Recenzje książki "Zmierzch"

Dodaj swoją recenzję

Człowiek wśród wampirów - Zmierzch Recenzja 2#

27.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy spotkaliście kiedyś osobę tak piękną, że wydaje się to, aż nieludzkie? Isabella Swan właśnie kogoś takiego spotyka! Tą postacią jest oczywiście Edward Cullen, postać tak przystojna, że skrada serce każdej dziewczyny w liceum, ale co najdziwniejsze żadną z nich nie jest zainteresowany. Bella nie może zrozumieć, więc dlaczego po jej przeprowadzc... {} Recenzja książki Zmierzch. Tom 1. Zmierzch

Młodość

13.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zmierzch jest dla mnie sentymentalną serią. Można powiedzieć, że był jedną z pierwszych książek, moim początkiem w świecie książek. To właśnie pożyczony egzemplarz Zmierzchu od mojej koleżanki wciągnął mnie na poważnie w świat literatury. Byłam nim zachwycona, tak jak przygodą Belli i Edwarda. Niejednokrotnie wracam do tej serii i czytam ją, prawi... {} Recenzja książki Zmierzch

Zmierzch, nie tylko jako denny romans

29.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

''Zmierzch'', czyli historia o wahaniu się czy lepsza jest zoofilia, czy nekrofilia. Tak właśnie najłatwiej jest opisać tą książkę. Ale jak w wielu przypadkach i ta powieść ma większe znaczenie. Oczywiście, można jej zarzucić wiele, ale z jakiegoś powodu zyskała sobie wielu, wiernych sympatyków. Dlaczego? Po głębszym zastanowieniu odpowiedź nie je... {} Recenzja książki Zmierzch

Wampiryzm odkryty na nowo

28.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autorka odkryła świat wampirów na nowo! Jej postaci są bardzo atrakcyjne, przystojne, dobrze zbudowane, aż ociekają seksem. Każda nastolatka marzy o ukochanym, który zrobiłby dla niej wszystko, kochał ponad życie i ryzykował wszystkim co ma. Czy tego się spodziewacie? Ta książka to pierwsza część bestselerowego cyklu "Zmierzch". To dzięki ni... {} Recenzja książki Zmierzch

Pokochaj wampira

28.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wkraczając w świat wampirów nie wiedziałam do końca czego się spodziewać. Broniłam się bardzo długo przed tą saga. Nawet do filmu nie mogłam się przekonać. W końcu przemoglam się i przeczytałam cała sage. Zmierzch to pierwsza część w której poznajemy zwykłą śmiertelniczkę, która przeprowadza się do ojca do małego miasteczka. Bella wkracza w świat,... {} Recenzja książki Zmierzch

Recenzja

10.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zmierzch", którego autorką jet Stephenie Meyer Joanna to pierwszy tom sagi o tym samym tytule. Jest to opowieść o miłości, nienawiści i wampirach. Tak bardzo kochana seria wielu nastolatek doczekała się również adaptacji filmowej wszystkich części. Akcja powieści zaczyna się kiedy Isabella Swan przeprowadza się z słonecznego Pheonix do swojego o... {} Recenzja książki Zmierzch

Zmierzch - Stephenie Meyer

30.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zmierzch ma wielu swoich zwolenników jak i przeciwników. Ja jednak zaliczam się do tych pierwszych. Zdecydowalam się przeczytać tę książkę po zobaczeniu filmu. Cieszę się jednak, bo to ona zapoczątkowala moją przygodę z czytaniem. Warto wspomnieć o okolicznościach powstania książki. Myślę, że to bardzo ciekawe. Stephenie Meyer przyśnił się sen, ... {} Recenzja książki Zmierzch

Zmierzch

22.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Korzystając z kwarantanny postanowiłam powrócić do świata Zmierzchu i zobaczyć, jak tym razem będzie mi się to czytało. Już po kilku kartkach okazało się, że wciąż mam słabość do tej historii. I to słabość, na którą książki zasłużyły. Pierwsza część serii wypada blado w porównaniu do pozostałych. Początki relacji Belli i Edwarda są napisane dobrze... {} Recenzja książki Zmierzch

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe