Recenzje książki "Letni domek"

Dodaj swoją recenzję

Letni domek

14.08.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś chciałabym Wam polecić odrobinę relaksu. Gdyby to był środek zimy powiedziałabym, żebyście wskoczyli pod ciepły kocyk z filiżanką gorącej herbaty w dłoni. Ale uważam, że tę lekturę będzie Wam się równie dobrze czytało na łonie natury ze śpiewem ptaków w tle... Skąd takie rady? Bo sielski i wyjątkowo spokojny klimat tej lektury cudownie współg... {} Recenzja książki Letni domek

Letni domek - letni klimat

30.05.2012

Po książkę "Letni domek" sięgnęłam całkiem niedawno czyli w grudniu. Można by przypuszczać, że książkę o sielskim klimacie i pięknym letnim domku wypadało by przeczytać porą bardziej letnią, jednak muszę przyznać iż czytanie tej właśnie książki zimową porą, pod kocem i z kubkiem ciepłej herbaty było niezwykle pozytywnym w odbiorze eksperymentem. O... {} Recenzja książki Letni domek

@agacia@agacia {}

Letni domek z nutą tajemnicy

12.01.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czytałam bardzo różne opinie o tej książce, niektóre skrajnie negatywne, a inne pozytywne, ale ta sielska okładka za każdym razem mnie przyciągała i postanowiłam się sama przekonać, co ma do zaoferowania pani Willett. "Letni domek" to powieść obyczajowa o relacjach rodzinnych. Czytanie jej skojarzyło mi się z jazdą pociągiem, najpierw pooowoli, po... {} Recenzja książki Letni domek

Letni domek

12.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„To wielki błąd, zawsze szukać w ludziach wszystkiego, co najlepsze. Można się tak rozczarować. Znacznie lepiej jest mieć o nich jak najgorszą opinię, a kiedy zdarzy się coś miłego, to taka przyjemna niespodzianka.”* Nasza pamięć jest przewrotna, czasem pamiętamy najmniejszy detal mimo tego, że coś działo się bardzo dawno temu, a to co d... {} Recenzja książki Letni domek

"Letni domek"

11.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Spoglądając na okładkę czuje się wiejskie klimaty - spokój, cisza, odgłosy zwierząt. To ona zachęciła mnie do sięgnięcia po tę lekturę. Nie wiedziałam czego się spodziewać. Teraz wiem, że „Letni domek” opowiada o niesamowitej i urzekającej historii rodzinnej. Matt jest trzydziestokilkuletnim poetą. Jego powieść odniosła sukces, niestety mężczyzna... {} Recenzja książki Letni domek

Prawda ukryta w zakamarkach pamięci

25.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rozmaici psychologowie nie od dzisiaj i nie od wczoraj zastanawiają się nad fenomenem ludzkiej pamięci. Dlaczego jedne wydarzenia, pomimo, że miały miejsce już dosyć dawno temu, pamiętamy z fotograficzną wręcz dokładnością a inne, zdecydowanie bliższe czasowo, zapominamy? Czy nasze najwcześniejsze wspomnienia wynikają z nas samych czy są tylko proj... {} Recenzja książki Letni domek

@anek7@anek7 {}

W letnim domku...

19.09.2011

Matt jest młodym pisarzem, którego debiutancka powieść fantasy odniosła wielki sukces. Wszyscy oczekują, że jego kolejne dzieło będzie jeszcze lepsze, tymczasem pisarz, obarczony dodatkowo nękającymi go koszmarami z przeszłości, cierpi na niemoc twórczą. Mężczyzna czuje, że w jego życiu wydarzyło się coś, co na nim zaważyło i nie odzyska spokoju, d... {} Recenzja książki Letni domek

Letni domek

16.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czytanie „Letniego domku” można porównać do siedzenia na tarasie w upalny dzień. Przyjemny wiaterek tańczy w krzewach róż, zapach jaśminu upaja swoją słodyczą, a my wyciągnięci na leżaku pijąc zimną lemoniadę ze spokojem obserwujemy otaczający nas świat, nigdzie nam się nie śpieszy i nic nie jest ważniejsze od chwili która trwa. Powieść Marcii Wil... {} Recenzja książki Letni domek

@Natula@Natula {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe