Recenzje książki "Jesień zapomnianych"

Dodaj swoją recenzję

Jesień zapomnianych - recenzja

8.06.2022

RECENZJA „Cza­sa­mi czło­wiek naj­bar­dziej nie­na­wi­dzi tych, któ­rzy są mu naj­bliż­si”. Dzięki wydawnictwu Marginesy miałam okazję przeczytać książkę Anny Kańtoch „Jesień zapomnianych". Jest to trzeci i ostatni tom cyklu o Krystynie Lesińskiej, a zarazem pierwszy o historii zaginięcia jej brata Romana. Serię tą można czytać bez znajomośc... Recenzja książki Jesień zapomnianych

Ciekawy kryminał.

25.05.2022

Ta książka jest trzecią i prawdopodobnie ostatnią częścią z cyklu Krystyna Lesińska. Przyznaję szczerze, że nie znałam wcześniej ani autorki jak i jej twórczości, jednak teraz wiem, że muszę to zaniedbanie jak najszybciej nadrobić, gdyż ten kryminał był świetny. Na szczęście „Jesień zapomnianych” można czytać bez znajomości wcześniejszych części,... Recenzja książki Jesień zapomnianych

@Izzi.79@Izzi.79 × 3

"Jesień zapomnianych"

16.05.2022

„Czasem nie trzeba pytać, wystarczy słuchać.” Jest rok 1966, Krystyna Wojciechowska jest studentką prawa. Przed trzema laty w Tatrach w niewyjaśnionych okolicznościach zaginął jej brat. Do dziś bliscy nie potrafią pogodzić się z jego tajemniczym zniknięciem. Niespodziewanie przyjaciel Krystyny z dzieciństwa popełnia samobójstwo. Niebawem wychodz... Recenzja książki Jesień zapomnianych

Bolesna prawda

16.05.2022

Po lekturze pierwszego tomu myślę, że nie tylko ja, ale i wszyscy którzy ten tom czytali, chcieli odpowiedzi tylko na jedno pytanie: co stało się z bratem Krystyny, głównej bohaterki powieści pani Anny Kańtoch. Na tę odpowiedź autorka kazała nam długo czekać, bowiem dopiero w recenzowanym przeze mnie dziś trzecim tomie, zamykającym całą historię, ... Recenzja książki Jesień zapomnianych

...a wszystko się kręci wokół Romka

16.05.2022

Jesień Zapomnianych to trzeci tom serii z niezwykłą Krystyną Lesińską. Trzeci i... niestety ostatni. Październik 1966 roku. Krystyna Wojciechowska bez większego przekonania studiuje prawo. Trzy lata wcześniej w tajemniczych okolicznościach zniknął w Tatrach jej brat, Roman. Rodzina żyje w zawieszeniu, nie chcąc przyjąć do wiadomości, że coś z... Recenzja książki Jesień zapomnianych

Jesień zapomnianych

13.05.2022

Brat Krysi zaginął w tajemniczy okolicznościach i mimo że od tragedii minęło już kilka lat, dziewczyna wciąż czeka na dobre wieści w tej sprawie. Tymczasem dochodzi do kolejnej tragedii. Młody Fiszel odbiera sobie życie. Na pogrzebie chłopaka Krysia spotyka Łukasza, dziennikarza, który ma dla niej ciekawą propozycję. Oboje zaczynają zajmować się p... Recenzja książki Jesień zapomnianych

Jesień zapomnianych

11.05.2022

Anna Kańtoch "Jesień zapomnianych", Mimo że to ostatnia część pełnej ludzkich tajemnic trylogii, cieszę się, że choć to moje premierowe spotkanie z tą serią, zdecydowałam się sięgnąć po książkę. Okazuje się bowiem, że rozpoczynająca się w 1966 roku opowieść stanowi preludium do dalszych tomów i spraw, którymi zajmie się Krystyna Wojciechowska/L... Recenzja książki Jesień zapomnianych

Jesień zapomnianych - Recenzja

7.05.2022

„Jesień zapomnianych” od Anny Kańtoch, stanowi ostatni tom trylogii o losach Krystyny Lesińskiej. Było to moje pierwsze spotkanie z twórczością tej Pani, (tak, zdaję sobie sprawę, że powinnam przeczytać dwa pierwsze tomy, ale spokojnie, czekają już one na mnie na półce wstydu) i mogę zaliczyć tę przygodę do udanych. Jeśli chodzi o ogólną ocenę tej... Recenzja książki Jesień zapomnianych

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl