Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 15/2012

2012-09-10 07:27 #
Wy piszecie recenzje, a my rozdajemy książki dla tych najlepszych czyli nowa odsłona starego konkursu ;-)

Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Templariusz", Paul Doherty
"Zgubne dziedzictwo", Jacek Krakowski

Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książkę:
"Saga podlaska. Tom. 1. Dworek pod malwami", Marian Piotr Rawinis

7) Konkurs trwa od 10.09.2012 do 16.09.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 17.09.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-09-10 07:27
@zuzankawes
@zuzankawes
314 książek · 83 postów
2012-09-10 08:24 #
# 2012-09-10 08:24
@Cinnamon2901
@Cinnamon2901
398 książek · 194 postów
2012-09-10 09:47 #
# 2012-09-10 09:47
@Natasha92
@Natasha92
144 książek · 210 postów
2012-09-10 13:00 #
# 2012-09-10 13:00
@Elaine
@Elaine
85 książek · 673 postów
2012-09-10 16:06 #
@alison2
@alison2
154 książek · 104 postów
2012-09-10 16:53 #
Dziewczyny, których pożądał - Jonathan Nasaw

http://nakanapie.pl/books/710641/reviews/17075.dziewczyny-ktorych-pozada
# 2012-09-10 16:53
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2012-09-10 17:12 #
# 2012-09-10 17:12
@ewa.kluska
@ewa.kluska
116 książek · 36 postów
2012-09-10 19:37 #
# 2012-09-10 19:37
@Gumciobook
@Gumciobook
73 książek · 38 postów
2012-09-10 20:31 #
# 2012-09-10 20:31
@Agathe
@Agathe
47 książek · 1 postów
2012-09-10 21:49 #
# 2012-09-10 21:49
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2012-09-11 09:39 #
# 2012-09-11 09:39
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2012-09-11 18:14 #
# 2012-09-11 18:14
@Sonali
@Sonali
78 książek · 14 postów
2012-09-11 19:42 #
# 2012-09-11 19:42
@jenah
@jenah
55 książek · 57 postów
2012-09-11 21:35 #
# 2012-09-11 21:35
@MelaniaJ
@MelaniaJ
176 książek · 4 postów
2012-09-12 09:15 #
Katarzyna Błeszyńska "Ciepła Głód"

http://nakanapie.pl/books/579456/reviews/17210.ciep-a-g-od
# 2012-09-12 09:15
@marlenaa
@marlenaa
42 książek · 1 postów
2012-09-12 16:02 #
# 2012-09-12 16:02
@Mery111
@Mery111
39 książek · 1265 postów
2012-09-12 23:26 #
"Stowarzyszenie Miłośników Literatury i Placka z Kartoflanych Obierek" - M.A.Shaffer, A.Barrows
http://nakanapie.pl/book/423572/review/17234/stowarzyszenie-mi-osnikow-literatury-i-placka-z-kartoflanych-obierek.htm
# 2012-09-12 23:26
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2012-09-13 22:48 #
# 2012-09-13 22:48
@magda87
@magda87
288 książek · 12 postów
2012-09-14 20:29 #
# 2012-09-14 20:29
@Karriba
@Karriba
28 książek · 35 postów
2012-09-15 19:58 #
# 2012-09-15 19:58
@JaneBox
@JaneBox
193 książek · 111 postów
2012-09-15 20:08 #
# 2012-09-15 20:08
@Karolka123
@Karolka123
42 książek · 126 postów
2012-09-16 10:10 #
"Buszujący w zbożu" - Jerome David Salinger
http://nakanapie.pl/book/650676/review/17288/buszujacy-w-zbozu.htm
# 2012-09-16 10:10
@waniliowa
@waniliowa
119 książek · 377 postów
2012-09-16 11:07 #
# 2012-09-16 11:07
2012-09-16 11:32 #
"Święty Graal, Święta Krew" Baigent, Lincoln, Leigh
http://nakanapie.pl/books/269647/reviews/17117.swiety-graal-swieta-krew
# 2012-09-16 11:32
@loho14
@loho14
60 książek · 427 postów
2012-09-16 11:32 #
# 2012-09-16 11:32
@arwena
@arwena
744 książek · 129 postów
2012-09-16 15:44 #
# 2012-09-16 15:44
@Trinity801
@Trinity801
174 książek · 68 postów
2012-09-16 18:28 #
# 2012-09-16 18:28
@agacia
@agacia
64 książek · 958 postów
2012-09-20 12:09 #
Pierwsze miejsce i nagrodę - zestaw książek:
"Templariusz", Paul Doherty
"Zgubne dziedzictwo", Jacek Krakowski
otrzymuje Cinnamon2901 za recenzję do książki Wyznania chińskiej kurtyzany - Miao Sing

Drugie miejsce i nagrodę - książkę "Saga podlaska. Tom. 1. Dworek pod malwami", Marian Piotr Rawinis otrzymuje arwena za recenzję do książki Krwawe nadzienie - Bartosz Kaiser
# 2012-09-20 12:09
@Elaine
@Elaine
85 książek · 673 postów
2012-09-20 12:13 #
Gratuluję! :3
# 2012-09-20 12:13
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2012-09-20 12:17 #
Gratuluję dziewczyny :)
# 2012-09-20 12:17

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się