Recenzje książki "Zła mamusia"

Dodaj swoją recenzję

Książka w ciemno

29.06.2022

Gdy z wydawnictwa Filia dostałam propozycje zrecenzowania książki o której praktycznie nic nie wiem to podjęłam wyzwanie. Tą powieścią okazała się "Zła mamusia" Tiny Baker. Byłam mocno zaintrygowana tą książką. To moje pierwsze spotkanie z autorką. Sara nie może mieć dzieci. A to jest wszystko czego tak naprawdę pragnie. Mimo, że jest dość majętn... Recenzja książki Zła mamusia

Całkiem udany debiut!

23.06.2022

„Zła mamusia” to debiutancka powieść Tiny Baker, zainspirowana jej własnymi nieudanymi próbami zostania matką. Przez wiele lat pracowała jako dziennikarka, prezenterka i krytyk telewizyjny. Obecnie w przerwach od pisania, prowadzi zajęcia fitness jako instruktorka. Bohaterkami powieści są dwie kobiety pochodzące z różnych środowisk. Jedna jest ... Recenzja książki Zła mamusia

Siła macierzyństwa...

18.06.2022

"Chciała mieć dziecko... więc je sobie wzięła." "Zła mamusia" to dobry thriller psychologiczny, który porusza bardzo trudne tematy: macierzyństwo i jego brak, utratę dziecka, trudne dzieciństwo mające odbicie w życiu późniejszym. Sara jest zamożną i ładną kobietą, ale do szczęścia brakuje jej wymarzonego dziecka. Odkąd pamięta to zawsze marzyła o... Recenzja książki Zła mamusia

@maciejek7@maciejek7 × 23

Zła mamusia

10.06.2022

„Zła mamusia” – Tina Baker Sara, kobieta, która nigdy nie zostanie matką, choć bardzo tego pragnie. Ma wszystko – urodę, pieniądze, dom. Zawsze stara się aby wyglądała pięknie. Jedynie czego brakuje jej do pełni szczęścia jest dziecko. Podczas jednej z wizyt w galerii handlowej na swojej drodze spotyka Kim – kobietę, która jest w zaawansowanej ci... Recenzja książki Zła mamusia

@sylwia923@sylwia923 × 1

⭐RECENZJA⭐

3.06.2022

Hej, haj, helloł 😎🖐🏻 Co tam u Was ciekawego słychać? 😁 U mnie szpital, kolejne badania i kolejny rezonans 💪🏻 Póki co, tak wygląda tabela szpitalna: Basia vs wenflon 0 : 2 😒 Basia vs rezonans 0 : 2 😒 Basia vs pobieranie krwi 0 : 8 😒 Mam nadzieję, że na jakiś czas wystarczy tych "przegranych" bitew 😒 ⭐RECENZJA⭐ Sara. Samotność. Kim. Rodzina. Ton... Recenzja książki Zła mamusia

Wciągająca i niepokojąca

24.05.2022

„Zła mamusia” to książka, która momentami mroziła mi krew w żyłach. Tina Baker stworzyła niezwykle niepokojący thriller, który stanowi największy koszmar każdego rodzica.. Sara, to kobieta, która ma wszystko, oprócz własnego dziecka. Jej myśli są tak mocno nakierowanie na chęć posiadania dziecka, że gdy tylko zauważa w sklepie małą dziewczynkę... Recenzja książki Zła mamusia

@justus228@justus228 × 4

Przerażająca historia

22.05.2022

Ciężko zrozumieć co tak naprawdę czuje matka, gdy jej dziecko nagle znika. Mi ciężko sobie to nawet wyobrazić, bo sama myśl o czymś takim mnie przeraża i sprawia, że czuję się okropnie. Gdyby mnie coś tak potwornego spotkało chyba bym oszalała. Autorka w swym debiucie poruszyła ten temat i spowodowała u mnie wielkie poruszenie. Kim to matka dwójk... Recenzja książki Zła mamusia

@Izzi.79@Izzi.79 × 4

Zła mamusia

17.05.2022

Mieliście ostatnio wrażenie, że po przeczytanej książce macie sprzeczne odczucia? Ja właśnie mam tak przy "Złej mamusi", która zbiera dużo pozytywnych ocen. W trakcie czytania przechodziły przeze mnie różne odczucia - od tych wstrząsających, mrożących krew w żyłach, po nadzieję i końcowo hmm... Jakby nie do końca do mnie trafiła. "Ja nigdy nie p... Recenzja książki Zła mamusia

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl