Recenzje książki "Żelazne zasady"

Dodaj swoją recenzję

Żelazne zasady

25.03.2021

Hejka! Najlepsza książka mafijna jaką czytaliście to...? 🖊 Jak wiecie bardzo lubię sięgać po książki z mafią w tle, jednak ciężko jest znaleźć taką, która zaskoczy. Większość z nich ma bardzo podobny schemat i jest przewidywalna. Ostatnio w moje łapki za uprzejmością wydawnictwa niezwykłe trafiła najnowsza książka Agaty Polte "Żelazne zasady" i... Recenzja książki Żelazne zasady

"Żelazne zasady"

23.03.2021

Malia Ferro jest Żelazną Dziewczyną. Zabójcą na zlecenie. Otrzymała szansę, wyjątkową szansę - pozwolono odejść jej ze świata mafii. Ta dziewczyna jest niesamowita, silna i odważna. Kobieta, która nie cofnie się przed niczym aby osiągnąć zamierzony cel. Postanawia zostawić życie mafijne za sobą, dlatego wybiera się do Bostonu do przyjaciółki. Jaki... Recenzja książki Żelazne zasady

Agata > Cora ;)

21.03.2021

Nie da się ukryć, że ostatnio pojawia się naprawdę sporo romansów mafijnych. Z jednej strony mam wrażenie, że jest już tego za dużo, z drugiej jednak, wciąż kusi. Świat mafijny jest brutalny, mroczny i krwawy, miłość natomiast, ta odwzajemniona, to coś pięknego. Wydaje mi się, że sporo autorek mimo wszystko ma problem z przesłodzeniem w tych mafij... Recenzja książki Żelazne zasady

@Angel@Angel × 2

Mafijne żelazne zasady.

18.03.2021

Ona zwana „Żelazną Zabójczynią”, a on okrzyknięty mianem „Diabła z Wybrzeża” wpadając na siebie przypadkiem, zupełnie nie wiedzą, kim są, ani tym bardziej, iż pracują dla różnych mafii. Czy będzie to ich ostatnie spotkanie? To moje pierwsze spotkanie z twórczością Agaty Polte i przyznam szczerze, że bardzo udane. Na początku miałam obawy czy ten ... Recenzja książki Żelazne zasady

⭐RECENZJA⭐

16.03.2021

Cześć, cześć Jaki debiut ostatnio czytaliście, który powalił Was na kolana? Nie mogliście się po nim pozbierać? Zostawił Was z niedosytem? A może to nie był debiut? Ja ostatnio miałam przyjemność czytać świetne debiuty. Powiem Wam, że chce więcej i więcej takich powieści! Ale i miałam przyjemność czytać bardzo dobrą książkę! Zapraszam poniżej ⭐... Recenzja książki Żelazne zasady

"Żelazne zasady"

16.03.2021

„Zupełnie nie panowałam nad swoim życiem ani własnymi uczuciami.” Malia Ferro otrzymała szansę, na którą w świecie mafijny praktycznie nie ma, co liczyć. Pozwolono odejść jej z mafii. Malia nazywana jest Żelazną Zabójczynią, ten przydomek nie wziął się z niczego. To doskonale wyszkolona, silna, harda, odważna kobieta, nie cofnie się przed nic... Recenzja książki Żelazne zasady

Żelazne zasady

11.03.2021

"Byłam zabójczynią, mordowałam z zimną krwią, a pokonał mnie mężczyzna, który po prostu spojrzał na mnie tak, jak jeszcze nikt dotąd na mnie nie patrzył. Z miłością." Malia Ferro od urodzenia wychowywała się w mafijnej rodzinie. W zamian za ocalenie życia dostała szansę, jakiej nie mogła odmówić. Porzucenie świata, w którym bezwzględność i śmier... Recenzja książki Żelazne zasady

Żelazne Zasady ❤️❤️

11.03.2021

Witam, dziś mam dla was recenzję książki, która właśnie wczoraj 10.03.2021 roku miała swoją premierę Żelazne Zasady autorki Agaty Polte. Autorka ta została okrzykniętą polską Corą Reilly, zastanawiałam się czy dorówna tej zagranicznej autorce. Powiem wam szczerze, że dała radę, oj dała. Mogę powiedzieć tylko, tyle że na pewno będzie to moja ulubi... Recenzja książki Żelazne zasady

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl