Dziczyzna

Robert Makłowicz, Piotr Bikont
6 /10
Ocena 6 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza
Dziczyzna
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie
6 /10
Ocena 6 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza

Opis

Przepisy kulinarne.
Data wydania: 2007
ISBN: 978-83-60669-45-7, 9788360669457
Wydawnictwo: Polskapresse sp. z o.o.
Seria: Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
Stron: 63

Autor

Robert Makłowicz Robert Makłowicz
Urodzony w 1963 roku w Polsce (Kraków)
Dziennikarz, autor książek i programów telewizyjnych o tematyce kulinarnej, kulturowej i historycznej. Nauki pobierał na wydziałach prawa i historii Uniwersytetu Jagiellońskiego, w sposób wysoce niesystematyczny oraz wybiórczy, gdyż żadnego z tych k...

Pozostałe książki:

Cafe Museum ck kuchnia Czy wierzyć platynowym blondynkom Podróże kulinarne Roberta Makłowicza. Smak Węgier Zjeść Kraków, przewodnik subiektywny Dalmacja. Książka kucharska Desery Drób Dziczyzna Makarony i kluski Ryby Smak łowi Makłowicz przez cztery pory roku Słodkie wypieki Warzywa Wieprzowina Wołowina i cielęcina Europa. Opowieści podróżne Fuzja smaków. Podróże kulinarne Roberta Makłowicza Listy pieczętowane sosem, czyli gdzie karmią najlepiej w Polsce. Przewodnik Pierogi, naleśniki, placki Smak Węgier Stół z niepowyłamywanymi nogami. Książka kucharska Bikonta i Makłowicza
Wszystkie książki Robert Makłowicz

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Dziczyzna aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Opinie i dyskusje

@ryszpak
2019-12-01
6 /10
Przeczytane Kulinaria Posiadam

Cytaty z książki

O nie! Książka Dziczyzna. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl