Avatar @Justyska

Justyśka

@Justyska
2 obserwujących. 4 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad 2 lat. Ostatnio tutaj 17 dni temu.
rudaaaa
Napisz wiadomość
Obserwuj
2 obserwujących.
4 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad 2 lat. Ostatnio tutaj 17 dni temu.

Recenzje książek

10 recenzji

Pokerowe życie

24.06.2020

Historia opisuje w pierwszej części początki znajomości multimiliardera Jericho Forge`a , który zawsze dostaje to czego chce i skromną utalentowaną pokerzystkę Indię Baptist . Losy tej dwójki splatają się w kasynie gdzie India próbuję zdobyć 10 milionów dolarów na okup za swoją siostrę . Jednak jej plan nie może dojść do skutku w chwili pojawienia... Recenzja książki Pakt z diabłem

Ahh te Matki ;)

12.05.2020

Mówi się że przyjaźń damsko - męska nie istnieje i każdy na ten temat ma swoje zdanie jednak w tej książce istnieje na początku . Chociaż zastanawiając się dłużej przecież przyjaźń w związku to podstawa . I właśnie w tej książce dostaliśmy idealną przyjaźń z nieidealnym związkiem - brawo ! Dwoje ludzi o różnych zainteresowaniach i całkiem innym w... Recenzja książki Nieidealnie dopasowani

Las Vegas - miasto spontaniczności

28.04.2020

Po opisie z tyłu miałam nadzieję na coś innego coś co mnie wciągnie i ujrzę ten moment dotyku anioła lub przemiany głównych bohaterów. Jednak z każdą stroną widziałam książkę , w której działo się za dużo jakby autorka miała milion pomysłów i wszystkie uparcie chciała umieścić w tej części. Osobiście denerwowała mnie główna bohaterka , która był... Recenzja książki Dotyk anioła

nie bójmy się zmian ;)

24.03.2020

Historia jest tak realna, że czytając czułam jakbym stała obok głównej bohaterki. Jeszcze żaden autor nie sprawił, że wylałam tyle łez podczas tych 550 stron . Ohh kurczę od czego zacząć … Młoda i naiwna Lilka zakochana po uszy w swoim Maćku w dniu 18stych urodzin opuszcza dom rodzinny i przenosi się do Poznania , gdzie szybko pęka bańka mydlana... Recenzja książki Lilianna

delikatna nowość

17.03.2020

Kolejna przeczytana pozycja tej autorki i i szczerze mówiąc to mnie nie porwała. Zabawna poniekąd historia rockowej dorosłej dziewczyny z nienagannie poukładanym detektywem. Nie wiem czy mam napisać że polecam czy nie bo na pewno drugi raz szybko jej nie przeczytam ale nie mogę powiedzieć też że jest słaba bo nie oderwałam się od niej do końca. Z... Recenzja książki Córka gliniarza

Akcja goni akcję

11.03.2020

Podeszłam do niej z rezerwą ponieważ ideałem autorki dla mnie jest Rhys i myślałam, że to po prostu kolejna książka napisana na siłę i bez polotu. Jednak już po pierwszych stronach byłam tak zafascynowana, że nie mogłam się oderwać. Czytałam kilka godzin co jest plusem ponieważ książka napisana jest prostym językiem i nie ma zbędnych opisów , ale ... Recenzja książki Dama Paxtona

Przerost normy nad treścią

20.02.2020

Dzisiaj skończyłam i na szybko mogę powiedzieć , że książki jest za dużo 🙁 Jej treść jest obszerna przez opisy krajobrazów , miejsc , wnętrz , osób i sytuacji. Do tego czcionka nie zachęca bo czyta się dość ciężko przemieszczając się w prozie dnia codziennego. Sama fabuła, która jest pokazana przez autorkę jest dość kontrowersyjna . Pierw... Recenzja książki Sentymentalna bzdura

Zdrada różne ma imię ...

19.02.2020

O książce śmiało mogę powiedzieć że jedna z lepszych jakie czytałam . Początkowo nie pałałam entuzjazmem ponieważ opis od autora mnie nie zachęcił ale gdy zaczęłam nie mogłam skończyć. Pochłonęłam ją w kilka godzin. Młoda i piękna (jak zwykle) dziewczyna Viviana pracująca w sklepie z luksusowymi garniturami musi osobiście wymienić pomylone... Recenzja książki Rhys

Zawiedziona jak nigdy ...

18.02.2020

Długo wyczekiwana kontynuacja `Korony kłamstw` czyli zagmatwana historia miłosna Elle i Penna. Szczerze mówiąc pierwszą część pamiętałam tyle o ile ale w drugiej części autorka ciągle nam przypominała w wybranych scenach zdarzenia, których moglibyśmy nie pamiętać . Dobrze co do akcji można powiedzieć śmiało, że się działo wiele tylko te akc... Recenzja książki Tron Prawdy. Duet. Tom 2

Stara miłość ...

4.02.2020

Piękny i sentymentalny Kraków . Polska pogoda płatająca figle a także pole słoneczników , które zdziała cuda . Przystojny i szanowany w branży David współpracujący z ambitną i temperamentną Oliwią - to połączenie nie może być krótką i nieznaczącą przygodą . Oboje pracując nad ważnym projektem spotykają się w niezręcznej sytuacji , co rozpala ic... Recenzja książki Architektura uczuć

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl