Recenzje książki "Legenda. Rebeliant"

Dodaj swoją recenzję

Czekając na nowy dzień

25.04.2013

„Każdy dzień oznacza nowe dwadzieścia cztery godziny. Z każdym kolejnym dniem wszystko na nowo staje się możliwe. Obojętnie, czy żyjesz, czy giniesz, możesz mieć tylko jeden dzień naraz.” Podobno, „co się odwlecze, to nie uciecze”. Tak przynajmniej mówi popularne porzekadło. Jednak ile jest w nim prawdy? Sam przyznaj się, że wielokrotnie odkładałe... {} Recenzja książki Legenda. Rebeliant

{}

Legenda. Rebeliant - Marie Lu

24.04.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Wolałbym sam umrzeć niż patrzeć, jak cię krzywdzą."* Marie Lu to amerykańska pisarka, chińskiego pochodzenia. Zanim napisała pierwszą książkę pracowała jako dyrektor artystyczny przy tworzeniu gier komputerowych, których sama jest miłośniczką. "Legenda. Rebeliant" jest pierwszym tomem planowanej trylogii i pierwszą opublikowaną przez nią powieści... {} Recenzja książki Legenda. Rebeliant

@Ruczek@Ruczek {}

Nasza recenzja książki "Rebeliant"

15.04.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja pochodzi z naszego bloga MyBooks - Nasze recenzje Przeczytałam tę książkę jako e-book, co nie zmienia faktu że jak każda ma zalety, jak i wady. Zacznę od wad, a tak naprawdę to jednej rzucającej się jak dla mnie w oczy wady. Być może moją opinie zwiększył fakt, że czytałam ją na komputerze, ale ona nadal jest niezależnie w jakiej wersji. ... {} Recenzja książki Legenda. Rebeliant

Detektyw konta przestępca

24.03.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co zrobić gdy wszystko w co wierzyliśmy i do czego przygotowywaliśmy się przez całe życie, okazuje się jednym wielkim kłamstwem? Gdy osoba uważana za przyjaciela wbija nam przysłowiowy „nóż w plecy” i odbiera wszystkich, których kochamy? No i przede wszystkim, co począć z uczuciem, po cichu podbijającym nasze serce, gdy osoba nim obdarzona uważana ... {} Recenzja książki Legenda. Rebeliant

@tala86@tala86 {}

"Rebeliant" Marie Lu

12.03.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Swego czasu było o "Rebeliancie" bardzo głośno. Książkę dostałam na Mikołajki, i mimo całego szumu, sięgnęłam po nią dopiero teraz. Przepełniona radością, że wreszcie pochłaniam ten 'bestseller' zaczęłam czytać i... rozczarowałam się, ale tylko w niewielkim stopniu, gdyż książka jest dobra, niemniej po tak pozytywnych recenzjach oczekiwałam czegoś... {} Recenzja książki Legenda. Rebeliant

Rebeliant stanie się legendą

18.12.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Legenda" nie należy do książek, które od razu przyciągnęły moją uwagę. Dopiero po jakimś czasie zaczęłam zastanawiać się nad jej przeczytaniem. Opis sprawił, że po prostu oniemiałam. Gdyby nie to, że było jeszcze przed premierą, nie powstrzymałabym się przed natychmiastowym pobiegnięciem i kupieniem książki. O razu chciałam poznać Day'a oraz June,... {} Recenzja książki Legenda. Rebeliant

Legenda. Rebeliant

26.11.2012

Mroczna przyszłość, w której nic nie jest takie, jak się wydaje. Dwa odmienne światy, i dwoje młodych bohaterów, którzy stają w walce przeciwko sobie. Piętnastoletnia June – geniusz militarny kontra jej rówieśnik Day – nieuchwytny przestępca. Ich ścieżki krzyżują się. Rozpoczyna się wyścig na śmierć i życie. Kiedy Pani Marta z Wydawnictwa Zielona ... {} Recenzja książki Legenda. Rebeliant

Legenda. Rebeliant

14.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czasami odnoszę wrażenie, że po jakiejś świetnej książce, nic już w tej samej tematyce nie będzie dobrego. Przeczytałam „Igrzyska śmierci”, by później trylogię odstawić na półkę z wielkim żalem i tęsknotą za równie wciągającą lekturą. Oto jednak spotkała mnie cudowna niespodzianka. W moje ręce trafił „Rebeliant” i ku mojemu wielkiemu zdumieniu, od ... {} Recenzja książki Legenda. Rebeliant

@Vicky@Vicky {}
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe