Avatar @za.czyta.na

@za.czyta.na

1 obserwujących. 1 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad 2 lat. Ostatnio tutaj około 2 miesiące temu.
za.czyta.na
Napisz wiadomość
Obserwuj
1 obserwujących.
1 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad 2 lat. Ostatnio tutaj około 2 miesiące temu.

Recenzje książek

160 recenzji

Asher

18.02.2024

Delilah ma problemy z psychiką i alkoholem. Jej jedynym wsparciem jest mieszkająca z nią przyjaciółka. Po przeżytej cztery lata wcześniej stracie główna bohaterka próbuje stanąć na nogi, w czym ma jej pomóc terapia i powrót do pracy. Tam okazuje się, że została jej przydzielona nowa asystentka. Delilah jeszcze nie wie, że spotkanie z kobietą stani... Recenzja książki Asher

Faces of revenge

18.02.2024

Członkowie klubów Outlaw Runners MC i Dark Knights MC mogą się cieszyć chwilowym spokojem. Zawarli silny sojusz przeciwko nieznanemu wrogowi. Michael, prezes Outlaw Runners, stanie oko w oko z kolejnymi problemami – nagłym i niespodziewanym pojawieniem się Rachel. To z nią przed wstąpieniem w szeregi klubu łączyła go silna więź i młodzieńcza miłoś... Recenzja książki Faces of Revenge

Scandals.com

18.02.2024

Julia to skryta uczennica, która starała się nie wychylać. Stroniła od życia towarzyskiego, skupiając się wyłącznie na nauce. Jednak skrywała bardzo mroczny sekret, który znał Axel – kapitan szkolnej drużyny koszykówki. Chłopak nie wtrącałby się w jej życie, gdyby nie fakt, że jego rodzice ciągle stawiali ją mu za wzór do naśladowania. Ale Axel wi... Recenzja książki Scandals.com

Morze naszych tajemnic

18.02.2024

„Przeprowadzka z ukochanej Gdyni do Katowic zupełnie mi się nie uśmiechała, ale los zdecydował za mnie. Nie miałam wyjścia, znalazłam więc mieszkanie w okazyjnej cenie i przyjechałam na Śląsk. Pierwsze komplikacje pojawiły się już przy podpisywaniu umowy, ale jak zawsze dałam sobie radę. Nie przypuszczałabym jednak, że to dopiero początek. Gdy zac... Recenzja książki Morze naszych tajemnic

Ryzykowna propozycja

18.02.2024

Nowy Jork jest miastem tętniącym życiem, oferującym wiele możliwości i miejsc pracy. Jednak dla Liny kariera zawodowa to twardy orzech do zgryzienia. Przez swój wygląd dziewczyna nie może zagrzać miejsca na żadnym stanowisku na dłużej. Po kolejnym zwolnieniu jest załamana, ale niespodziewanie uśmiecha się do niej szczęście. Zostaje zaproszona na r... Recenzja książki Ryzykowna propozycja

Nierozerwalne więzi

18.02.2024

Guadalupe to harda kobieta, która nikomu nie daje sobą pomiatać. Zależy jej na tym, aby stanąć ramię w ramię u boku brata na czele kolumbijskiej mafii i niemal osiąga swój cel. Jednak jedna nieoczekiwana decyzja wywraca jej życie do góry nogami. Na swojej drodze niespodziewanie spotyka mężczyznę podobnego do niej charakterem. Lupita nie poddaje si... Recenzja książki Colombian mafia. Nierozerwalne więzi. Tom 2

I kto tu jest diabłem

18.02.2024

Erin pracuje w firmie architektonicznej swojego ojca. Kobieta otrzymuje propozycję zaprojektowania drapacza chmur w samym sercu Chicago. Wszystko byłoby wspaniale, gdyby nie to, że inwestor postanawia powierzyć zadanie jeszcze jednemu architektowi. Hudson to trzydziestoośmiolatek, z którym Erin miała już do czynienia w przeszłości. Jeszcze podcza... Recenzja książki I kto tu jest diabłem?

Magazynierka

18.02.2024

Lena pracuje w magazynie z częściami samochodowymi. Jej życiowe aspiracje jednak nie kończą się na posadzie magazynierki. Pewnego dnia nadarza jej się ku temu okazja, gdy dostaje ofertę awansu na liderkę działu. Wtedy też do firmy ma przyjechać właściciel całego AutoHarard. Niestety, sprawy komplikują się i mężczyzna ostatecznie wysyła do Polski s... Recenzja książki Magazynierka

Miłość i zemsta

18.02.2024

Avery High to amerykańskie liceum, które szczyci się renomą i brakiem skandali. Do momentu, w którym na jaw wychodzi romans dyrektora szkoły z matką jednej z uczennic, Jessiki Nelly. Dziewczyna dzień po dniu stara się znosić drwiny i upokorzenia ze strony rówieśników, w końcu jednak nie wytrzymuje i podejmuje decyzję o przeprowadzce. W nowej szkol... Recenzja książki Miłość i zemsta

Richie

18.02.2024

Richie Blakemore słynie z psychopatycznych działań oraz igrania ze śmiercią. Mogłoby się wydawać, że nie ma na świecie osoby, która kochałaby ryzyko tak mocno jak on. Gdy ojciec wydaje mu polecenie znalezienia i zabicia Nadii Petrovej, Richie zaczyna podejrzewać, że to nie jest zwykłe zlecenie. Okazuje się bowiem, że Ona także ma swój cel – pozbyć... Recenzja książki Richie

The Infinity Between Us

18.02.2024

Przez osiemnaście lat rodziny Violet i Willa spędzały wspólnie wakacje w domku przy plaży w Ogunquit, w stanie Maine. Przez dwa idealne, wypełnione słońcem i beztroską miesiące Violet i Will byli nierozłączni. Pewnego lata ich przyjaźń przerodziła się w coś więcej. Jednak zanim to uczucie zdążyło rozkwitnąć, tragedia rozdzieliła dwoje zakochanych ... Recenzja książki The Infinity Between Us

Miasteczko Sleepy Hollow

28.10.2023

Melody wraz z przyjaciółką Riley tuż po zakończeniu studiów przeprowadza się do spokojnej, malowniczej wioski w stanie Illinois – Sleepy Hollow. Ta miejscowość to rodzinne okolice Riley, gdzie dziewczyny niedawno rozpoczęły pracę w agencji nieruchomości. Jednak szybko się okazuje, że Melody może tylko pomarzyć o spokojnym, wiejskim życiu, gdy prz... Recenzja książki Miasteczko Sleepy Hollow

Zła miłość

28.10.2023

ON ma ją za zdrajczynię, ale ma do niej słabość. ONA widzi w nim potwora, ale swojego serca nie jest w stanie oszukać. Phix i ja kompletnie się pogubiliśmy. Manipulacja stała się naszą najgroźniejszą bronią. Miłość i nienawiść dzieli cienka linia, którą i ja, i mój mąż już dawno przekroczyliśmy. I naprawdę nie mam pojęcia, co czuliśmy bardziej. Ch... Recenzja książki Zła miłość

Antychłopak

28.10.2023

Co może zrobić ze swoim życiem samotna matka niemowlęcia? Carys nie mogła wrócić do pracy, przecież nie miała z kim zostawić Sunny. Poświęcała się więc w pełni córeczce i próbowała odpoczywać, kiedy mała zasypiała, co jednak nie zawsze się udawało. Przyczyną bezsennych nocy był hałaśliwy sąsiad zza ściany. Deacon, utalentowany projektant gier, by... Recenzja książki Antychłopak

Devin

28.10.2023

Nie jest łatwo być odmieńcem, szczególnie wśród... odmieńców. Corina należy do watahy wilkołaków, ale nie potrafi w pełni przemienić się w wilka. Wszystko przez klątwę, którą pragnie z siebie zdjąć. Kobieta oprócz tego ma jeszcze jeden problem. Jej Przeznaczonym okazuje się wampir, który – w przeciwieństwie do niej – nie odczuwa Magii Przeznaczeni... Recenzja książki Devin

Gorąca trzydziestka

28.10.2023

Ach, ta trzydziestka! Bohaterowie opowiadań antologii dosłownie się z nią zderzają – przyjmują wyzwania, podejmują trudne decyzje, a czasem mierzą się z ich konsekwencjami. Do tej pory żyli sobie spokojnie i beztrosko, wierząc w wieczną młodość, kiedy dopadła ich… dorosłość i jej następstwa: szczęśliwe, zabawne, straszne, smutne, a czasem zupełnie... Recenzja książki Gorąca trzydziestka

Hugo

28.10.2023

Hugo Silva to szef biura detektywistycznego, który nie narzeka na brak pracy. Jego poukładane życie zostaje zakłócone, kiedy pojawia się ona. Mężczyzna owładnięty obsesją na punkcie nieznajomej wykorzysta każdą umiejętność, aby zdobyć o niej jak najwięcej informacji. Kaja Wagner na co dzień pracuje w siłowni i pragnie, aby coś zmieniło jej monoton... Recenzja książki Hugo

I promise You

28.10.2023

Scarlett zdecydowała, że jest gotowa, by zacząć samodzielne życie w Nowym Jorku. Opuszcza swoje rodzinne miasteczko jedynie z walizką farb i sztalugą, wierząc, że w końcu uda się jej spełnić marzenia. I nie myli się, szybko znajduje pracę, poznaje współlokatorki i oswaja się z życiem w wielkim mieście. Wszystko zaczyna się układać. Dobre samopoczu... Recenzja książki I promise you Tom II

Zagubiona miłość

28.10.2023

Kiedy myślisz, że to już koniec, los zawsze daje ci szansę. Czy odważysz się ją wykorzystać? Honey czuje się jak marionetka w rękach swojej matki. Przyszłość dziewczyny została dokładnie zaplanowana: małżeństwo z synem wpływowego bogacza ma jej zapewnić odpowiednią pozycję społeczną i finansową. Nie potrafiąc pogodzić się z losem, jaki ją czeka, ... Recenzja książki Zagubiona miłość

Sekret Tamarz

26.08.2023

Tamarze daleko do emerytury, ale coraz częściej czuje się staro. Rozpadające się małżeństwo, choroba męża i problemy finansowe wykańczają ją psychicznie i fizycznie. Kiedy myśli, że nic dobrego jej w życiu już nie spotka, poznaje przystojnego Krystiana. Krótka, namiętna przygoda wydaje się jedynie odskocznią od szarej rzeczywistości, więc kobieta ... Recenzja książki Sekret Tamary

Tajfun

26.08.2023

Tomek Pietras "Tajfun" ściga się w nielegalnych wyścigach. W przeszłości poznał smak straty i od tamtej pory uwielbia ryzyko, które daje mu siłę do walki z bólem, który mimo upływu lat nie mija. Pewnej nocy obok swojego warsztatu spotyka fioletowłosą dziewczynę, którą początkowo uznaje za złodziejkę. Jednak Patrycja Kownacka po prostu ma kłopoty, ... Recenzja książki Tajfun

Katherine

26.08.2023

Kathrine zdecydowanie nie jest zwykłą kobietą. Jako córka Jordana Blakemore'a od najmłodszych lat musiała radzić sobie sama i udowadniać, że nie odstaje od swoich braci. Dzięki temu stała się odważną i zbuntowaną kobietą, która nie wierzy w miłość, a mężczyzn traktuje z góry. Znienawidzony przez nią Carter nie zamierza jednak dawać za wygraną w wa... Recenzja książki Katherine

Wyzwanie

26.08.2023

Collage miał sprawić, że Taylor pozbędzie się kompleksu brzydkiego kaczątka i w końcu rozwinie skrzydła. Tymczasem trafiła do gniazda podłych dziewczyn ze stowarzyszenia siostrzanego. Z trudem przychodzi jej dostosowanie się do ich stylu bycia, wiec gdy siostry rzucają jej wyzwanie, nie może im odmówić. Conor to stały bywalec imprez organizowanych... Recenzja książki Wyzwanie

Prywatny szofer

26.08.2023

Na pozór życie Evie upływa bez problemów i trosk,wśród zbytków, na które bogaci rodzice nie szczędzą jedynaczce pieniędzy. Dziewczyna ma wszystko, za co można zapłacić. Tyle że, jak wiadomo, pieniądze szczęścia nie dają, a pozory mogą mylić, nie da się bowiem kupić miłości rodziców, przyjaźni czy uczucia ukochanej osoby. I tego właśnie Evie brak. ... Recenzja książki Prywatny szofer

Skruszyć lód

26.08.2023

Connor to zawodowy hokeista i jeden z czołowych zawodników Chicago Blackhawks. Jednak kolejny sezon nie zapowiada się dla niego najlepiej. Chłopak od pewnego czasu wdaje się w bójki z zawodnikami z innych drużyn, a jego zachowanie budzi powszechny niepokój. Za swoje wybryki dostaje od trenera karę, którą jest sprzątanie lodowiska. Właśnie wtedy mę... Recenzja książki Skruszyć lód

© 2007 - 2024 nakanapie.pl