Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 2/2013

2013-01-14 08:14 #
Zapraszamy do pierwszej edycji konkursu w nowym roku!


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrodą jest książka.
"Cinder", Merissy Meyer

7) Konkurs trwa od 14.1.2013 do 20.1.2013 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 21.1.2013.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2013-01-14 08:14
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2013-01-14 09:18 #
"Podróże do Armenii i innych krajów z uwzględnieniem najbardziej interesujących obserwacji przyrodniczych" - Krzysztof Środa

http://nakanapie.pl/books/743137/reviews/20328.podroze-do-armenii-i-innych-krajow-z-uwzglednieniem-najbardziej-interesujacych-obserwacji-przyrodniczych
# 2013-01-14 09:18
SK
@skrzatix
127 książek · 224 postów
2013-01-14 09:28 #
# 2013-01-14 09:28
@Black_Vampire
@Black_Vampire
329 książek · 5335 postów
2013-01-14 11:43 #
# 2013-01-14 11:43
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2013-01-14 12:18 #
jako, że mam otrzymać książkę od Was do recenzji, więc się tym razem nie zgłaszam :)
życzę za to powodzenia wszystkim osobom biorącym udział w rozdaniu w tym tygodniu :D
# 2013-01-14 12:18
2013-01-14 13:22 #
# 2013-01-14 13:22
2013-01-14 13:55 #
# 2013-01-14 13:55
@Rebellish
@Rebellish
533 książek · 320 postów
2013-01-14 14:08 #
# 2013-01-14 14:08
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2013-01-14 20:10 #
# 2013-01-14 20:10
@Krasnoludek
@Krasnoludek
205 książek · 221 postów
2013-01-14 20:40 #
"Urania" Jean-Marie Gustave Le Clézio
http://nakanapie.pl/books/419940/reviews/20371.urania
# 2013-01-14 20:40
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2013-01-14 22:28 #
# 2013-01-14 22:28
@candylove27
@candylove27
216 książek · 521 postów
2013-01-14 23:06 #
@asymaka
@asymaka
170 książek · 213 postów
2013-01-15 09:05 #
# 2013-01-15 09:05
@Paula1992
@Paula1992
76 postów
2013-01-15 09:33 #
,,Dziewczynka, która widziała zbyt wiele" Małgorzata Warda
http://nakanapie.pl/books/732101/reviews/20258.dziewczynka-ktora-widzia-a-zbyt-wiele
# 2013-01-15 09:33
@Andrew_Vysotsky
@Andrew_Vysotsky
14 książek · 176 postów
2013-01-15 14:34 #
# 2013-01-15 14:34
@Cinnamon2901
@Cinnamon2901
398 książek · 194 postów
2013-01-15 16:00 #
# 2013-01-15 16:00
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2013-01-15 16:49 #
# 2013-01-15 16:49
@ederlezi
@ederlezi
90 książek · 132 postów
2013-01-15 19:53 #
# 2013-01-15 19:53
@NinaX
@NinaX
4 książek · 16 postów
2013-01-15 19:54 #
# 2013-01-15 19:54
@Ailis
@Ailis
5 książek · 39 postów
2013-01-15 20:00 #
# 2013-01-15 20:00
@Nigrum
@Nigrum
184 książek · 24 postów
2013-01-17 21:38 #
# 2013-01-17 21:38
@draggle
@draggle
92 książek · 14 postów
2013-01-18 10:12 #
# 2013-01-18 10:12
@Nerezza
@Nerezza
36 książek · 15 postów
2013-01-18 19:33 #
# 2013-01-18 19:33
@Mery111
@Mery111
39 książek · 1265 postów
2013-01-18 21:33 #
I po raz kolejny w tej edycji:
"Atlas chmur" D.Mitchell
http://nakanapie.pl/book/743637/review/20476/atlas-chmur.htm
# 2013-01-18 21:33
@lakeu
@lakeu
123 książek · 53 postów
2013-01-19 15:24 #
# 2013-01-19 15:24
@Marcepankowa
@Marcepankowa
12 książek · 20 postów
2013-01-19 17:44 #
# 2013-01-19 17:44
@pszczola
@pszczola
1 książek · 2 postów
2013-01-19 18:17 #
# 2013-01-19 18:17
@JaneBox
@JaneBox
193 książek · 111 postów
2013-01-20 13:55 #
# 2013-01-20 13:55
@gudrun
@gudrun
294 książek · 53 postów
2013-01-20 14:04 #
# 2013-01-20 14:04
SY
@skafelek
59 książek · 2 postów
2013-01-20 15:10 #
# 2013-01-20 15:10

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się