Recenzje książki "Żelazne zasady"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

27.04.2021

Przychodzimy do Was z recenzja książki Agaty Polte pt.,,Żelazne Zasady”. ,,ZŁĄCZENI HONOREM I SERCE GANGSTERA W JEDNYM!” Malia Ferro- kobieta, której życie potoczyło się inaczej niż każdej innej, należała do mafii. Za pomoc i ocalenie życia pewnej osobie, dostała od losu szanse, a mianowicie mogła odejść z tego całego syfu. Zapomnieć, odciąć si... Recenzja książki Żelazne zasady

Debiut i to jaki !

25.04.2021

Malia wyjeżdża do przyjaciółki, Laureen, do Bostonu. To jej pierwszy krok na drodze do normalności. Jednak, ku zaskoczeniu kobiety, na miejscu czekają na nią tylko klucze i karteczka z wyjaśnieniem. Jakby tego było mało, pierwszego dnia po przyjeździe Malia przypadkiem wpada na samego Enza Tossella, zwanego Diabłem z Wybrzeża. Nie spodziewała się,... Recenzja książki Żelazne zasady

Żelazne zasady

23.04.2021

Agata Polte przewijała mi się przed oczami już na długo przed premierą, a to dlatego, że widziałam projekty okładki, było głosowanie w internecie na kolorystykę i ostatecznie została wybrana właśnie taka klasyczna, która według mnie jest świetna i w przeciwieństwie do (jak sobie poszukacie) wersji z czerwono-białym napisem, nie nawiązuje do innych... Recenzja książki Żelazne zasady

Żelazne zasady

19.04.2021

"Żelazne Zasady" ~ A. Polte 8/10 ⭐ . . Dziś przychodzę do was z recenzja książki @Link którą pochłonęłam w ciągu jednego dnia! 😍 . Jest to kolejny romans mafijny, jednak tym razem chodzi o coś więcej niż uczucie między dwojgiem ludzi. W książce " Żelazne zasady" nie zabrakło intrygi, docinek słownych, walki oraz łez. Nie jest to kolejne love stor... Recenzja książki Żelazne zasady

Żelazne zasady

16.04.2021

Malia robi wszystko, aby uwolnić się ze świata, w którym przyszło jej żyć. Kiedy wydaje się jej, że wszystko jest pod kontrolą, los, a może przypadek stawia na jej drodze mężczyznę, którego z całą pewnością nie chciała poznać. Wbrew sobie zostaje uwikłana w walkę, która dla utrudnienia dzieje się na dwóch frontach, a młoda kobieta została rzucona ... Recenzja książki Żelazne zasady

Żelazne zasady

14.04.2021

Malia należała do świata mafii, świata, z którego praktycznie nie da się odejść. Jednak ona ma na to szansę, uratowała życie bardzo ważnej osobie i dzięki temu dostała możliwość odejścia, zaczęcia życia od nowa i zamierza ją wykorzystać. Wie, że teraz nie ma już ochrony, że jest zdana tylko na siebie, jednak ona nie była „zwykłą” kobietą w mafii, ... Recenzja książki Żelazne zasady

Żelazne zasady

3.04.2021

Witajcie Kochani ❤️ Chciałabym wam dziś przedstawić recenzję książki, którą zamówiłam impulsywnie. Spodobała mi się okładka, ale najbardziej zaintrygował opis. "Żelazne zasady" @agatapolte_autorka Dwa różne światy mafijne. Dwie osobowości o silnych charakterach. Malia, młoda kobieta. Piękna i niebezpieczna "Żelazna zabójczyni". Wyszkolona na mord... Recenzja książki Żelazne zasady

Czy zakochałam się w "Żelaznych zasadach"?

31.03.2021

10 marca swoją premierę miała książka “Żelazne zasady” autorstwa @Link wiecie uwielbiam wątek mafii w książkach i kocham mafijne romanse! Czy zakochałam się w tej historii? Przekonajmy się! Autorka wykreowała genialnych głównych bohaterów - Enzo i Malię. Ta dwójka od zawsze żyje w mafii, urodzili się w niej. Znają ten świat od po... Recenzja książki Żelazne zasady

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl