Recenzje książki "Dziewczyny z Hex Hall Diable szkło"

Dodaj swoją recenzję

"Dziewczyny z Hex Hall. Diable szkło"

12.03.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kilka miesięcy temu przeczytałam powieść "Dziewczyny z Hex Hall" i byłam nią zaskoczona! Oczywiście pozytywnie. Książka wywarła na mnie ogromne wrażenie i z czystym sumieniem stwierdziłam, że jest to jedna z lepszych młodzieżówek. Od tamtego czasu polowałam na kontynuację: "Diable szkło". A, kiedy wreszcie książka wpadła w moje łapki, zajęła hono... {} Recenzja książki Dziewczyny z Hex Hall Diable szkło

Powrót uczennicy Hex Hall

29.06.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Moje spotkanie z lekturą zaczęło się, gdy przez przypadek zobaczyłam ją w sklepie. Już sam opis zwiastował coś naprawdę intrygującego, nowego, coś co mogłoby mi się spodobać. Motyw czarownic to coś rzadszego między nowościami, więc nie mogłam nie sięgnąć po to co stworzyła Pani Hawkins. Po pierwszej części miałam niedosyt, więc bardzo się ucieszyła... {} Recenzja książki Dziewczyny z Hex Hall Diable szkło

Zostaw w spokoju demony i weź się za pisanie poezji miłosnej

10.04.2012

Jest to druga część książki Dziewczyny z Hex Hall. Opowiada ona o nastoletniej dziewczynie, która jest czarownicą, przynajmniej tak się jej wydaje, bo jak dowiadujemy się pod koniec pierwszej części jest ona demonem ku naszemu i jej zaskoczeniu. Jej moce są silniejsze od zwykłego członka Prodigium i przez to rani osoby, na których jej zależy i któr... {} Recenzja książki Dziewczyny z Hex Hall Diable szkło

Diable szkło

13.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sophie po trudnym roku jedzie na wakacje z ojcem, oczekuje spokoju, a pojawiają się dalsze kłopoty. Niby nic dziwnego bo w końcu jest...demonem. No i najgorsze nieudana miłość. Miłość, która zostaje jej zakazana. "Dziewczyny z Hex Hall Diable szkło" rozdział po rozdziale coraz bardziej mnie wciągały, nasycały moją ciekawość. Po pierwszej części te... {} Recenzja książki Dziewczyny z Hex Hall Diable szkło

Dziewczyny z Hex Hall. Diable Szkło, Rachel Hawkins

14.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sophie z pewnością nie można nazwać normalną nastolatką. Nie jest nawet wiedźmą. Jest demonem, istotą z tak potężną mocą, przez co budzi zarówno szacunek, jaki i strach. Razem z ojcem oraz dwójką swoich przyjaciół opuszcza Hex Hall i wyjeżdża do Londynu, gdzie ma spędzić letnie wakacje z dala od kłopotów i problemów, które przyciąga niczym magnes. ... {} Recenzja książki Dziewczyny z Hex Hall Diable szkło

Diable Szkło

2.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po wstrząsających wydarzeniach w Hex Hall i odkryciu prawdy o sobie, Sophie postanawia poddać się Redukcji – niebezpiecznemu zabiegowi, który może zagrozić nawet jej życiu. W tym celu musi się dostać do siedziby, ale jej ojciec, który miał ją tam zabrać, zwleka do końca roku szkolnego. Tym sposobem dziewczyna wraz ze swoją przyjaciółką i jeszcze je... {} Recenzja książki Dziewczyny z Hex Hall Diable szkło

Dziewczyny z Hex Hall. Diable szkło

26.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czytanie pierwszej części „Dziewczyn z Hex Hall” przyniosło mi wspaniałą rozrywkę, aczkolwiek nie spodobała mi się ta książka na tyle, by uznać ją za rewelacyjną. Wiedziałam, że zabiorę się za drugą część, bo bardzo chciałam poznać dalsze losy bohaterów tej książki, ale czy spodziewałam się tego, że drugi tom okaże się być dwa razy lepszy od poprze... {} Recenzja książki Dziewczyny z Hex Hall Diable szkło

Hekate Hall...

17.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ona demon, on łowca demonów. Połączyła ich miłość oraz przypadek. Po trudnych miesiącach Sophie musi stawić czoła kolejnym przeciwnością losu. Po tym co stało się z jej ukochanym, musi na lato wyjechać ze szkoły wraz z ojcem, którego nie widziała od wielu lat. Razem udają się do siedziby Rady, gdzie Sophie wraz ze swoimi przyjaciółmi Calem i Jenną... {} Recenzja książki Dziewczyny z Hex Hall Diable szkło

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe