Recenzje książki "Mala M."

Dodaj swoją recenzję

Mala M. Paulina Świst i Lilka Płonka

24.11.2021

Twórczość Pauliny Świt poznałam już jakiś czas temu i bardzo mi się spodobał jej styl pisania, więc to zaważyło na tym, że zdecydowałam się na tę książkę, bo książek Lilki Płonki jeszcze nie miałam okazji czytać. Jednak ta historia nie zapadnie mi na długo w pamięci. Mala to młoda i piękna kobieta, jednak odniosłam wrażenie, że nic w życiu ni... Recenzja książki Mala M.

Nie tym razem ...

6.10.2021

Polubiłam od jakiegoś czasu książki tej Pani. Do tego stopnia, że nawet na Instagramie zaczęłam ją obserwować, co biorąc pod uwagę tamtejsze teksty jest dość ciekawe …I choć na początku ciężko było mi się przekonać do stylu pisania Pani Pauliny to teraz dosłownie przepadłam w nim. 
„Mala M.” to kolejna powieść po którą sięgnęłam z jej dorobku pisa... Recenzja książki Mala M.

Recenzja

6.07.2021

,, KIM BYŁ? SKĄD SIĘ WZIĄŁ? GDZIE ZNIKNĄŁ? W KOŃCU WSZYSTKIEGO SIĘ DOWIEDZIAŁAM I WTEDY ZACZĘŁY SIĘ PROBLEMY'' Malwina- ponad trzydziestoletnia panna, która wręcz nienawidzi swojego imienia, dlatego gdy się komuś przedstawia podaje imię Mala. Kobieta, której nie do końca idzie w miłości. Zawsze trafia na dziwnych mężczyzn. Jednego musiała stałe u... Recenzja książki Mala M.

Coś tu nie pykło

31.05.2021

Świat Mali staje na głowie, kiedy dziewczyna zawiera bardzo bliską znajomość z niebieskookim bogiem seksu. Zadurzona, oszołomiona i zdezorientowana postanawia za wszelką cenę odszukać mężczyznę, który w pół godziny dał jej więcej rozkoszy niż wszyscy jej dotychczasowi faceci razem wzięci. Jak na złość, nie wiadomo skąd pojawia się „ten drugi” – sz... Recenzja książki Mala M.

Co wyszło z połączenia Świst, Płonka?

3.05.2021

Może nie jest to literatura zbyt ambitna, ale styl pisania Pauliny Świst mnie do siebie przekonuje i skutecznie umie dostarczyć maksimum rozrywki. Dotychczas tematyka książek autorki kręciła się wokół światka przestępczego. W "Mala M." napisanej razem z przyjaciółką Lidką Płonką jest podobnie, jednak główną bohaterką jest Malwina, która jest napra... Recenzja książki Mala M.

Duet idealny?

30.04.2021

Przekonajmy się. Najlepiej z butelką wina u boku. Gdy szara rzeczywistość zaczyna mnie przytłaczać, a powieki zamykają się same, z powodu nawału obowiązków, sięgam po Paulinę Świst. Dobrze wiem, że z nią będę się świetnie bawić. Żadnego zbędnego owijania w bawełnę, jej bohaterki wiedzą czego chcą, ich język jest cięty, wulgarny i dosadny. I ... Recenzja książki Mala M.

@Zaneta@Zaneta × 1

Mala M.

30.04.2021

🔥Recenzja 🔥 Autor : Paulina Świst @paulina_swist Lilka Płonka Wydawnictwo : Akurat Zacznę od tego że po raz pierwszy mam przyjemność z twórczością autorek. Książka wciągnęła mnie. Jest zabawna, dzięki przemyśleniom i ciętym ripostom Mali. Jest lekko napisana i szybko się czyta. Fajna fabuła. Znajdziemy gorące pikantne sceny erotyczne. Po połowie... Recenzja książki Mala M.

Szalona i dreszczykiem ekscytacji

26.04.2021

Przyznaję, że nie znam się z twórczością Pani Pauliny, ale słyszałam o tej książce bardzo wiele dobrych słów. Dodatkowo jest to pozycja napisana w duecie, z debiutujące Autorką, więc byłam jej niezmiernie ciekawa. I to podwójnie. Mala, czyli Malwina to kobieta z krwi i kości. Uwielbia alkohol, szybko upływające życie oraz swoich przyjaciół. Na pi... Recenzja książki Mala M.

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl