Recenzje książki "Nie zadzieraj z nim"

Dodaj swoją recenzję

Demony z dzieciństwa, z którymi trzeba się zmierzyć

17.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wszystko zależy od wygranej. Agencja upadnie, jeśli Dekker Kincade zawiedzie. A rodzinna firma to jedyne, co ojciec może przekazać dziewczynie i jej trzem siostrom. Co prawda one wciąż się ze sobą kłócą, ale też bardzo się kochają i są gotowe wiele dla siebie poświęcić. Zwłaszcza że z ojcem wcale nie jest dobrze. Dekker musi więc zebrać się w sobi... {} Recenzja książki Nie zadzieraj z nim

Kochaj i żyj...

22.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy zobaczyłam, że w klubie jest dostępna książka Bromberg nie wahałam się długo. Rzadko korzystam z książek z portalu, ale tym razem zdarzyła się fajna okazja by poznać autorkę, która w świecie książkowym zbiera dużo pochlebnych recenzji. "Nie zadzieraj z nim" rozpoczyna cykl książek Bezwzględna gra. Premiera książki odbyła się na początku sierpn... {} Recenzja książki Nie zadzieraj z nim

@pola841@pola841 {}× 1

Miłe zaskoczenie!

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hunter i Decker byli kiedyś w bliższej relacji jednak ich drogi się rozeszły. Każde z nich zostało na swój sposób ze złamanym sercem. Kobieta ma teraz za zadanie przekonać hokeistę, by przeszedł do jej agencji sportowej. Nie będzie to łatwe, ponieważ oboje walczą z własnymi demonami... Nie pomaga też fakt, że od tego momentu ich relacje miały by b... {} Recenzja książki Nie zadzieraj z nim

Recenzja

8.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

💋💋💋Recenzja💋💋💋 Premiera 03.08.2021 "Nie zadzieraj z nim" - K. Bromberg Historia o dwójce ludzi, których połączyła namiętność ale rozdzielił strach. Teraz mają jedyną szansę na odnalezienie siebie nawzajem. Dekker, kobieta ogień. Bezkompromisowa i pewna siebie. Swoją stanowczością potrafi oczarować nie jednego faceta. Z zewnątrz silna ale wewnę... {} Recenzja książki Nie zadzieraj z nim

piękna historia

6.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🌷"Nikt nie planuję tego, że się zakocha. Pewnego dnia po prostu się budzisz i nagle widzisz wszystko w innych barwach" 🌷"Taki jest życie, chyba. Żyjesz i myślisz, że coś wiesz, a potem uczysz się czegoś nowego. Poczucie winy to prawdziwy wrzód na dupie, ale potrafi zbliżyć ludzi" 🌷"Miłość składa się z takich drobiazgów. Z tych niewidzialnych rzecz... {} Recenzja książki Nie zadzieraj z nim

Nie zadzieraj z nim...

4.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Chociaż Autorka ma sporą listę wydanych książek, to jednak jest to nasze pierwsze spotkanie. Przyznaję, że czytało się ją bardzo szybko, przyjemnie, aczkolwiek nie zawsze łatwo. Dlaczego? Odpowiedź poniżej... Dekker to jedna z czterech sióstr Kincade. Wszystkie siostry prężnie działają w rodzinnej agencji, ale to Dekker otrzymuje ważne zadanie- z... {} Recenzja książki Nie zadzieraj z nim

Lubicie romanse z gorącymi sportowcami? Nie? Po tej książce polubicie.

27.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Muszę przyznać, że z twórczością Bromberg łączy mnie relacja hate - love. Za jedną książkę się zabieram i nie jestem w stanie jej dokończyć, a od innej nie potrafię się nawet na moment oderwać, dlatego właśnie do "Nie zadzieraj z nim" podchodziłam z pewną rezerwą, bo wiedziałam, że może się wydarzyć wszystko. Skusiła mnie jednak myśl, że ta książk... {} Recenzja książki Nie zadzieraj z nim

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe