Recenzje książki "Błękit szafiru"

Dodaj swoją recenzję

''Błękit Szafiru'' - Jeszce lepsza!!!

18.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Błękit Szafiru" to kolejna książka trylogii czasu, i jest jeszcze lepsza od poprzedniej. Po przeczytaniu mogę szczerze stwierdzić, że ta trylogia to jakby takie schody - (spróbuję to jak najlepiej zobrazować) pierwsza część jest na pierwszych schodzie, potem druga na drugim i trzecia na trzecim. Poukładane w kolejności od (nie mogę powiedzieć od ... {} Recenzja książki Błękit szafiru

Odkrywanie tajemnic w XVIII wieku i niebezpieczne podróże w czasie

25.03.2019

Czas na kontynuację "Czerwieni rubinu" w drugim tomie - "Błękicie szafiru". Akcja rozpoczyna się w momencie gdzie została przerwana w poprzednim tomie. Gwendolyn przez swoją matkę nie pobierała nauki (historii, polityki, języków obcych), samoobrony, lekcji savoir vivre'u czy umiejętności, które pozwolą jej przerwać w XVIII wieku. Więc musi wszyst... {} Recenzja książki Błękit szafiru

Szafirek

16.05.2014

Znowu wracamy do Londynu gdzie Gwen próbuje oswoić się z faktem posiadania genu, dzięki któremu przenosi się w czasie. Jej relacje z Gideonem niby się zmieniły jednak nastolatka nie potrafi rozgryźć zachowania chłopaka. W dodatku nie ułatwiają jej ciągłe tajemnice oraz przytyki na brak wiedzy. Przez matkę, która zataiła prawdę o jej dziedzictwie Gw... {} Recenzja książki Błękit szafiru

@Aga25@Aga25 {}

Kerstin Gier - Błękit szafiru"

24.04.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jakiś czas temu miałam okazję zapoznać się z pierwszą częścią osławionej Trylogii czasu, pt. "Czerwień rubinu". Jak się pewnie domyślacie, książka ta całkowicie i nieodwołalnie skradła moje serce. Całe szczęście na mojej półce od razu stała kontynuacja, więc nie czekałam długo, zanim zaczęłam ją czytać. I całkowicie przepadłam. Po raz kolejny. Je... {} Recenzja książki Błękit szafiru

Szafir

19.10.2013

Błękit szafiru to już druga cześć mojej ulubionej serii. W tej cześći wszystko sie robi jeszcze bardziej tajemnicze. Gwen coraz bardziej zakochuje sie w Gideonie. Wydaje sie, że chłopak odwzajemnia jej uczucia, ale czy na pewno? Jednego razu nie może sie powstrzymać przed dotykaniem jej, a już nastepnego dnia zachowuje sie wobec niej nieprzyjemnie ... {} Recenzja książki Błękit szafiru

Magia kruka

18.06.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rok temu mocno zaczytywałam się we wszelkiego rodzaju młodzieżówkach. Zaczynając od powieści autorstwa polskich autorów, a na zagranicznych kończąc. Uwielbiałam (uwielbiam) wchodzić na różne książkowe blogi i poznawać opinie innych użytkowników blogspota. W pewnym okresie czasu licznie przed moimi oczami pojawiała się czerwona, piękna okładka z taj... {} Recenzja książki Błękit szafiru

„Broń, z którą człowiek nie umie się obchodzić, zostaje z reguły użyta przeciw niemu.”

3.05.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Błękit szafiru" to kontynuacja "Czerwieni rubinu" - bestsellerowej serii autorstwa niemieckiej pisarki Kerstin Gier, która zdobyła uznanie milionów czytelników na świecie. „Broń, z którą człowiek nie umie się obchodzić, zostaje z reguły użyta przeciw niemu.” Gwendolyn Shepherd - główna bohaterka trylogii to szesnastoletnia dziewczyna, której prz... {} Recenzja książki Błękit szafiru

"Błękit Szafiru" Kerstin Gier

29.04.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Świat Gwen w ciągu paru dni obrócił się o sto osiemdziesiąt stopni. Dziewczyna dowiaduje się, że ma gen podróży w czasie, choć wcześniej wszyscy sądzili, że posiada go jej kuzynka, Charlotta. Była przygotowywana do swojej misji już od dzieciństwa, a kiedy przyszła odpowiednia pora… Wszyscy odkryli sekret matki Gwendolyn, zamianę daty urodzenia córk... {} Recenzja książki Błękit szafiru

@April@April {}
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe