Temat:

Moje pytania do Was, czyli weź udział w ankiecie

@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 541 postów
2019-11-08 13:11 #
Czy chcielibyście więcej ebooków w Klubie?



# 2019-11-08 13:11
{}
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
199 książek 790 postów
2019-12-10 09:58 #
Są i sondy (ankiety) dziękuję :D 
(tak, dopiero zobaczyłem ankietę, nie oceniajcie mnie)
# 2019-12-10 09:58
{}× 1
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-08 13:47 #
A jak odpowiedź brzmi i tak i nie to co zaznaczyć. Wolę papier ale jak nie ma innego wyjścia to czytnik mam i to całkiem niezły. Tylko fajnie jakbyście mieli swoją pobieraczkę, z której można by ściągnąć jakby co.
# 2019-11-08 13:47
{}× 1
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 527 książek 1808 postów
2019-11-08 14:17 #
Trudny wybór. Lubię książki ogólnie, mam słabość do wydań papierowych ale z przyczyn różnych preferuję ebooki. Zatem było by miło.  
Podpisuję się pod  ideą pobieraka do ściągnięcia.
# 2019-11-08 14:17
{}× 1
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1071 książek 727 postów
2019-11-08 14:24 #
Ja obydwie wersje
papierowa - lubię, ale raz czytam i nie mam gdzie już kłaść, chociaż z dedykacjami autorów byłoby super :-)
ebook - wygodniej, no i w nocy czytam :-)
więc jestem za tym i tym :-)
# 2019-11-08 14:24
{}× 2
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 527 książek 1808 postów
2019-11-08 19:25 #
O...! Książka tradycyjna z dedykacją autora - to by było coś.

# 2019-11-08 19:25
{}× 2
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
362 książki 944 posty
2019-11-18 12:26 #
Z dedykacją to to było coś! 
# 2019-11-18 12:26
{}× 1
Odpowiedz
@Lubczyk
@Lubczyk
1787 książek 592 posty
2019-11-18 12:37 #
Taaak, a potem szanownego autora zjechać na dwugwiazdkowo.... ;)
# 2019-11-18 12:37
{}× 2
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
362 książki 944 posty
2019-11-18 12:38 #
Hahaha @Lubczyk, życie chłoszcze!
# 2019-11-18 12:38
{}× 3
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 527 książek 1808 postów
2019-11-18 13:03 #
Pragnę zauważyć, że opinia rodzaju:"Szanowny Autorze, korzystam teraz z toalety i mam przed sobą Pańskie pismo. Za chwilę będę mieć je za sobą" - to też jest się wyrażenie o dziele. 
# 2019-11-18 13:03
{}× 4
Odpowiedz
@Lubczyk
@Lubczyk
1787 książek 592 posty
2019-11-18 13:06 #
@Johnson, @Jagrys, litości!
Nie mogę się chwilowo śmiać ;/
# 2019-11-18 13:06
{}× 1
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-18 13:15 #
Ja właśnie piszę opinię o książce w której mam dwanaście autografów autorów i niestety muszę ją zjechać. A to serio, bardzo fajne dziewczyny tylko im trochę nie wyszło.
# 2019-11-18 13:15
{}
Odpowiedz
@Mollinka_90
@Mollinka_90
228 książek 22 posty
2019-11-08 19:46 #
W moim przypadku zdecydowanie książka tradycyjna :)
# 2019-11-08 19:46
{}× 1
Odpowiedz
@michalysy
@michalysy
136 książek 463 posty
2019-11-08 20:25 #
Gospodyni po wyleczeniu prosiaczka pyta weterynarza: 
- no to Panie doktorze, którą kokoszkę Pan sobie życzy?   
 Doktor tak popatrzył, to na jedną, to na drugą i rzekł:                                                                     
 -ach, niech bedą obie.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
# 2019-11-08 20:25
{}× 4
Odpowiedz
@ela_r22
@ela_r22
272 książki 171 postów
2019-11-09 16:02 #
Zdecydowanie ebook , wygoda, wygoda i wygoda - wkładam do torebki i zawsze jest ze mną w każdym miejscu i o każdej porze. A dla papierowych na półkach  miejsca brak, chociaż ostatnio dużo książek papierowych oddałam do biblioteki w Szpitalu.  
Ja także podpisuję się pod  ideą do ściągnięcia.  
# 2019-11-09 16:02
{}× 2
Odpowiedz
@Nina
@Nina
793 książki 118 postów
2019-11-09 19:41 #
Ja też ebook. Od kiedy dostałam pierwszego Kindelka, już się ze sobą nie rozstajemy. A ponieważ  nie mieszkam w PL, jest to dla mnie także najbardziej wygodna forma zakupów książek
# 2019-11-09 19:41
{}× 1
Odpowiedz
@Lubczyk
@Lubczyk
1787 książek 592 posty
2019-11-17 18:05 #
Książka - stacjonarnie i e-book w podróży.
# 2019-11-17 18:05
{}× 5
Odpowiedz
@izka91201
@izka91201
139 książek 23 posty
2019-11-25 19:53 #
Ja preferuję drukowane, ale jak będę miała czytnik to i ebooki będą okay :)
# 2019-11-25 19:53
{}
Odpowiedz
@Betsy59
@Betsy59
1298 książek 433 posty
2019-11-25 22:26 #
Dla mnie czytnik tylko w podróży i na urlopie. Do poduszki tylko tradycyjna! 
# 2019-11-25 22:26
{}× 1
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 527 książek 1808 postów
2019-11-25 22:31 #
Fajna sprawa, ale spróbuj czytać z kotem, który ociera i ślini każdą stronę. Teoretycznie słodkie i urocze, w praktyce - nie bardzo. ;q
# 2019-11-25 22:31
{}
Odpowiedz
@Tysia19
@Tysia19
3 książki 10 postów
2019-11-25 22:48 #
Dla mnie tylko  wyłącznie tradycyjna, nie jest istotne gdzie. :)
# 2019-11-25 22:48
{}
Odpowiedz
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}