Recenzje książki "Drżenie"

Dodaj swoją recenzję

Rewelacja

7.07.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Drżenie pierwszy tom serii przypomina mi książkę ''Zmierzch ''. Głównymi bohaterami książki są :Grace i Sam Grace zostaje 9 lat temu ugryziona przez wilka.Ratuje ją Sam jako człowiek,lecz co roku ją obserwuje jako wilk z ukrycia i tęskni za Nią a ona za Nim. Po pewnym czasie los sprawia że się spotykają i zakochują w sobie. Po pewnym czasie sta... {} Recenzja książki Drżenie

Ta książka mnie nie zachwyciła...

2.06.2016

Grace jako dziecko została zaatakowana i pogryziona przez sforę. Co dziwne, jej życie ocalił właśnie członek sfory. Odtąd Grace zaczyna bacznie się im przyglądać, wciąż licząc na to, że zobaczy „swojego” wilka. Tymczasem w miasteczku zaczynają się dziać dziwne rzeczy... „Cokolwiek to jest, poczeka do rana. A jeśli nie, to i tak nie jest tego wa... {} Recenzja książki Drżenie

Na skraju lasu

19.03.2016
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

(...) „Drżenie” to nie tylko historia o prawdziwej, czystej, głębokiej miłości, ponad wszelkimi granicami. To też opowieść o stracie oraz traumatycznych przeżyciach, które nas kształtują. Przyjaźni i lojalności mogącej pojawić się tam, gdzie się jej wcale nie spodziewamy. Nie godzeniu się z przeznaczeniem. I walce o to, co wydaje się być niemożliwe... {} Recenzja książki Drżenie

@Amarisa @Amarisa

Drżenie

6.01.2016

Grace kocha zimowe miesiące, ponieważ wtedy może obserwować wilki w lesie za domem. Jeden wyjątkowo budzi jej zainteresowanie. Ma piękne, złote oczy. Dziewczyna ma wrażenie, że i on się jej przygląda. Nigdy nie sadziła, że sekret, który skrywa wilk i jego sfora zmieni jej życie. Sam jest wilkiem zimom, człowiekiem latem. Pragnie być blisko swoje... {} Recenzja książki Drżenie

@zaczytanamoni @zaczytanamoni

Maggie Stiefvater "Drżenie" tom I

1.04.2015

Grace była zwykłą dziewczynką do czasu kiedy wilki porwały ją do lasu, myślała że to już koniec. Ale wtedy zobaczyła te piękne, tajemnicze żółte oczy, które nie zapomni do końca życia, wilk który uratował jej życie. W każdą zimę Grace bacznie obserwuje wilki, wierząc że jak co roku zobaczy jego szarą sierść i te złote oczy i zawsze tam jest, w cie... {} Recenzja książki Drżenie

LA
@LaylaA

Prawdziwe ryzyko dla prawdziwej miłości

9.11.2014

Grace to zwykła i spokojna dziewczyna. Żyje w zgodzie w kochającym rodzicami i dwiema najlepszymi przyjaciółkami. Wszystko byłoby w porządku, jeśli dziewczyna nie odczuwała dziwnego pociągu do wilków. Zwłaszcza do tego o złotych oczach. Kiedy przerażona wielkim polowaniem na te piękne zwierzęta odkrywa, że zraniony chłopak leży u jej drzwi, nie wie... {} Recenzja książki Drżenie

@Neph @Neph

Drżenie

28.02.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Maggie Stiefvater - amerykańska pisarka, autorka książek głównie z gatunku urban fantasy, jej pasją jest także malarstwo i muzyka. Siedemnstoletnia Grace często wraca myślami do pewnego wydarzenia z dzieciństwa, kiedy to została zaatakowana przez sforę wilków. Sparaliżowana strachem nie krzyczała, nie walczyła i nie broniła się. Przerażona czekała... {} Recenzja książki Drżenie

@magda87 @magda87

Drżenie - Maggie Stiefvater

10.09.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Grace jest poważną i odpowiedzialną dziewczyną, która lubi przedmioty ścisłe. Mieszka z rodzicami, jednak nie poświęcają jej oni zbyt wiele czasu – można nawet odnieść wrażenie, że to ona się nimi opiekuje. Kiedy była dzieckiem została zaatakowana przez wilki. Teraz jest nastolatką i ma na ich punkcie obsesję, tym bardziej, że żyją w lesie znajdują... {} Recenzja książki Drżenie

{}