Recenzje książki "Kwiaty na poddaszu"

Dodaj swoją recenzję

KWIATY NA PODDASZU

30.01.2021

"Kwiaty na poddaszu" to pierwszy tom sagi książek o rodzinie Dollangerów. Na książkę tę trafiłam przypadkowo, bardzo zachęcił mnie jej opis, jednak nie mogłam nigdzie znaleźć jej wersji papierowej, co bardzo mnie zaskoczyło. W końcu zdecydowałam się na format mobilny i tak o to w dwa wieczory pochłonęłam ją z niesamowitą przyjemnością. Piękna, wz... Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

"Kwiaty na poddaszu"

22.01.2021

"Kwiaty na poddaszu" Virginii C. Andrews to książka, która sprzedała się w ponad 40 milionach egzemplarzy. Nic dziwnego, że historia rodziny Dollangangerów chwyciła ludzi za serca na całym świecie i niewątpliwie chwyta do dziś. Doczekała się również swojej ekranizacji w 1987 oraz w 2014 roku. Mamy tutaj rodzinę, która jest nazywana "drezdeńskimi... Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

Kwiaty na poddaszu

27.01.2020

Virginia C. Andrews "Kwiaty Na Poddaszu". Historia czwórki rodzeństwa, które zostaje pozbawione ojca, dzieciństwa i po prostu normalnego życia. Dwie dziewczynki, dwóch chłopców i ich matka. Matka, gdzie po prostu nie powinno używać się wobec kogoś takiego tego określenia. Cathy i Chris stają się rodzicami dla Corre'go i Carrie, po tym, gdy ich ... Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

@emmeneea@emmeneea × 8

Początek rodzinnej sagi

30.12.2019

Jakie mam podejście do rodzinnych sag? Myślałam, że to raczej nuda, a książki o takiej tematyce są raczej przeznaczone dla osób w wieku mojej mamy czy babci niż moim. Czytając „Kwiaty na poddaszu" autorstwa Virginii Andrews, czyli pierwszą część cyklu o rodzinie Dollangangerów, odczuwałam wachlarz emocji – zdziwienie, niedowierzanie, złość i smute... Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

@arcytwory@arcytwory × 2

"Kwiaty na poddaszu"

1.09.2019

Czwórka rodzeństwa wraz z matką po tragedii jaka ich spotkała wprowadzają się do ogromnej rezydencji dziadków. Rodzice ich matki wydziedziczyli ją za ciężki grzech jaki popełniła. Postanowiła jednak z powrotem wkraść się w łaski ojca by odzyskać fortunę jaką miała odziedziczyć. Niestety, aby tego dokonać dzieci muszą ukryć się na ostatnim piętrze ... Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

Kwiaty na poddaszu

24.11.2015

Wciągająca opowieść o rodzinnych tajemnicach i zakazanej miłości. Szczęśliwą z pozoru rodzinę Dollangangerów spotyka tragedia - w wypadku samochodowym ginie ojciec. Matka z czwórką dzieci zostaje bez środków do życia i wraca do swego rodzinnego domu. Niezwykle bogaci rodzice mieszkający w ogromnej posiadłości, wyrzekli się córki z powodu jej małżeń... Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

Poddasze i więdnące kwiaty...

21.11.2013

Pamiętam moment wielkiego "boom" - wszyscy czytają "Kwiaty na poddaszu"! Na blogach roiło się od recenzji i po prostu nie sposób było nie zwrócić uwagi na ten tytuł, ale Chomik powiedział sobie "eee, może innym razem". I uwaga, w końcu nadszedł ten "inny raz", bo okazało się, że książka doskonale pasuje do kilku wyzwań czytelniczych, w których star... Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

Kwiaty na poddaszu

27.06.2013

Virginia C. Andrews to nieżyjąca już od wielu lat autorka serii o rodzeństwie Dollangangerów. Po latach cykl ten narodził się na nowo i odniósł ogromny sukces. Po wielu rekomendacjach pierwszej części i miłych słowach na jej temat większości moich znajomych oraz blogerów postanowiłam ją przeczytać. Cathy, Christopher i ich rodzice wiodą szczęśliwe... Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl