Avatar @historie_budzace_namietno

historie_budzace_namietnosc

@historie_budzace_namietno
6 obserwujących. 9 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad 3 lat. Ostatnio tutaj 7 dni temu.
historie_budzace_namietnosc
Napisz wiadomość
Obserwuj
6 obserwujących.
9 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad 3 lat. Ostatnio tutaj 7 dni temu.

Recenzje książek

486 recenzji

Wystarczy jedna decyzja, żeby wszystko zniszczyć, ale też aby zacząć od nowa...

15.06.2024

„Wystarczy jedna decyzja, żeby wszystko zniszczyć, ale też aby zacząć od nowa…” Bóg, bogiem, ale jest niczym bez swojej bogini, która jest jego uzupełnieniem i miłością. Między nienawiścią a miłością istnieje bardzo cienka granica. Tak jak między zemstą a prawdą. Planowana przez Celie zemsta poszła w zapomnienie, gdy zakochała się w Ralphie. Ale... Recenzja książki W rękach bogini

Meksykańskie wakacje zmieniły się w koszmar, a ona trafi do piekła, gdzie rządzi potwór.

12.06.2024

„Jej największy koszmar właśnie ziścił się w postaci jednego, przerażającego człowieka, który znajdował się w zasięgu jej wzroku.” Jak myślicie, potwory istnieją? A może tylko możemy je spotkać w bajkach? A co by się stało, gdyby jednak istniały i miały ludzką postać? I niosły tylko ze sobą strach, mrok, niebezpieczeństwo, krew i śmierć. Bo przec... Recenzja książki W pułapce Potwora

Czeka go nie łatwy wybór

11.06.2024

„Teraz jednak już chyba zawsze będzie przypomnieniem, że nikomu nie powinnam ufać, nie przywiązywać się do ludzi. Na końcu, choćbym nie wiem jak bardzo pokładała ufność w ludziach, i tak kończę ze złamanym sercem i uciekam, jakby mój tyłek stanął w ogniu.” Dwie kobiety i on. Dawna miłość i obecna kochanka. Przeszłość i teraźniejszość. Wyrzuty sum... Recenzja książki Wybór Huntera

Wierzycie w magię? Wierzycie w miłość? A co, jeśli magia to miłość?

7.06.2024

„Czasem trzeba pozwolić sercu przekrzyczeć rozum.” Wierzycie w magię? Wierzycie w miłość? A co, jeśli magia to miłość? Bo niekiedy trzeba być czarodziejem, by zaczarować czyjeś serce, by wbić się w nie tak mocno, że nawet ból, tęsknota, zdrada, a nawet czas nie pozwolą ci zapomnieć o ukochanej osobie. Bo dopiero przy niej widzicie świat przez kol... Recenzja książki Na zawsze i na wieczność

Ktoś inny

3.06.2024

„Dość cackania się z kimkolwiek. Czasem trzeba komuś pokazać swoją złą stronę, żeby uświadomić, że wcześniej byłeś miły, bo w przeciwnym razie nigdy nie będzie się z tobą liczyć.” Po raz kolejny można się przekonać, że rodzina nie zawsze znaczy coś dobrego. Niekiedy jesteśmy tylko zbędnym przedmiotem potrzebnym im tylko w jednym celu. Mimo że Chr... Recenzja książki Ktoś inny

Mroczny romans pełen ognia, pikantnych i namiętnych scen seksu, seksownych i niebezpiecznych ...

22.05.2024

„Powoli wracając do zmysłów, uświadomił sobie, że jeszcze nikt nigdy nie włożył tylu starań w sprawienie mu przyjemności. Miał ochotę płakać z wdzięczności, że go zechciała.” Mroczny romans pełen ognia, pikantnych i namiętnych scen seksu, seksownych i niebezpiecznych wampirów, niebezpieczeństwa, a to wszystko przyprawione humorem. Czy trzeba czeg... Recenzja książki Mroczny kochanek

Skradziona tożsamość

21.05.2024

„Niech będzie, co ma być. Oby tylko na końcu tunelu, do którego wkraczałam, było światło.” Czy zawsze można być pewnym, że dobrze znamy najbliższe nam osoby? Bo nie kiedy może się okazać, że ani trochę ich nie znamy, a oni ukrywają, przed nami swoje prawdziwe obliczę. Holly i Mila były identyczne, ale różniło je wszystko. Jedna idealna i perfekc... Recenzja książki Skradziona tożsamość

Właśnie rozpoczęła się sekretna gra, a przeznaczenie upomniało się o kolejnego z braci

13.05.2024

„Jest niezaprzeczalne podobieństwo między tobą a pramatką Ewą. Nie potrafisz się oprzeć zakazanemu owocowi i obawiam się, że nie zadowolisz się jednym kęsem. Sekret ten sprowadzi zamieszanie i ból. Podróż będzie niespokojna, ale na końcu sprowadzi na ciebie wielkie szczęście i ulgę.” Czy jedno wyzwanie i podjęta gra mogą zmienić ich życie? Czy to... Recenzja książki Sekret

Cały twój, kochanie

3.05.2024

„Życie dało mi kolejną lekcję, z której mam zamiar wyciągnąć wnioski. Miłość boli i rani. Miłość potrafi dodać skrzydeł, a potem uciąć je w najmniej odpowiednim momencie. Mój anioł odszedł, a wraz z nim niebo, do którego zdołałem się przyzwyczaić.” Nie da się nigdy przewidzieć, kiedy i gdzie rozpocznie się nasza miłosna historia oraz tego, kto ro... Recenzja książki Cały twój, kochanie

Desire

24.04.2024

„Roztrzaskał moje serce na milion kawałków. Nic nie sprawiło mi większego bólu, niż jego odtrącenie.” Czy i tym razem winnica Love&Wine okaże się łaskawa i kolejna osoba, odnajdzie w niej miłość? Teraz przyszedł czas, żeby to Seila zajęła się winnicą, pensjonatem i to wszystko przyszło w idealnym momencie. Bo jej małżeństwo istnieje już tylko na... Recenzja książki Desire

Wizjoner

20.04.2024

„Jeśli chcesz złapać zabójcę najgorszego sortu, musisz wejść do jego mrocznego umysłu, rozgościć się tam, poznać jego myśli, zrozumieć motywy działania. Na krótką chwilę stać się nim i zacząć myśleć jak on. Tylko wtedy jesteś w stanie go złapać.” Trzy zabójstwa, niepowiązanych ze sobą niczym osób nie zwiastowało, że w Szczecinie grasuje seryjny m... Recenzja książki Wizjoner

Desire of defense

19.04.2024

„Ale intuicja mi mówi, że kryje się w nim coś więcej niż to, co pokazuje światu… że może gdzieś głęboko, ale tak naprawdę głęboko, jest zupełnie inny.” Duszenie w sobie emocji i złych chwil nigdy nie prowadzi do niczego dobrego, a nie panowanie nad gniewem tym bardziej. Do tego zamykanie się w sobie i na wszystkich do dokoła twierdząc, że nikogo ... Recenzja książki Desire or Defense

Niekiedy wystarczy jeden krok, by odmienić swoje życie

9.04.2024

„Myśli jej się mieszały, a od leniwego ciepła, które nią zawładnęło, zwiotczało jej ciało i wtedy Hannah zdała sobie sprawę, że popełniła wielki błąd. Była Ewą w Raju i właśnie ugryzła jabłko.” On poławiacz krabów królewskich. Ona asystentką reżysera, kochająca muzykę. Kiedy Hannah z siostrą zawitały do rybackiego miasteczka Westport, by odnowić... Recenzja książki Trafiony, zatopiony

Kim jesteś?

2.04.2024

„Zapamiętaj, że jedyną osobą, która może czegoś od ciebie oczekiwać, jesteś ty sama.” W mafijnym świecie można spodziewać się wszystkiego, a zwłaszcza tego, że poprzez ślub mają połączyć się dwie rodziny mafijne. Ale tego wszystkiego co się za tym kryło nikt nie wiedział. Zwłaszcza główni zainteresowani Davi i Luna. Ona nie jest tym za kogo mają... Recenzja książki Kim jesteś?

W rękach boga

29.03.2024

„Wiedza kosztować mogła życie, a to należące do pięknej rezydentki stało się dla mnie cenniejsze nawet od tego należącego do moich pacjentów.” Zemsta. Kłamstwa. Zakazana miłość. Lekarze. Pożądanie. Czy to połączenie może przynieść coś dobrego? Celia po śmierci siostry obrała sobie za cel zemstę i zniszczenie Boga neurochirurgii. Jej inteligencja... Recenzja książki W rękach boga

Call Girl

27.03.2024

„O ile na skali urody zajmował wysoką pozycję, o tyle. Jego charakter skutecznie chłodził zapędy każdego, kto zbytnio się do niego zbliżył, i to nie tylko kobiet.” Aurora wie, czego chce i ma wszystko zaplanowane. Chce zostać prawnikiem i robi wszystko, żeby spełnić to marzenia. A praca na seks telefonie nie przeszkadza jej w tym i nie widzi w ty... Recenzja książki Call girl

Zguba Venturi

27.03.2024

„Miłość jest przekleństwem. Miłość sprawia, że stajesz się słabszym, a twoja głowa nie działa tak, jak należy. Trzeba wyzbyć się wszystkich uczuć.” W tym samy czasie kiedy rozpoczęła się historia Antonio i Wiktorii, również miała początek historia Matteo i Ani.
 Matteo był młodszym bratem i prawą ręką Antonio. Ich nazwisko zobowiązywało, każdy, k... Recenzja książki Zguba Venturi

Propozycja szefa

27.03.2024

„Bo przeznaczenie nigdy się nie myli, co?” Muszę wam powiedzieć, że zgadzam się z tym cytatem. Przeznaczenie nigdy się nie myli, ale niestety po drodze potrafi trochę namieszać w naszym życiu, zanim znajdziemy się w tym odpowiednim punkcie, jakim ono chce byśmy byli. „Chciałam zobaczyć delfiny, a trafił mi się tylko gburowaty waleń w garnit... Recenzja książki Propozycja szefa

Oddana innemu

26.03.2024

„Może dlatego, że jestem potworem. Może dlatego, że chciałem cię ochronić. Może dlatego, że jestem egoistą i postanowiłem cię mieć. Może dlatego, że nie wierzę w miłość i kiedy zobaczyłem was na przyjęciu, to zapragnąłem zepsuć wasze słodkie wyobrażenie o byciu razem.” Co bylibyście w stanie zrobić dla ukochanej osoby? I jak długo bylibyście śl... Recenzja książki Oddana innemu

Dumka na dwa koty

26.03.2024

„Kiedy się kogoś kocha, masz pewność. Czasami to uczucie cię zaskakuje. Czasami go nie chcesz. Czasami się z nim nie godzisz. Ale ono jest. Gdy złapie twoje serce w sidła, nic na to nie poradzisz." Czy zaproponowany układ zmieni ich niechęć wobec siebie? Ona pani weterynarz. On strażak. Znają się od dziecka, mieszkają koło siebie. On kiedy... Recenzja książki Dumka na dwa koty

Noc z nim

25.03.2024

„Ocaliłaś mnie, kochanie, Sprawiłaś, że nauczyłem się chodzić tak, by nie upaść. Patrzeć na świat w ciepłych kolorach i dostrzegać barwy, których wcześniej nie widziałam. Jesteś moim drogowskazem, a jutro zostaniesz moją żoną.” Nie zawsze jesteśmy przygotowani na to, co może przynieść nam los. David i Alessia myśleli, że całe zło już na nimi, że ... Recenzja książki Noc z nim 3

Niemoralny układ

23.03.2024

„Samotność potrafi być wredną suką, ale miłość to jej jeszcze wredniejsza bliźniaczka.” Ona dziennikarka, która szuka ciekawego tematu. On adwokat i playboy, nielubiący dziennikarzy. Połączy ich układ, który zmieni wszystko. Vanessa i Tony, mimo że mieli wspólną znajomą, a była nią jego siostra - Annie. To nigdy nie poznali się, aż los sprawił, ... Recenzja książki Niemoralny układ

Podłe kłamstwa

19.03.2024

„Z zemstą jest tak, że ludzie czują się do niej uprawnieni. Poczucie krzywdy to zaproszenie do odwetu, ale cykl nigdy się nie kończy.” Ona była księżniczką. On był starszym bratem jej przyjaciela i synem pracowników jej rodziców. Pochodzili z dwóch różnych światów. Ona była bogatą księżniczką, on biednym chłopakiem. Ale już niebawem wszystko się ... Recenzja książki Podłe kłamstwa

Zakład

14.03.2024

„Nie zakładaj się, gdy stawką jest miłość!” Sophie zorganizowała swojej siostrze bliźniacze Belle niezapomniany wieczór panieński, a jego finałem miał być najlepszy klub nocny, sala VIP i taniec erotyczny. I wszystko zmierzała właśnie do wielkiego finału, gdy Bella nie dała rady i ubłagała siostrę do zamiany ról na ten taniec. I nie byłoby w tym ... Recenzja książki Zakład

Pakt

14.03.2024

„Przyjdzie i na ciebie czas. Dzika i nieoczekiwana nic w przewidywalnym, nudnym życiu, podczas której, mój słodki chłopcze, zawrzesz pakt z nieznajomą osobą, a ten pakt będzie miał dla ciebie wielkie konsekwencje.” On spokojny, tajemniczy i małomówny. Ona to istna burza pełna energii, która nie potrafiła przestać mówić. Dwa przeciwieństwa, które ... Recenzja książki Pakt

© 2007 - 2024 nakanapie.pl