Recenzje książki "Konkurenci się pani pozbyli"

Dodaj swoją recenzję

"Konkurenci się pani pozbyli" Jacek Galiński

12.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W końcu udało mi się dorwać czwartą część serii o pani Zofii Wilkońskiej, czyli "Konkurenci się pani pozbyli" Jacka Galińskiego. Każdy z poprzednich tomów potrafił mnie nieźle rozśmieszyć i poprawić humor. Czy było tak tez i tym razem? Czym tym razem zaskoczyła mnie specyficzna starsza pani z ciętym językiem? Jeśli jesteście ciekawi, to zapraszam ... {} Recenzja książki Konkurenci się pani pozbyli

Konkurenci się pani pozbyli

17.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do lektury "Konkurenci się pani pozbyli" po poprzednich, nie najlepszych - eufemistycznie rzecz ujmując - doświadczeniami z książkami o Zofii Wilkońskiej przystąpiłam bez większego przekonania i, o, bogowie. Doznałam zaskoczenia. Przede wszystkim język uległ wyraźniej poprawie, kiedy pierwszy raz się zaśmiałam niemal się przestraszyłam, bo jedna... {} Recenzja książki Konkurenci się pani pozbyli

@S.anna@S.anna {}

„Wszystkim emerytom ma się żyć lepiej, ... I najważniejsze: wszyscy emeryci dostaną podwyżki!...

7.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubię od czasu do czasu przeczytać jakąś komedię kryminalną, dlatego nie wahałam się przed lekturą najnowszej książki Jacka Galińskiego. Jest to dla mnie pierwsze spotkanie z tym autorem, ale czytałam o nim wiele dobrego. Zofia Wilkońska, wywołując wokół siebie sensację, uzyskuje zainteresowanie i poparcie pewnych grup społecznych. Nie umyka to u... {} Recenzja książki Konkurenci się pani pozbyli

Zośka podbija świat polityczny

25.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zofia Wilkońska, wywołując wokół siebie sensację, uzyskuje zainteresowanie i poparcie pewnych grup społecznych. Nie umyka to uwadze polityków, którym zależy na liderach mogących przyciągnąć wyborców. Zofia otrzyma propozycję startu w nadchodzących wyborach parlamentarnych z ramienia Polskiej Partii Emerytów. Czy podejmie wyzwanie, połknie bakcyla ... {} Recenzja książki Konkurenci się pani pozbyli

#162 "Konkurenci się pani pozbyli" Jacek Galicki

3.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Emocje zawsze będą ważniejsze niż racjonalne argumenty. Trzeba tylko tymi emocjami odpowiednio sterować, grać na lękach, chciwości, poczuciu krzywdy i egoizmie, czyli na gorszej stronie ludzkiej osobowości. Empatia, tolerancja i otwartość są trudne, kosztowne, wymagają wysiłku i pracy nad sobą. Komu się chce?" Zofia Wilkońska, wywołując w... {} Recenzja książki Konkurenci się pani pozbyli

@Bookwizja@Bookwizja {}× 2

Minister Zofia Wilkońska

27.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Żeby zostać politykiem, nie ma obowiązku posiadania konkretnego wykształcenia, powinno się posiadać odpowiednią wiedzę - przede wszystkim z dziedziny prawa i administracji. Najprostszym sposobem rozpoczęcia kariery politycznej jest zapisanie się do wybranej partii. Często członkowie partii prowadzą rekrutacje wśród swoich znajomych. Wstąpienie do ... {} Recenzja książki Konkurenci się pani pozbyli

Energiczna staruszka znowu w akcji

23.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co tu dużo mówić, uwielbiam twórczość Jacka Galińskiego. Seria o Zofii Wilkońskiej to jedna z moich ulubionych i zawsze z niecierpliwością czekam na dalsze losy tej złośliwej staruszki (choć w pierwszej części mnie drażniła…miejscami nawet bardzo). To już czwarta część przygód zabawnej, energicznej i rezolutnej emerytki, która nie boi się mówić... {} Recenzja książki Konkurenci się pani pozbyli

Zofia Wilkońska powraca z przytupem!

22.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Starsza pani o urodzie pewnej znanej aktorki wkurza, irytuje, denerwuje na wskroś, ale też bawi do łez. Zahartowana przez życie, nie zna umiaru i nie ma dla niej rzeczy niemożliwych. Jej zachowanie jest tak samo wkurzające jak śmieszne. Niech strzeże się ten, kto stanie jej na drodze! Każdy ma inne poczucie humoru, więc oczywistym wydaje się f... {} Recenzja książki Konkurenci się pani pozbyli

@anu_histeria@anu_histeria {}× 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl