Recenzje książki "Bogini Nocy. W zimnym ogniu"

Dodaj swoją recenzję

"Niektórzy muszą znosić w życiu więcej cierpienia niż inni."

3.05.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Bogini nocy" oraz "W zimnym ogniu" to dwie pierwsze części poczytnej serii "Córki księżyca" skierowanej głównie do nastolatków i liczącej sobie trzynaście tomów. Kiedy otwarto puszkę pandory, wydostały się z niej najrozmaitsze cierpienia, a ostatnia zrobiła to nadzieja. Selene, bogini księżyca jako jedyna ujrzała demoniczną istotę - Atroxa, który... {} Recenzja książki Bogini Nocy. W zimnym ogniu

Córki Księżyca 1

21.03.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sięgając po pierwszą część „Córek Księżyca” spodziewałam się lekkiej i przyjemnej lektury. To też otrzymałam. Książka nie była rewelacją, no, bo czego można się spodziewać, bo zwykłym paranormalu. Nie oczekiwałam jakieś wybitnej powieści, która zachwyci nas od pierwszej strony. Raczej lekkiej poczytajki, która stanowi przerwę pomiędzy ciężką fanta... {} Recenzja książki Bogini Nocy. W zimnym ogniu

Córki księżyca Bogini nocy W zimnym ogniu

24.01.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka ta to dwa pierwsze tomy serii Córki księżyca o tytuach "Bogini nocy" oraz "W zimnym ogniu". Już od momentu wydania powieść w Polsce było o niej głosno. Jednak czy rozgłos tej książki jest uzasadniony? Czy to tylko zwykła młodzieżówka? Książka nie budząca żadnych emocji? W pierwszym tomie autorka najbardziej skupiła swoją uwagę na Vanessie,... {} Recenzja książki Bogini Nocy. W zimnym ogniu

"Adiuvo me nunc. Ocal mnie teraz"

6.01.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Kiedy otworzono puszkę Pandory, niezliczone występki i cierpienia ruszyły w świat. Jako ostatnia opuściła ją jednak nadzieja..." Nad Kalifornią noc rozświetla blask księżyca w pełni. Wkrótce na jego wezwanie zjednoczą się cztery dziewczyny. Mają zaledwie piętnaście lat, gdy odkrywają cel w jakim będą służyć ich niezwykłe zdolności. Pozostał każd... {} Recenzja książki Bogini Nocy. W zimnym ogniu

Gdy księżyc jest w pełni, na ziemi króluje się magia

23.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Seria „Córki księżyca” opowiada o losach z pozoru zwykłych nastolatek – Vanessy, Sereny, Jimeny oraz Catty. Jednak dziewczyny mają pewien wspólny sekret, który je łączy pomimo takiego, że są zupełnie różne nawet jeżeli chodzi o ich charaktery. Bowiem każda z nich posiada w sobie pradawną magię pochodzącą od bogini księżyca – Selene. Ich zadaniem j... {} Recenzja książki Bogini Nocy. W zimnym ogniu

@tala86@tala86 {}

Uwierz w magię bo jest wokół Ciebie!

23.07.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Córki księżyca" przykuły moją uwagę zaraz po wejściu na rynek, uśmiechając się do mnie z półki w empiku, jednak byłam silna i nie pozwoliłam aby ładne oczka dziewczyny z okładki spowodowały zniknięcie z mojego portfela więcej pieniędzy niż bym chciała. Po pewnym czasie, ku mojej uciesze udało mi się zdobyć "Córki..." jako egzemplarz recenzencki, ... {} Recenzja książki Bogini Nocy. W zimnym ogniu

@Pria@Pria {}

Zachwycające Córy!

4.07.2011

„Vanessa Cleveland przeklinała cicho, idąc ulicą. Nie mogła pozbyć się dziwnego uczucia, że ktoś podąża jej śladem.” – pierwsze zdanie i od razu wiedziałam, że książka „Córki księżyca” napisana przez Lenne Ewing wciągnie mnie w niesamowity i zaskakujący świat i w rzeczywistości tak się stało, bo jest to właśnie rodzaj książki, którą czyta się do os... {} Recenzja książki Bogini Nocy. W zimnym ogniu

Chłopak, facet i mężyczna, czyli skryte marzenia Córek Ksieżyca

30.06.2011

"Córki Księżyca" to kolejna seria z rodzaju fantastyki. Kolejne przygody nienormalnej dziewczyny. Kolejna opowieść o magicznych mocach. A jednak... Vanessa to pilna uczennica szkoły w Los Angeles. Ma najlepszą przyjaciółkę Catty i całkiem niezłe powodzenie wśród płci przeciwnej. Tylko, że... jedynym jej problemem jest niespotykana moc znikania. W p... {} Recenzja książki Bogini Nocy. W zimnym ogniu

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe