Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 17/2013

2013-05-06 15:58 #
http://nakanapie.pl/forum/konkursy-gry-zabawy

Jak co tydzień, nowa edycja konkursu na recenzję tygodnia.


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrodą są książki "Marsylski szwindel", Peter Mayle

7) Konkurs trwa od 06.05.2013 do 12.05.2013 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 13.5.2013.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2013-05-06 15:58
2013-05-06 16:28 #
# 2013-05-06 16:28
@ederlezi
@ederlezi
90 książek · 132 postów
2013-05-06 18:02 #
# 2013-05-06 18:02
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2013-05-06 19:31 #
# 2013-05-06 19:31
@zuzankawes
@zuzankawes
314 książek · 83 postów
2013-05-06 20:48 #
# 2013-05-06 20:48
AN
@Leanika
163 książek · 48 postów
2013-05-07 09:30 #
# 2013-05-07 09:30
2013-05-07 09:50 #
A to moja recenzja "Pana Przypadka I trzynastki" Jacka Getnera
http://nakanapie.pl/book/746188/review/23520/pan-przypadek-i-trzynastka.htm
# 2013-05-07 09:50
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2013-05-07 10:35 #
"Sztuka uprawiania róż z kolcami" Margaret Dilloway
http://nakanapie.pl/books/746078/reviews/22936.sztuka-uprawiania-roz-z-kolcami
# 2013-05-07 10:35
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2013-05-08 09:12 #
# 2013-05-08 09:12
@Tenshi
@Tenshi
128 książek · 95 postów
2013-05-08 19:25 #
# 2013-05-08 19:25
@inspired7
@inspired7
39 książek · 107 postów
2013-05-08 20:26 #
"Playbook. Podręcznik podrywu" Barney Stinson, Matt Kuhn
http://nakanapie.pl/books/746370/reviews/23553.playbook-podrecznik-podrywu
# 2013-05-08 20:26
@Twilightowa
@Twilightowa
140 książek · 80 postów
2013-05-09 12:34 #
# 2013-05-09 12:34
@Marcepankowa
@Marcepankowa
12 książek · 20 postów
2013-05-12 12:17 #
# 2013-05-12 12:17
@xrosemarie
@xrosemarie
40 książek · 16 postów
2013-05-12 17:05 #
# 2013-05-12 17:05
@Gosiarella
@Gosiarella
166 książek · 173 postów
2013-05-12 17:46 #
# 2013-05-12 17:46
@Tenshi
@Tenshi
128 książek · 95 postów
2013-05-16 13:47 #
Kiedy można spodziewać się wyników? :)
# 2013-05-16 13:47
@agacia
@agacia
64 książek · 958 postów
2013-05-30 11:28 #
W tym tygodniu nagrodę - książkę "Marsylski szwindel", Peter Mayle - otrzymuje: Tenshi za recenzję do książki "Klątwa tygrysa. Przeznaczenie" - Colleen Houck

# 2013-05-30 11:28
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2013-05-30 12:09 #
Gratuluję :)
# 2013-05-30 12:09
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2013-05-30 12:16 #
gratulacje
# 2013-05-30 12:16
@Tenshi
@Tenshi
128 książek · 95 postów
2013-05-30 12:18 #
Dziękuję :) To moja pierwsza wygrana! <3
# 2013-05-30 12:18
@AmeliaGrey
@AmeliaGrey
89 książek · 822 postów
2013-05-30 12:33 #
Również gratuluję:)
# 2013-05-30 12:33
2013-05-30 20:37 #
Gratuluję:)
# 2013-05-30 20:37

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się