Recenzje książki "Zdradziecka królowa"

Dodaj swoją recenzję

Walka o miłość

3.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Królestwo mostu" przewijało się na różnych grupach i profilach książkowych na Facebooku i Instagramie. Miało praktycznie same pozytywne opinie, a mimo to sam opis książki wzbudzał u mnie pewne obawy. W końcu jednak postanowiłam dać jej szansę i korzystając z okazji, że jest dostępna w abonamencie Legimi, zabrałam się do czytania. I przepadłam. By... {} Recenzja książki Zdradziecka królowa

@Kasja@Kasja {}

Zdradziecka czy prawdziwa, oto jest pytanie...

6.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uwaga! Mogą pojawić się spoilery do poprzedniej części! Aren pozostaje uwięziony w siedzibie władcy Maridriny. Młody mężczyzna już sam nie wie, jak prawidłowo powinien postąpić, ponieważ nie może patrzeć, przez co przechodzą jego ludzie podczas prób uwolnienia go. Z czasem przekona się, że sprzymierzeńcy mogą pojawić się z najmniej oczekiwanej s... {} Recenzja książki Zdradziecka królowa

@oksiazkami@oksiazkami {}× 1

Okupić winy

13.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zdradziecka królowa" to drugi tom serii "Królestwo mostu" Daniele L. Jensen. Autorka i w tym tomie nie zawiodła czytelników i zafundowała im świetną zabawę. Ta część trzyma poziom z poprzedniej i trzyma w napięciu do samego końca. Akcja "Zdradzieckiej królowej" dzieje się zaraz po zakończeniu poprzedniego tomu. Aren jest uwięziony na dworze kr... {} Recenzja książki Zdradziecka królowa

"Zdradziecka królowa" - kontynuacja "Królestwa Mostu"

31.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pamiętacie książkę "Królestwo Mostu" Danielle L.Jensenn ? Jeśli tak, to bardzo dobrze, ponieważ dziś mam dla Was kontunuację tej książki. Jest to kolejne dzieło autorki - "Zdradziecka królowa". W drugiej części cyklu Aren wieziony jest przez króla Maridriny. Lara natomiast będąc królową na wygnaniu traktowana jest przez byłych poddanych jak najg... {} Recenzja książki Zdradziecka królowa

@izka91201@izka91201 {}× 3

Waleczne serce

26.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jedno słowo wystarczy by opisać tą książkę: SZTOS! Królestwo mostu było mega dobre ale z kontynuacją to autorka normalnie przesadziła :D Po pierwsze - postacie. Uwielbiam Larę. To jak się nie poddaje, walczy do końca i dąży do celu. Chociaż co chwile ładuje się w kłopoty, tańczy ze śmiercią a jej droga do celu nie jest usłana różami, nie poddaje s... {} Recenzja książki Zdradziecka królowa

Nie sądziłam, że ten tom może być lepszy od Królestwa Mostu...

18.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dość długo zastanawiałam się nad oceną. Początkowo odniosłam wrażenie, że Zdradziecka Królowa była gorsza od swojej poprzedniczki. Jednak z czasem dotarło do mnie, że była dużo lepsza, chociaż znalazłam źródło problemu. Słowem wstępu. Królestwo Mostu to jest dla mnie swego rodzaju fenomen. To taki typ lektury, po którym nie spodziewaliśmy się wi... {} Recenzja książki Zdradziecka królowa

@sanaecozy@sanaecozy {}× 1

Film akcji w książkowym wydaniu!

15.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Danielle L. Jensen nie zawodzi. „Zdradziecka królowa” to świetna kontynuacja i jednocześnie zakończenie dylogii. Żywię nadzieję, że jednak na tym się nie skończy, bo bardzo chcę pozostać w stworzonym przez autorkę świecie trochę dłużej. Akcja powieści rozpoczyna się w momencie, w którym zakończyła się w pierwszym tomie. Aren znajduje się w pała... {} Recenzja książki Zdradziecka królowa

Zdradziecka królowa

12.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zdradziecka królowa Danielle L. Jensen Jest to drugi i zarazem ostatni tom serii KRÓLESTWO MOSTU Akcja powieści rozpoczyna się od momentu ,w którym zakonczyl się pierwszy tom . Ahnna wtroca Larę do celi, a Aren jest nadal przetrzymamy w niewoli u ojca Lary. Lara za wszelką cenę chce uratować męża i jednocześnie chce pomóc Ithicanie ,bo przez nią o... {} Recenzja książki Zdradziecka królowa

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe