Recenzje książki "Nie jestem seryjnym mordercą"

Dodaj swoją recenzję

"Nie jestem seryjnym mordercą"

31.03.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mordercy towarzyszyli naszej planecie od zarania dziejów. Zawsze, w każdej grupie „osadników” znalazł się ktoś, komu nie wypadało zaleźć za skórę. Ale co się tyczy seryjnych morderców, oni pojawili się, tak sądzę, wraz z rozwojem świata. Każdy stał się bardziej wymagający, zawsze chciano więcej i więcej. Do tego dochodziły inne mniej ważne czynniki... {} Recenzja książki Nie jestem seryjnym mordercą

,,Nie jestem seryjnym mordercą"

18.06.2013

Dan Wells napisał pierwszą swoją powieść ,,Wybierz własną przygodę”, kiedy był w drugiej klasie. W liceum napisał kilka nowel i serię komiksów. Skończył swoją pierwszą powieść, gdy miał 22 lat. Jest absolwentem z Brigham Young University, z dyplomem licencjata w języku angielskim. Małe dzieci często więcej widzom niż dorośli, ale nie łatwo jest im... {} Recenzja książki Nie jestem seryjnym mordercą

"Nie jestem seryjnym mordercą", ale mógłbym nim być. Dan Wells

18.07.2012

Sięgnęłam po tę pozycję myśląc, że będzie to po prostu kryminał, ale bardzo się myliłam. To, co zastałam wewnątrz tej powieści kompletnie mnie zaskoczyło. Czy jednak pozytywnie? Głównym bohaterem powieści jest piętnastoletni John Cleaver, który mieszka w niewielkim miasteczku - Clayton. Razem z matką, ciotką i siostrą prowadzą zakład pogrzebowy. N... {} Recenzja książki Nie jestem seryjnym mordercą

Nie jestem seryjnym mordercą

14.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Podchodziłam do tej książki z dystansem. Zawsze mam uprzedzenia, co do wychwalanych pod niebiosa nowości wydawniczych. W tym przypadku się nie zawiodłam i muszę przyznać, że ten cały szum wokół „Nie jestem seryjnym mordercą” Dana Wellsa jest w pełni uzasadniony. Głównym bohaterem powieści jest 15-letni John Cleaver, osobliwy nastolatek, u którego ... {} Recenzja książki Nie jestem seryjnym mordercą

"Uwaga! Drastyczne sceny"

25.06.2012

Seryjni mordercy budzą głównie przerażenie i strach. Normalnemu człowiekowi trudno jest zrozumieć ich sposób myślenia czy przyczyny postępowania. Są jednak ludzie, którym działalność zabójców imponuje. Do takich osób zalicza się główny bohater książki Dana Wells'a. Piętnastoletni John Cleaver od najmłodszych lat znajdował się w bliskim kontakcie ze... {} Recenzja książki Nie jestem seryjnym mordercą

Śmierć czai się w sercu Ameryki

4.06.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Myślę, (...) że los chce, abym został seryjnym mordercą.” Jeśli wierzyć napisowi na okładce, to „Nie jestem seryjnym mordercą” przeznaczone jest głównie dla fanów „Dextera”. Co prawda, nigdy nie oglądałam, nie mogę też powiedzieć, że słyszałam, ale obiło mi się o uszy, że to serial dla ludzi o mocnych nerwach. Mimo, że widok krwi, także własnej, ... {} Recenzja książki Nie jestem seryjnym mordercą

{}

Nie jestem seryjnym mordercą

2.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zastanawialiście się kiedyś dlaczego seryjni mordercy zabijają? Ja nie, więc kiedy przywędrowała do mnie książka "Nie jestem seryjnym mordercą" obawiałam się czy mi się spodoba. No i spodobała mi się. Głównym bohaterem jest John, który jest socjopatą. Jego największą pasją są seryjni mordercy. Wie o nich wszystko, czasami sam ma ochotę komuś zrobi... {} Recenzja książki Nie jestem seryjnym mordercą

Nie jestem seryjnym mordercą

24.03.2012

„Bać się można rzeczy, które od nas nie zależą - przyszłości, ciemności czy kogoś, kto próbuję cię zabić.” Czytając mojego bloga czy moje komentarze przy niektórych Waszych notkach możecie dowiedzieć się, że nie przepadam za kryminałami. Jest to spowodowane głównie tym, iż jestem troszeczkę paradoksem. Kiedy widzę krew - nic mi nie jest, kiedy o n... {} Recenzja książki Nie jestem seryjnym mordercą

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe