Recenzje książki "Igrając z szefem"

Dodaj swoją recenzję

Igrając z szefem

30.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czytając książkę miałam mieszane uczucia. Trochę mi zajęło jej przeczytanie, ale nie dlatego, że była nudna i ciężko się ja czytało ale życie trochę mi pokomplikowało to czytanie. Książkę czyta się nawet dość szybko. Tematem jest romans biurowy. I wszystko początkowo na to wskazywało. Oliwia sprzeciwiła się ojcu i nie chciała pracować w jego ... {} Recenzja książki Igrając z szefem

@Lalka1@Lalka1 {}

Bardzo jestem zadowolona :)

11.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ohhh jak mi brakowało porządnej historii z uczuciem. Ostatnimi czasy jednak w większej mierze oddawałam się czytaniu mang albo oglądaniu anime z uczuciem w roli głównej. Właśnie dlatego też liczyłam, że „Igrając z szefem” będzie doskonałym wyborem i na pewno będę miała dobrą lekturę. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że owa historia jest debiutem... {} Recenzja książki Igrając z szefem

"Igrając z szefem"

5.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Życie Olivii Hall zostało z góry zaplanowane przez jej ojca. Wymarzył on sobie, że po studiach dziewczyna będzie pracowała w jego firmie. Olivia nie o takim życiu marzy i po ukończeniu studiów wyprowadza się z domu, chcąc zacząć żyć tak, jak sama tego chce. Zatrudnia się w firmie modowej jako sekretarka. Nie wie jednak, że ta posada odmieni całe j... {} Recenzja książki Igrając z szefem

Igrajac z szefem

28.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Gdybym miała zdefiniować miłość, bez wahania powiedziałabym, że to wsparcie, oddanie, ten błysk w oku i tęsknota za drugą osobą, nawet jeśli nie widziało się jej tylko przez ułamek sekundy. Coś takiego czułam do Aleksandra i wiedziałam, że on też to czuję, A skąd wiedziałam? Bo sam mnie tego wszystkiego nauczył..” Czy wierzysz, że prawdziwa miło... {} Recenzja książki Igrając z szefem

Romans biurowy

25.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Życie Olivii Hall od dawna było zaplanowane przez jej zamożnego, apodyktycznego ojca, który chciał, żeby dziewczyna po skończeniu studiów pracowała w jego firmie. Jednak ona nigdy o tym nie marzyła. Po zakończeniu edukacji Olivia w przypływie odwagi wyprowadza się do przyjaciółki, gdzie po raz pierwszy czuje smak wolności. Chcąc poradzić sobie na ... {} Recenzja książki Igrając z szefem

Igrając z szefem

17.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Olivia Hall pomimo, że na pierwszy rzut oka ma wszystko, to jednak nie może pochwalić się idealnym życiem. Nie chcąc żyć pod dyktando ojca, z własnej woli rezygnuje z przejęcia po ojcu firmy i wyprowadza się do swojej przyjaciółki. Podejmuje się pracy jako sekretarka w firmie modowej, której prezesem okazuje się przystojniak poznany przez Olivie ... {} Recenzja książki Igrając z szefem

Igrając z szefem

15.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mówi się, że rodzice wiedzą najlepiej, co jest dobre dla ich dziecka. Bardzo często wizja drogi życiowej dziecka różni się od tej, wybranej dla niego przez opiekunów. Olivia postanawia żyć na własny rachunek, udowadniając tym samym ojcu, że nie boi się mu przeciwstawić. Stanowisko sekretarki w ogromnej firmie zajmującą się modą, nie jest spełnieni... {} Recenzja książki Igrając z szefem

Igrając z szefem

15.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry czytelnicze duszyczki, dziś mam duży dylemat. Poważnie. Ile książek z motywem biurowym mieliśmy już? Masę, ale nie o to już nawet chodzi. Dziś mam dla was recenzję debiutu Ewy Maciejczuk, która miała swoją premierę parę dni temu. Książka wyszła nakładem wydawnictwa NieZwykłe i nie ukrywam, że ostatnio to tam nic dobrego nie wyszło. Prz... {} Recenzja książki Igrając z szefem

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl