Recenzje książki "Zbuntowane anioły"

Dodaj swoją recenzję

Zbunotwane anioły- Libba Bray

24.06.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„ – Ludzie nie zawsze są tym, kim byśmy chcieli, żeby byli.” [str:448] Nigdy nie wiemy, komu można zaufać. Przyjaciele mogą okazać się wrogami. Zastanów się zanim zdradzisz komuś swoje sekrety. Uważaj- ktoś może chcieć twojej śmierci. Po raz drugi spotykamy się z czwórką przyjaciółek, które są zupełnie niezwykłymi uczennicami Akademii S... {} Recenzja książki Zbuntowane anioły

Magia, dreszczyk napięcia, spora dawka emocji, nieco romantyzmu, lekcja przyjaźni i niemała i...

6.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Całkiem niedawno miałam przyjemność przeczytać książkę „Mroczny sekret”, która jest pierwszym tomem trylogii „Magiczny krąg” autorstwa Libby Bray. Historia stworzona przez pisarkę bardzo mi się spodobała i zainteresowała na tyle, że nie mogłam doczekać się kontynuacji. „Zbuntowane anioły”, bo o tę lekturę tu chodzi, zaczęłam czytać od razu po popr... {} Recenzja książki Zbuntowane anioły

Zbuntowane anioły

28.12.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„A jeśli zło tak naprawdę nie istnieje? Jeśli zostało wymyślone przez nas i w rzeczywistości musimy walczyć tylko z własnymi ograniczeniami? Jeśli to tylko ciągła bitwa między naszą wolą, pragnieniami i decyzjami?” Gemma Doyle nie jest już tą samą osobą, którą była przyjeżdżając do Akademii Spence w Anglii. Dziewczyna zobaczyła na własne oczy, jak... {} Recenzja książki Zbuntowane anioły

Zbuntowane anioły

4.12.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Libba Bray ukończyła teatrologię na Univeristy of Texas. Mieszka w Nowym Jorku wraz z mężem i synem. Jako osiemnastoletnia dziewczyna przeżyła poważny wypadek samochodowy, po którym poddała się 13 operacjom rekonstrukcyjnym twarzy. Pierwsza część trylogii, Mroczny sekret, została sprzedana do 12 krajów i przetłumaczona na 11 języków, stała się best... {} Recenzja książki Zbuntowane anioły

"Zbuntowane anioły" Libba Bray

6.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Niedawno recenzowałam pierwszą część trylogii „Magiczny krąg” – „Mroczny sekret”. Kiedy tylko skończyłam czytać pierwszą część, zaczęłam czytać drugą. Postanowiłam sobie, że całą trylogię przeczytam za jednym razem, żeby nic nie zapomnieć. I uważam, że słusznie zrobiłam. Mogłam dobrze się wczuć w świat wymyślony przez panią Bray, zaprzyjaźniłam się... {} Recenzja książki Zbuntowane anioły

@April@April {}

Zbuntowane anioły

13.06.2012

Trylogia Libby Bray należy do moich ulubionych książek, choć dopiero skończyłam czytać drugą część. Charakter obu części potrafi miło zaskoczyć i jestem pewna, że kiedyś wrócę do nich. "Zbuntowane anioły" to książka, z całą pewnością, interesująca i bardzo wciągająca, choć zakończenie jej czytania trochę trwało. Jednakże postać Gemmy Doyle potrafi... {} Recenzja książki Zbuntowane anioły

"Czyż wszystko, co się zda, jako sen we śnie jeno trwa?"*

22.04.2012

Po pierwszej części "Magicznego kręgu" - "Mrocznym sekrecie", którego recenzja pojawiła się niedawno, przyszedł czas na drugi tom tejże serii o równie kuszącym tytule - "Zbuntowane anioły". Pierwsza część wywarła na mnie pozytywne, mimo, że nie zachwycające wrażenie i za drugą, która z tego co wyczytałam z recenzji innych, była lepsza, zabrałam ... {} Recenzja książki Zbuntowane anioły

@Pria@Pria {}

Recenzja

16.01.2012

Gemma i jej przyjaciółki wyjeżdżają na święta ze Spence. Muszą na jakiś czas rozstać się ze wspólnymi spotkaniami w Międzyświecie. W czasie tak krótkiego pobytu poza murami akademii wplątuje się w miłosne gry i niemałe kłopoty. Udaje jej się znaleźć domniemaną członkinię Zakonu, lecz czy wierzyć komuś ze szpitala psychiatrycznego? Wszystkim: wrogom... {} Recenzja książki Zbuntowane anioły

@sewia@sewia {}
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl