Recenzje książki "Dom głosów"

Dodaj swoją recenzję

„Najgorsze odkrycie dla każdego dziecka to zrozumienie, że mama i tata nie są nieomylni. Gdy ...

14.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Najgorsze odkrycie dla każdego dziecka to zrozumienie, że mama i tata nie są nieomylni. Gdy dziecko zyskuje taką świadomość, uprzytamnia sobie też, że jest trochę bardziej samotne w stawianiu czoła zastawianym przez świat pułapkom”, czyli Donato Carrisi i jego Dom Głosów. To jest moje trzecie spotkanie z tym autorem. Mam już za sobą Grę Zaklin... {} Recenzja książki Dom głosów

DOM GŁOSÓW

12.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Dom głosów" to pierwsza książka z dorobku Donato Carrisiego, która wpadła w moje ręce. I przyznam, że trudno jest ocenić tę książkę bo z jednej strony była ciekawa, pomysł na fabułę był bardzo dobry natomiast jakoś to momentami zostało przekombinowane, gdzieś niedopracowane i pourywane, przez co sama nie wiem, czy jestem fanką tej opowieści czy r... {} Recenzja książki Dom głosów

Dom głosów = dom strachów?

8.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Donato Carrisi wielokrotnie udowodnił, że jest pisarzem niezawodnym. Do tej pory żadna powieść jego autorstwa mnie nie rozczarowała i to samo mogę napisać o najnowszej pt. "Dom głosów". Niezwykły thriller psychologiczny, nieoczywisty, z wieloma zwrotami akcji, a przede wszystkim zwracający uwagę na ważne kwestie dotyczące postrzegania roli dzieci ... {} Recenzja książki Dom głosów

@Mollinka_90@Mollinka_90 {}× 14

Głosy domu

5.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Są takie książki, po lekturze których mimo przeczytania ostatniej strony na nowo wracamy do początku. Roztrząsamy w myślach poszczególne fragmenty, które nabrały sensu dopiero po poznaniu ostatniego zdania; które wprowadzają w u myślę czytelnika niemały misz-masz z jednoczesnym przeświadczeniem, że autor zrobił wszystko, by zgrabnie dopiąć fabułę... {} Recenzja książki Dom głosów

Thriller, o którym nie da się zapomnieć

23.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„ ZASADA @Link : Ufaj tylko mamie i tacie. ZASADA @Link : Obcy są zagrożeniem. ZASADA @Link : Nigdy nie zdradzaj swojego imienia obcym. ZASADA @Link : Nigdy nie zbliżaj się do obcych i nie pozwalaj, by oni zbliżyli się do ciebie. ZASADA @Link : Jeśli obcy woła cię po imieniu, uciekaj. „ . Hanna Hall w dzieciństwie zamordowała brata. Wyparte ws... {} Recenzja książki Dom głosów

Dom głosów

13.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pietro Gerber to bardzo ceniony psycholog dziecięcy, specjalizuje się w hipnozie. Hanna Hall to kobieta która twierdzi, że w przeszłości zabiła brata. Doktor Gerber po namyśle zgadza się nią zająć, gdyż w momencie popełnienia rzekomej zbrodni pacjentka była dzieckiem. Szybko pożałuje swej decyzji, Hanna mocno namiesza nie tylko podczas sesji, będz... {} Recenzja książki Dom głosów

@judyta_czyta@judyta_czyta {}× 2

USYPIACZ DZIECI W POSZUKIWANIU FIOLETOWEJ CZAROWNICY

26.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Jeśli chcesz żyć, musisz nauczyć się umierać.” Zastanawiam się czy czytałam tę samą powieść, co większość recenzentów, nieszczędzących nad nią zachwytu. Nie jestem w stanie uwierzyć, że autor, którego podziwiam od ośmiu lat i który napisał „Zaklinacza” mógł wyskrobać coś takiego! Mój zawód jest tym większy, że za każdym razem wypatruję książek t... {} Recenzja książki Dom głosów

@anetakul92@anetakul92 {}× 23

Dom głosów

25.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Donato Carrisi "Dom głosów", Kiedy tylko zaczęłam czytać tę książkę natychmiast przypomniał mi się zwiastun filmu "W labiryncie", który przykuł moją uwagę podczas ostatniej, mającej miejsce już półtora roku temu, bytności w kinie. Okazało się, że nakręcony został na podstawie jednej z wcześniejszych książek autora. Mroczne, metafizyczne, owiane... {} Recenzja książki Dom głosów

@toptangram@toptangram {}× 4
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe