Recenzje książki "Jesienna róża"

Dodaj swoją recenzję

Mroczna Bohaterka. Jesienna Róża - Abigail Gibbs‎

13.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie kochani! Książka opowiada o dziewczynie Jesiennej Róży, ale nie takiej zwykłej. Opowiada o dziewczynie, która jest Mędrcem, czyli magiczną rasą, która chroni ludzi. Lecz Róża nie jest zwykłym Mędrcem jest księżną, która gdy skończy 16 lat ma zasiąść w najwyższej radzie. Do swoich szesnastych urodzin mieszka z rodzicami w świecie ludzi. Je... {} Recenzja książki Jesienna róża

Kolacja z wampirem część druga

16.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po ciężkostrawnej "Kolacji z wampirem" nadeszła kontynuacja w postaci "Jesiennej Róży". Biorąc pod uwagę mankamenty i niedociągnięcia pierwszej części można by pomyśleć, że teraz może być tylko lepiej. Niedoczekanie. Akcja drugiego tomu rozgrywa się bezpośrednio przed oraz równolegle do wydarzeń pierwszej części. Główną bohaterką jest Jesienna Ró... {} Recenzja książki Jesienna róża

Jesienna Róża

18.01.2015

„Jesienna Róża” to drugi tom serii o Mrocznych Bohaterkach. Pierwsza część szturmem wdarła się na listę moich ulubionych powieści. Czuję, że zagrzeje tam swoje miejsce na bardzo długo. Jesienna Róża uczy się w prowincjonalnej szkole w hrabstwie Devon, gdzie pełni rolę strażniczki. Dziewczyna posiada potężną moc Mędrców, jej zadaniem jest ochron... {} Recenzja książki Jesienna róża

"Mroczna bohaterka. Jesienna Róża" Abigail Gibbs

27.12.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jesienna Róża jest jednym z Mędrców – rasy władającej magią i mającej chronić ludzi przed niebezpiecznymi istotami i czarną magią. Uczęszcza do zwyczajnej szkoły średniej w hrabstwie Devon i tam pełni funkcję strażniczki. Codzienną rutynę przerywa jej przybycie syna króla Mędrców – księcia Fallona. Narzuca on jej swoje towarzystwo i ciągle przypom... {} Recenzja książki Jesienna róża

@April@April {}

Być Mędrcem...

12.12.2014

Róża chciałaby żyć tak jak ludzie. Chciałaby być zwyczajną, najzwyklejszą nastolatką, jaką widział świat. Jednak nie jest jej to pisane, bowiem będąc dziedziczką książęcego tytułu, Mędrcem i strażniczką w jednym, ludzkie problemy schodzą na dalszy plan. W hrabstwie Devon, gdzie przyszło jej mieszkać po śmierci ukochanej babci, która wkładała całe s... {} Recenzja książki Jesienna róża

Jesienna Róża w roli Mrocznej Bohaterki

9.12.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Swoją przygodę z książkami Abigail Gibbs zaczynam w nietypowy sposób, bo sięgając po drugą część z serii książek o Mrocznych Bohaterkach. Niestety nie miałam przyjemności zapoznać się z pierwszą częścią, czego na obecną chwilę i po przeczytaniu „Jesiennej Róży” bardzo żałuję. To trochę tak jakbym wskoczyła do jakiegoś świata i kompletnie nie wiedzi... {} Recenzja książki Jesienna róża

Jesienna Róża

30.11.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

19 listopada swoją premierę miała książka "Mroczna bohaterka. Jesienna Róża" . Autorka owej książki i zarazem serii o mrocznych bohaterkach, jest bardzo młodą osobą, która ma w sobie ogromny potencjał i świetlaną przyszłość w świecie literatury. Sięgając po książkę miałam mieszane odczucia: Po pierwsze nie zapoznałam się z pierwszym tomem tej serii... {} Recenzja książki Jesienna róża

@iza122@iza122 {}

Jesienna Róża oczami #Ivy

28.11.2014

Ile to razy słyszeliśmy o akceptacji innych osób czy samego siebie. Mówią o tym kolorowe gazety, stacje radiowe i telewizyjne oraz otaczający nas ludzie. To właśnie niepewność siebie lub wywyższanie się doprowadzają do tego, iż większość z nas pragnie być kimś innym. Kopiujemy styl ubioru, staramy się odwzorować czyjąś fryzurę czy makijaż, a także ... {} Recenzja książki Jesienna róża

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl