia uczuć, tych pomiędzy kobietą i mężczyzną i tych rodzinnych. Od pierwszej fascynacji, pojawiającej się nagle, w momencie gdy się tego nikt nie spodziewa, poprzez wzajemne poznawania się, wspieranie w trudnych momentach, ale też zwątpienie i branie na siebie win innych. Jedni bohaterowie wierzą, że miłość jest w stanie prze... {} Recenzja książki Zakręty losu

@Kasia9@Kasia9 {}

Zakręty losu

4.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kto by pomyślał, że książka, która ma dosyć niepozorną okładkę, która praktycznie niczym szczególnym nie przyciąga czytelnika – tak się wedrze we mnie, w moją wyobraźnię, tak poprzewraca wszystko dookoła… Kompletnie nie byłam w stanie jej odłożyć na półkę, póki nie dowiedziałam się, co się stało z Katarzyną i Krzysztofem, jak ich historia się skońc... {} Recenzja książki Zakręty losu

Mx2 -> Mafia vs Miłość

30.05.2012

"Nie oceniaj książki po okładce" ta sentencja jest moim mottem po dziś dzień i sprawdza się niemal zawsze. Sięgając po książkę z interesującą i barwną okładką może się okazać, że w środku znajdziemy rasowego usypiacza czytanego na dobranoc do poduszki. Z kolei inna, bardziej stonowana i nie wyróżniająca się praktycznie niczym ciekawym, może wciągną... {} Recenzja książki Zakręty losu

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe