Recenzje książki "Drżenie"

Dodaj swoją recenzję

Nosił wilk razy kilka..

26.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po książki Maggie Stiefvater zdecydowałam się sięgnąć już po raz kolejny. Pamiętam, że kilka lat temu bardzo podobała mi się jej twórczość, a autorka mnie nie zawiodła. ,,Drżenie" jest pierwszą powieścią z serii o wilkołakach. Jednakże co mnie bardzo zaskakuje za każdym razem, nie są to stereotypowe stwory z horrorów, lecz zwykłe wilki, które kied... {} Recenzja książki Drżenie

@werka751@werka751 {}× 3

Rewelacja

7.07.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Drżenie pierwszy tom serii przypomina mi książkę ''Zmierzch ''. Głównymi bohaterami książki są :Grace i Sam Grace zostaje 9 lat temu ugryziona przez wilka.Ratuje ją Sam jako człowiek,lecz co roku ją obserwuje jako wilk z ukrycia i tęskni za Nią a ona za Nim. Po pewnym czasie los sprawia że się spotykają i zakochują w sobie. Po pewnym czasie sta... {} Recenzja książki Drżenie

Ta książka mnie nie zachwyciła...

2.06.2016

Grace jako dziecko została zaatakowana i pogryziona przez sforę. Co dziwne, jej życie ocalił właśnie członek sfory. Odtąd Grace zaczyna bacznie się im przyglądać, wciąż licząc na to, że zobaczy „swojego” wilka. Tymczasem w miasteczku zaczynają się dziać dziwne rzeczy... „Cokolwiek to jest, poczeka do rana. A jeśli nie, to i tak nie jest tego wa... {} Recenzja książki Drżenie

Na skraju lasu

19.03.2016
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

(...) „Drżenie” to nie tylko historia o prawdziwej, czystej, głębokiej miłości, ponad wszelkimi granicami. To też opowieść o stracie oraz traumatycznych przeżyciach, które nas kształtują. Przyjaźni i lojalności mogącej pojawić się tam, gdzie się jej wcale nie spodziewamy. Nie godzeniu się z przeznaczeniem. I walce o to, co wydaje się być niemożliwe... {} Recenzja książki Drżenie

Drżenie

6.01.2016

Grace kocha zimowe miesiące, ponieważ wtedy może obserwować wilki w lesie za domem. Jeden wyjątkowo budzi jej zainteresowanie. Ma piękne, złote oczy. Dziewczyna ma wrażenie, że i on się jej przygląda. Nigdy nie sadziła, że sekret, który skrywa wilk i jego sfora zmieni jej życie. Sam jest wilkiem zimom, człowiekiem latem. Pragnie być blisko swoje... {} Recenzja książki Drżenie

Maggie Stiefvater "Drżenie" tom I

1.04.2015

@Link Grace była zwykłą dziewczynką do czasu kiedy wilki porwały ją do lasu, myślała że to już koniec. Ale wtedy zobaczyła te piękne, tajemnicze żółte oczy, które nie zapomni do końca życia, wilk który uratował jej życie. W każdą zimę Grace bacznie obserwuje wilki, wierząc że jak co roku zobaczy jego szarą sierść i te złote oczy i zawsze tam jest, ... {} Recenzja książki Drżenie

Prawdziwe ryzyko dla prawdziwej miłości

9.11.2014

Grace to zwykła i spokojna dziewczyna. Żyje w zgodzie w kochającym rodzicami i dwiema najlepszymi przyjaciółkami. Wszystko byłoby w porządku, jeśli dziewczyna nie odczuwała dziwnego pociągu do wilków. Zwłaszcza do tego o złotych oczach. Kiedy przerażona wielkim polowaniem na te piękne zwierzęta odkrywa, że zraniony chłopak leży u jej drzwi, nie wie... {} Recenzja książki Drżenie

@Neph@Neph {}

Drżenie

28.02.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Maggie Stiefvater - amerykańska pisarka, autorka książek głównie z gatunku urban fantasy, jej pasją jest także malarstwo i muzyka. Siedemnstoletnia Grace często wraca myślami do pewnego wydarzenia z dzieciństwa, kiedy to została zaatakowana przez sforę wilków. Sparaliżowana strachem nie krzyczała, nie walczyła i nie broniła się. Przerażona czekała... {} Recenzja książki Drżenie

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe