Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 21/2012

2012-10-29 09:26 #
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Niepokonany", Zdzisław Dudek
"Władczyni snów", Nina Blazon

Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książki:
"Fastlane milionera", MJ DeMarco

7) Konkurs trwa od 29.10.2012 do 04.11.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 05.11.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-10-29 09:26
@milla
@milla
296 książek · 174 postów
2012-10-29 11:23 #
# 2012-10-29 11:23
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2012-10-29 19:29 #
Najdalsza podróż krótka opowieść o życiu śmierci i umieraniu - Constanze Kopp
http://nakanapie.pl/books/479376/reviews/16777.najdalsza-podroz-krotka-opowiesc-o-zyciu-smierci-i-umieraniu
# 2012-10-29 19:29
@April
@April
81 książek · 223 postów
2012-10-29 19:31 #
"Szósta klepka" Małgorzata Musierowicz
http://nakanapie.pl/books/264716/reviews/18031.szosta-klepka
# 2012-10-29 19:31
KO
@kadzia.osuch
99 książek · 27 postów
2012-10-29 21:05 #
# 2012-10-29 21:05
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2012-10-29 22:56 #
Rachel Jayne Groover - Silna i kobieca. Jak wzmocnić swój magnetyzm.

http://nakanapie.pl/books/741236/reviews/17437.silna-i-kobieca-jak-wzmocnic-swoj-magnetyzm
# 2012-10-29 22:56
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2012-10-30 08:09 #
"Tyrmandowie. Romans amerykański" - Agata Tuszyńska

http://nakanapie.pl/book/741427/review/18441/tyrmandowie-romans-amerykanski.htm
# 2012-10-30 08:09
@Betsy
@Betsy
513 książek · 327 postów
2012-10-30 09:34 #
# 2012-10-30 09:34
@Immora_Fray
@Immora_Fray
511 książek · 167 postów
2012-10-30 15:27 #
# 2012-10-30 15:27
@Elaine
@Elaine
85 książek · 673 postów
2012-10-30 15:34 #
# 2012-10-30 15:34
@blurppp
@blurppp
73 książek · 12 postów
2012-10-30 19:22 #
@summer21
@summer21
44 książek · 15 postów
2012-10-31 13:29 #
# 2012-10-31 13:29
@Vicky
@Vicky
135 książek · 36 postów
2012-10-31 15:12 #
Niewidzialni. Tajemnica Misty Bay. Tom I, Giovanni Del Ponte
http://nakanapie.pl/books/741371/reviews/18195.niewidzialni-tajemnica-misty-bay-tom-i
# 2012-10-31 15:12
@binola
@binola
4 książek · 9 postów
2012-11-01 15:27 #
# 2012-11-01 15:27
SK
@skrzatix
127 książek · 224 postów
2012-11-01 22:05 #
# 2012-11-01 22:05
@ewa.kluska
@ewa.kluska
116 książek · 36 postów
2012-11-02 10:51 #
# 2012-11-02 10:51
MO
@morelka11
112 książek · 62 postów
2012-11-02 18:38 #
@grejfrutoowa
@grejfrutoowa
307 książek · 190 postów
2012-11-03 08:18 #
# 2012-11-03 08:18
@betterversionofthetruth
@betterversionofthetruth
117 książek · 224 postów
2012-11-03 11:31 #
# 2012-11-03 11:31
2012-11-03 14:16 #
# 2012-11-03 14:16
@ederlezi
@ederlezi
90 książek · 132 postów
2012-11-03 14:32 #
Bohatyr. Żelazny kostur - Juraj Cervenak
http://nakanapie.pl/book/740170/review/18538/zelazny-kostur.htm
# 2012-11-03 14:32
@loho14
@loho14
60 książek · 427 postów
2012-11-03 15:24 #
# 2012-11-03 15:24
2012-11-04 11:02 #
# 2012-11-04 11:02
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2012-11-04 12:18 #
# 2012-11-04 12:18
@Chidder
@Chidder
21 książek · 5 postów
2012-11-04 12:20 #
# 2012-11-04 12:20
@Gosiarella
@Gosiarella
166 książek · 173 postów
2012-11-04 14:07 #
# 2012-11-04 14:07
@Gumciobook
@Gumciobook
73 książek · 38 postów
2012-11-04 17:38 #
# 2012-11-04 17:38
@szarikow
@szarikow
137 książek · 1019 postów
2012-11-04 17:57 #
# 2012-11-04 17:57
@Ania5529
@Ania5529
11 książek · 6 postów
2012-11-04 22:13 #
# 2012-11-04 22:13
2012-11-04 22:49 #
tytuł: Zielony księżyc
autor: Opłocki Przemek

http://nakanapie.pl/book/696891/review/18623/zielony-ksiezyc.htm
# 2012-11-04 22:49

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się