Recenzje książki "Koło ratunkowe"

Dodaj swoją recenzję

„Koło ratunkowe” Elisa Rocher

15.03.2022

Wakacyjny romans na ekskluzywnym statku z przystojnym kapitanem? Kto by nie skorzystał? Zapraszam do przeczytania kilku słów o debiucie polskiej pisarki Elisy Rocher pod tytułem Koło ratunkowe. Wieloletni związek Zosi i Mateusza przeżywa kryzys. Para wybiera się w rejs statkiem po pełnym morzu, by go odbudować i nieco podgrzać temperaturę. Niestet... Recenzja książki Koło ratunkowe

@Sylwia.B@Sylwia.B × 1

Dziwaczka z kapokiem.

16.01.2022

"Koło ratunkowe" to moim zdaniem bardzo ciekawe połączenie kilku gatunków literackich. Muszę przyznać, że przyciągnęła mnie do siebie jak zwykle okładką. Jestem jak sroka, którą interesują świecidełka, a mnie ładne lub ciekawe okładki. Owszem, to co jest w środku jest bardzo ważne, ale nic nie poradzę na to, że jestem wzrokowcem. Dodatkowym atutem... Recenzja książki Koło ratunkowe

@maciejek7@maciejek7 × 21

Koło ratunkowe

14.01.2022

„Wierzę, że Ty będziesz ode mnie lepsza. Że Tobie się to uda. Dlatego proszę Cię, przełam swój strach! Bądź odważna i popłyń w rejs, skocz na bungee i ze spadochronu oraz zrób wszystko to, co wpadnie Ci do głowy… Zrób to za siebie i za mnie. Żyj pełnym i szczęśliwym życiem za nas obie.” (fragment książki) Elsa Rocher zabiera nas w ekskluzyw... Recenzja książki Koło ratunkowe

@Doris_2@Doris_2 × 2

Lektura z delikatnym pazurem

8.01.2022

Powieść Elisy Rocher pod tytułem "Koło ratunkowe" to książka, która zdecydowanie może się podobać czytelniczkom. Mamy w niej młodą bohaterkę - Zosię, dość łatwo da się jej kibicować, choć mnie osobiście na początku trochę irytowała, głównie ze względu na niepoważne zachowanie (wiem już, skąd biorą stereotypy o histerycznych paniach). Trudno było m... Recenzja książki Koło ratunkowe

Koło ratunkowe - Recenzja

27.12.2021

Dzień dobry, Dzisiaj pragnę przybliżyć Wam książkę, o której jeszcze nie tak dawno było głośno w mediach. Mowa tutaj o dziele Pani Elisy Rocher pt. „Koło ratunkowe”. Co to była za przygoda... Do tej pory nie potrafię się po niej pozbierać, ta książka jest zbyt dobra! Wraz z pierwszym zdaniem, autorka porwała mnie w niezapomniany rejs statkiem p... Recenzja książki Koło ratunkowe

Wybierz się w rejs statkiem pełen pożądania i niebezpieczeństwa

23.12.2021

⚓️Gdy tylko zobaczyłam okładkę książki byłam ciekawa historii w niej zawartej♥️Wiedziałam,że ja napewno przeczytam. ⚓️Zosia po stracie swojej mamy obiecała Jej,że będzie robiła wszystkie szalone rzeczy w życiu,aby w pełni przeżyć je🔥Rejs statkiem znajdował się na tej liście. Wraz z narzeczonym Mateuszem wchodzi na statek z wielkimi obawami i leka... Recenzja książki Koło ratunkowe

Koło ratunkowe

21.12.2021

Niekiedy w naszym życiu następują zdarzenia, które wydają nam się tragedią nad tragediami i końcem wszystkiego, co dobre. Często natomiast okazuje się, że koniec czegoś jest tylko początkiem czegoś wspanialszego. Główna bohaterka Zośka boryka się ze stratą po śmierci matki, a w jej związku od jakiegoś czasu nie układa się za dobrze. Pomimo swoj... Recenzja książki Koło ratunkowe

Morze uczuć

16.12.2021

,,Zakochanie jest łatwe. Prawdziwą sztuką jest podtrzymać to uczucie i przemienić je w ponadczasową miłość, która zniesie trudny, znoje, chwile zwątpienia i rozpaczy, aby powstać silniejsza niż kiedykolwiek’’.. Kto z nas nie chciałby popłynąć w kilkutygodniowy rejs ekskluzywnym wycieczkowcem wraz z bliskimi sobie ludźmi? Elisa Rocher zapra... Recenzja książki Koło ratunkowe

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl