Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 26/2012

@przemekk
# 2012-12-03 07:23
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Miłosne konstelacje", Katarzyna Błeszyńska
"Alibi", Peter Shordney

Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książki:
"Zawiłości miłości", Dorota Gellner

7) Konkurs trwa od 3.12.2012 do 9.12.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 10.12.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
@Lirith
# 2012-12-03 08:58
"Dziewczyna w czerwonej pelerynie",Sara Blakley-Cartwright

http://nakanapie.pl/books/714511/reviews/19131.dziewczyna-w-czerwonej-pelerynie
@Andrew_Vysotsky
@AmyColl
# 2012-12-03 17:24
@Drrim
# 2012-12-03 19:28
@Karriba
# 2012-12-03 20:20
@Trinity801
# 2012-12-04 08:37
Paryż, miasto sztuki i miłości w czasach belle époque - Małgorzata Gutowska-Adamczyk, Marta Orzeszyna

http://nakanapie.pl/books/741607/reviews/19437.paryz-miasto-sztuki-i-mi-osci-w-czasach-belle-epoque
@NinaX
# 2012-12-04 11:39
@Andrew_Vysotsky
# 2012-12-04 15:48
@Krasnoludek
# 2012-12-04 19:02
@alison2
# 2012-12-05 07:43
@asymaka
# 2012-12-05 09:36
"Upalne lato Marianny" Katarzyna Zyskowska-Ignaciak
http://nakanapie.pl/books/740339/reviews/19353.upalne-lato-marianny
@patrylandia
@waniliowa
# 2012-12-05 11:28
# 2012-12-05 11:40
@OlaU
# 2012-12-05 11:59
AN
# 2012-12-05 12:36
Wywiad z Władzą - Oriana Fallaci

nakanapie.pl/book/743203/review/19476/wywiad-z-w-adza.htm
@loho14
# 2012-12-05 16:57
@malaM
# 2012-12-05 17:10
@awiola
# 2012-12-06 20:11
@zuzankawes
# 2012-12-08 20:11
# 2012-12-08 20:49
AN
BE
# 2012-12-09 17:22
@agatrzes
# 2012-12-09 18:13
@Betsy
# 2012-12-09 18:32
@ewa.kluska
# 2012-12-09 19:36
Czy było warto? Odyseja dżinsowych Kolumbów, Liliana Arkuszewska
http://nakanapie.pl/book/743759/review/19542/czy-by-o-warto-odyseja-dzinsowych-kolumbow.htm
@agacia
# 2012-12-15 09:29
Pierwsze miejsce i nagrodę - zestaw książek:

• "Miłosne konstelacje", Katarzyna Błeszyńska
• "Alibi", Peter Shordney

Otrzymuje: natanna za recenzję do książki Gösta Berling - Selma Lagerlöf

Drugie miejsce i nagrodę - książkę "Zawiłości miłości", Dorota Gellner otrzymuje Scorpionica za recenzję do książki Pierwsze damy II Rzeczpospolitej - Janicki Kamil

Gratulujemy!
@malaM
# 2012-12-15 09:55
gratuluję :)