Recenzje książki "Crescendo"

Dodaj swoją recenzję

Becca Fitzpatrcik: Crescendo

20.09.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Było lepiej. Ta część bestsellerowej (a jakby inaczej?) serii o Norze była lepsza od swojej poprzedniczki, która wypadła średnio. Utarte schematy, miłość gra główne skrzypce, czyli coś ala "Zmierzch" Stephanie Meyer, ale u Becci Fitzpatrcik, tylko tutaj mamy upadłe anioły. Myślałam, że już nic nie da wymyślić w YA, ale czasem jakiemuś pisarzowi ud... {} Recenzja książki Crescendo

Crescendo - Becca Fitzpatrick

12.12.2013

Szczerze przyznam, że po przeczytaniu pierwszej części ( Szeptem ) z chęcią sięgnęłam po kolejną, bo jak wcześniej wspomniałam czytała się ją szybko i przyjemnie. Zostałam oczywiście mile zaskoczona. Książka jest kontynuacją losów Nory Grey i jej Anioła Stróża - Patcha. Zakochani spędzając razem czas są bardzo szczęśliwi, lecz po pe... {} Recenzja książki Crescendo

Crescendo

28.08.2013

Mówi się, że dwoje ludzi to para, ale troje to już tłok. Ile wielkich miłości skończyło się przez mieszanie się kogoś z zewnątrz? Zły doradcza, zazdrość, plotka i wszystko może legnąć w gruzach. Ale, czy wyznanie, że się kogoś kocha też może zmienić doprze zapowiadającą się relację we wzajemną wrogość? Nora i Patch wreszcie pokonali wszelkie trudn... {} Recenzja książki Crescendo

Crescendo

19.07.2013

Crescendo to kontynuacja bestsellerowej powieści "Szeptem". Nora po tym jak Patch poświęcił dla niej swe marzenia i został jej Aniołem Stróżem jest najszczęśliwszą osobą na świecie. Coraz bardziej zakochuje się w nim i pod wpływem impulsu wyznaje mu miłość. Patch reaguje inaczej niż się tego spodziewała i zaczyna jej unikać. W końcu po burzliwej kł... {} Recenzja książki Crescendo

Daj się wciągnąć w "Crescendo"!

3.05.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dawno temu przeczytałam "Szeptem", książka mi się spodobała, ale jakoś z czasem poszła w zapomnienie. Teraz zastanawiam się gdzie ja miałam głowę. Koleżanka pożyczyła mi drugą część, czyli "Crescendo" i postanowiłam, że skoro seria jest już kompletna to ją sobie przeczytam, w końcu i tak nie mam nic ciekawszego do roboty. Byłam nieźle podekscytowan... {} Recenzja książki Crescendo

Crescendo - Becca Fitzpatrick

24.02.2013

Strasznie się cieszę, że mam teraz ferie. Siedziałam prawie cały dzień z książką w łóżku i po prostu nie mogłam się od niej oderwać. Kocham styl pisania Pani Fitzpatrick. Książka wciąga od początku do końca i nie można przerwać jej czytania. Nora jest zakochana w Patchu po uszy. Chłopak jest teraz jej Aniołem Stróżem. Jednak kiedy Nora wyjawia mu ... {} Recenzja książki Crescendo

@Hooney@Hooney {}

Crescendo

13.11.2012

Jak trafne w moim przypadku jest powiedzenie, aby nie oceniać dnia przed zachodem słońca. W recenzji "Szeptem" napisałam, że "Zmierzch" Stephenie Meyer oceniam lepiej niż dzieło Beccy Fitzpatrick. Dzisiaj jednak muszę się wam szczerze przyznać, że myliłam się i to bardzo! Po kolejną część "Zmierzchu" nie sięgnęłam do dzisiaj, chociaż mam ją w swoje... {} Recenzja książki Crescendo

„Odgrzebywanie tego nie zmieni przeszłości. Sprawi tylko, że będziesz musiała przeżyć ją na n...

17.10.2012

Wyobraź sobie, że poznałaś chłopaka. Tajemniczego i przystojnego (marzenie każdej dziewczyny?), który odstaje od reszty z powodu swojego charakteru. Zaczyna między Wami iskrzyć, gdy nagle dowiadujesz się, że nie jest zwykłym człowiekiem. Jest upadłym aniołem... Czy na pewno jesteś przy nim bezpieczna? Pojawia się coraz więcej pytań, na które nie d... {} Recenzja książki Crescendo

@loho14@loho14 {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe