Avatar @hacertijoh

Hacerijoh

@hacertijoh
2 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad roku. Ostatnio tutaj 22 dni temu.
hacertijoh_
Napisz wiadomość
Obserwuj
2 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad roku. Ostatnio tutaj 22 dni temu.

Recenzje książek

8 recenzji

Dajesz kicia!

7.05.2021

,,Po prostu on pierwszy dał mi poczuć, że żyję. Pozwolił pozbyć się hamulców, które towarzyszyły mi całe życie.” Naomi to piękna kobieta, która przez pomyłkę drugiego człowieka została skazana na śmierć. Mateo to mężczyzna, który straciwszy matkę, trafił do świata, który był brutalny. Bohater spełniał zlecane mu zadania, lecz cząstka człowieczeńs... Recenzja książki Naomi

Rodzinna tajemnica

24.03.2021

Molly, moja słodka Molly. Melania — niegdyś niewinna, delikatna dziewczynka, teraz silna, ukrywająca uczucia kobieta. Wiktor, Wikuś, Wiko – grzeczny, spokojny chłopiec, który zmienił się w opanowanego, przystojnego mężczyznę. Ta dwójka jest jak ogień i woda. On – spokojny, ułożony, lecz głęboko kłębiący się w nim mrok szuka ujścia. Ona – szalona,... Recenzja książki Molly

Pokonany

23.03.2021

Shade, czyli cień. Jest to człowiek, którego życie nie oszczędzało – matka pozostawiła go na śmietniku, w przybranej rodzinie przeżywał katusze ze strony ojczyma, a później wylądował w ośrodku. Jego życie nie było usłane różami, wręcz przeciwnie – szczęśliwych chwil było tak mało, że można policzyć je na palcach jednej ręki. Z całą pewnością taką ... Recenzja książki Pokonany

Błękitna zguba

20.03.2021

,,Wiem, jak to jest, kiedy własne ciało staje się wrogiem, odbiera coś, co kochasz i zamyka w klatce ograniczeń, zmuszając do przewartościowania wszystkich marzeń i planów” Jakże trafiła do mnie ta myśl zawarta przez autorkę. Utożsamiam się z tym cytatem, ponieważ mi również coś takiego się przytrafiło. Dzięki temu mogłam się wczuć w to, co odczu... Recenzja książki Niewłaściwy facet

Istna rakieta!

19.03.2021

,,Ojciec powiedział mi kiedyś, że jedyna różnica między kobietą a rekinem ludojadem to rozmiar zębów” Główny bohater Jackson Boudreaux to bogaty mężczyzna, którego dręczą demony przeszłości. Gdy pewnego dnia spotyka Biankę, pyskatą kobietę, która w docinkach jest lepsza, niż w gotowaniu, a zdawałoby się to niemożliwością, jego życie powoli się od... Recenzja książki Kontrakt Jacksona

Wiek to tylko liczba

18.03.2021

,,Czasami kłamiemy, żeby chronić innych albo siebie, czasami, z tych samych powodów, okłamujemy siebie. W moim kłamstwie było tego wszystkiego po trochu”. Jaki macie stosunek do kłamstwa? Są sytuację, w których potraficie przymknąć oko, czy zdecydowanie wolicie kierować się prawdą i tylko prawdą? „Słodka pokusa” to opowieść o młodej kobiecie, a ... Recenzja książki Słodka pokusa

Zrodzeni z krwi

17.03.2021

Głównymi bohaterami książki pt. ,,Zrodzeni z krwi” Karoliny Jurgi są Alessia De’Luca – osiemnastoletnia, piękna buntowniczka, która ma nadzieję na normalne życie oraz Vincent Castello – „demone”, który tę nadzieję zniszczył. Less pragnęła zwyczajnego życia, wiedziała, czym zajmuje się jej ojciec, ale trzymała się od tego z daleka, ponieważ żyła w ... Recenzja książki Zrodzeni z krwi

Smak goryczy

9.03.2021

Powiem szczerze, że oczekiwałam więcej od tej książki. Mocno się zawiodłam, a dlaczego? Irytowała mnie postać Klary — na początku była sympatyczna, miło jej się towarzyszyło podczas jej przeżyć, ale ze strony na stronę było coraz gorzej. Lepsze stanowisko, poczucie władzy sprawiło, że patrzyła na innych z góry, pieniądze zawróciły jej w głowie. Ni... Recenzja książki Pani władza

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl