Recenzje książki "Hopeless"

Dodaj swoją recenzję

Czytające siostry recenzują:

15.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przeczytałam Hopeless mając około piętnastu lay lat w bodajże trzeciej gimnazjum. Szczerze mówiąc, zakochałam się w tej książce. Dosłownie, zakochałam. Historia w niej pokazana jest dla mnie totalnie szokująca, niesamowita, pełna zwrotów akcji, pełna tak genialnie wykreowanych bohaterów, tak poprowadzonych historii, które nieziemsko ujęły moje ser... {} Recenzja książki Hopeless

"Hopeless" - Colleen Hoover

24.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ode mnie; Jedna z wielu książek jakie miałam okazję przeczytać Colleen Hoover. Historia Sky od samego początku wciąga, z każdym rozdziałem sytuacja staje się coraz bardziej dziwna i podejrzana. Czytający, w sumie już po pierwszych rozdziałach zadaje sobie kilka pytań na które odpowiedź może otrzymać dopiero na sam koniec książki. Muszę przyznać, ż... {} Recenzja książki Hopeless

Kolejny chłam dla młodzieży w wykonaniu autorki!

29.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przygotowana? - To pierwsze słowo jakie przychodzi mi na myśl, co czułam po przeczytaniu "Hopeless". Tuż po lekturze Hoover "Maybe someday" wiedziałam czego mogę się spodziewać, więc nie jestem zawiedziona, rozczarowana ani nic z tych rzeczy - po prostu wiedziałam, że to kolejny chłam, jakim pisarka karmi młodzież. Długo zwlekałam z lekturą, wcze... {} Recenzja książki Hopeless

━ ❝🇨​🇿​🇦​🇸​🇪​🇲​ 🇲​🇴​🇿​🇪​🇸​🇿​ 🇼​🇾​🇧​🇮​🇪​🇷​🇦​🇨​ 🇹​🇾​🇱​🇰​🇴​ 🇸​🇵​🇴​🇸​🇷​🇴​🇩​ 🇸​🇦​🇲​🇾​🇨​🇭​ 🇿​🇱​🇾​🇨​🇭​ 🇴​🇵​🇨​🇯​🇮​. 🇲​🇺​🇸​🇮​🇸​🇿​ 🇿​🇩​🇪​🇨​🇾​🇩​🇴​🇼​🇦​🇨​, 🇰​🇹​🇴​🇷​🇦​ 🇿​ 🇳​🇮​🇨​🇭​ 🇯​🇪​🇸​🇹​ 🇳​🇦​🇯​🇲​🇳​🇮​🇪​🇯​ 🇿​🇱​🇦​.❞

8.07.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

zawsze się zastanawiałam jak to jest możliwe, że pewne książki są mi bardzo bliskie, choć ich tematyka nie jest tematyką, którą ubóstwiam, czy chociażby po ludzku lubię. do tej pory wszystkie książki collen hoover, które przeczytałam właśnie takie mi bliskie. w prawdzie nie było ich za dużo, bo zaledwie cztery, włączając w to już obecny tytuł (za ... {} Recenzja książki Hopeless

Beznadziejna... przeszłość

15.09.2016
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jestem na świeżo po przeczytaniu tej książki. Skończyłam ją czytać zaledwie kilka godzin temu. Moja myśl po zakończeniu lektury? Dawno nie spotkałam się z historią, która tak by mnie zaskoczyła. Sky jest dość nietypową nastolatką. Do tej pory nigdy nie czuła słynnych "motyli w brzuchu" podczas kontaktów z chłopakami. Nie boi się nowego otoczenia w... {} Recenzja książki Hopeless

"Hopeless" C. Hoover

4.07.2015

Czasem odkrycie prawdy może odebrać nadzieję szybciej niż wiara w kłamstwa. Kiedy to Sky po raz pierwszy widzi Holdera w sklepie, jej ciało dziwnie reaguje na jego obecność. Jednak po krótkiej rozmowie z chłopakiem, wie, że powinna trzymać się od niego z daleka. Niestety, Holder do tego nie dopuści. Chce dowiedzieć się o dziewczynie jak najwięcej.... {} Recenzja książki Hopeless

Absolutnie zachwycająca!

24.05.2015

"Hopeless" to jedna z tych książek, o których nieustannie gdzieś się słyszy. Jest ona na tyle wszechobecna w Internecie, że w końcu chcąc nie chcąc, kojarzy się jej okładkę. Pewnego dnia, odwiedzając księgarnię, w końcu postanowiłam, że chcę sama się przekonać, co jest w tej powieści tak urzekającego i magnetyzującego. I chyba nie ma mi się co dziw... {} Recenzja książki Hopeless

Księżniczko :( - Hopeless

14.05.2015

Opinia pojawiła się także na moim blogu: @Link 17 letnia Sky pierwszy raz idzie do szkoły. Całe życie uczyła ją ciotka w domu. Dziewczyna uparła się, że ostatnią klasę liceum chce poznać od tej lepszej, przyjemniejszej strony. Już pierwszego dnia, wracając ze szkoły poznaje Deana Holdera, jako jedyny chłopak, których poznała, a było ich dużo, wzbu... {} Recenzja książki Hopeless

nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}