Recenzje książki "Misja Ambasadora"

Dodaj swoją recenzję

Historii ciąg dalszy

1.01.2021

Trudi Canavan powraca! Po przeczytaniu trylogii Czarnego Maga dość sceptycznie podchodziłam do kolejnych części. Nie wiedziałam zupełnie czego się spodziewać, ponieważ jak dla mnie, historia Sonei zakończyła się i przedłużanie tego wątku mogłoby zepsuć całokształt. Tak się jednak nie stało. Canavan zdecydowanie spełniła moje oczekiwania i udowodni... Recenzja książki Misja Ambasadora

@werka751@werka751 × 2

Dwadzieścia lat później

18.12.2019

Lektura niektórych kontynuacji pozornie zamkniętych cykli skłania mnie do zastanowienia (po raz kolejny), czy warto dopisywać ciągi dalsze i – przede wszystkim – czy warto takim kontynuacjom poświęcać czas. Choć rozważania takie z założenia skazane są na pozostanie nierozstrzygniętymi, a moja opinia jest w tej kwestii okresowo zmienna, bo zależna ... Recenzja książki Misja Ambasadora

@Beata_@Beata_ × 6

Królowa Zdrajców

13.05.2016

invisibl3e.blogspot.com "Królowa Zdrajców" to ostatnia książka, w której zapoznajemy się z przygodami magów z Kyraliańskiej Gildii Magów. Autorka zawarła w książce elementy romansu, szybką akcję i nieoczekiwane zwroty akcji. To wszystko sprawiło, że książka jest dla mnie naprawdę czymś interesującym. Jak w poprzedniej części autorka rozwinęła ki... Recenzja książki Misja Ambasadora

Misja Ambasadora - Trudi Canavan

7.03.2016

Misja Ambasadora to pozycja, która długo gościła na mojej półce. Ze względu na wiele rzeczy, które do tej pory rozegrały się w moim życiu mogłam sięgnąć po nią dopiero po kilku latach. Stwierdzę jednak, że było to dobre posunięcie. "Misja Ambasadora" to opowieść o dalszych losach Soney, a dokładniej Czarnego Maga Soney. Skupia się ona na wyda... Recenzja książki Misja Ambasadora

"Misja Ambasadora", czyli co dzieje się w Imardinie 20 lat później.

22.01.2013

Lorkin jest synem Czarnego Maga Sonei oraz Wielkiego Mistrza Akkarina. Jego ojciec poległ z rąk Ichanich podczas ich najazdu na Kyralię 20 lat temu. Lorkin zakończył już swoje studia i kiedy nadarza się okazja do uzupełnienia luk w historii Kyralii, bez wahania decyduje się na wyjazd. Jak się jednak okazuje, przeszłość jego ojca nie pozwala mu na ... Recenzja książki Misja Ambasadora

"Misja Ambasadora"

4.08.2011

Po przeczytaniu trylogii Czarnego Maga podchodziłam dość sceptycznie do tej książki. Ponieważ co można było jeszcze napisać? Jednak pani Canavan sprostała zadaniu i pokazała, że ciąg dalszy tej historii będzie tak samo wciągający jak trylogia. Jestem naprawdę zadowolona po przeczytaniu tego dzieła. Sama Trudi urodziła się 23 października 1969 roku... Recenzja książki Misja Ambasadora

Misja Ambasadora - Trudi Canavan

20.06.2011

UWAGA! Osobom, które nie czytał Trylogii Czarnego Maga (czyli trzech książek, w których akcja ma miejsce ponad 20 lat wcześniej, niż wydarzenia opisana w "Misji Ambasador") a mają ją w planach, radzę rozpocząć lekturę mojej opinii tak od 3 akapitu. Po prostu, aby przybliżyć fabułę "Misji Ambasadora", musiałam zamieścić "mały" SPOILER, dotyczący pe... Recenzja książki Misja Ambasadora

Trylogia Zdrajcy: Misja Ambasadora

21.05.2011

Po tym co autorka pokazała w słynnej "Trylogii Czarnego Maga" i jeszcze nieco mniej popularnej "Erze Pięciorga", wszyscy myśleli, że będzie tylko lepiej, a jednak po wydaniu przez autorkę pierwszego tomu z nowej trylogii "Zdrajcy", szepty niezadowolenia fanów rozbiły się jak kamień o ścianę. Wszystko byłoby ok, gdyby nie jeden mały fakt, a mianowic... Recenzja książki Misja Ambasadora

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl