Recenzje książki "Niepokorna"

Dodaj swoją recenzję

Niepokorna

19.05.2022

Jaka książka ostatnio najbardziej Was zaskoczyła?❤️ Książka została otrzymana z Klubu Recenzenta @nakanapie.pl za co bardzo dziękuję❤️ Gdy tylko zobaczyłam, że jest dostępna w Klubie Recenzenta wiedziałam, że musi być moja. Po świetnym, niezwykle zabawnym "A niech to szlag!", po pełnym emocji "Czekoladowym zaciszu" Monika Cieluch mogłaby napisać... Recenzja książki Niepokorna

Burzliwy początek nowego życia

18.05.2022

Ivy rozstaje się ze swoim partnerem, ale czy to zniszczy jej marzenie o macierzyństwie? Ani trochę! Dziewczyna jest w końcu „Niepokorna”, aż 30-letnia, dziecko być musi i to już koniecznie. Z ojcem na pełen etat lub nie, co za problem. Pewna swego odwiedza więc bank spe- ups, nie, klub dla swingersów w poszukiwaniu nieświadomego niczego kochanka. ... Recenzja książki Niepokorna

Wielowarstwowy erotyk

12.05.2022

Londyn, czasy współczesne. 30-letnią Ivy rzuca narzeczony a jej marzenie o byciu mamą legło w gruzach. Dziewczyna nie poddaje się jednak i za cel stawia sobie zajście w ciążę w ciągu najbliższego roku. Wybrała jednak dość niekonwencjonalny sposób. W międzyczasie czekają ją też zawirowania w pracy, a jej nowy dyrektor generalny okazuje się niesamow... Recenzja książki Niepokorna

Jedna chwila potrafi zmienić całe życie

10.05.2022

Rozpoczynając przygodę z autorką Moniką Cieluch, nie byłam pewna czego mogę się spodziewać. Jest to pierwsza książka, którą miałam okazję przeczytać, i mogę spokojnie uznać naszą nową znajomość za udaną. "Niepokorna" jest dla mnie czymś zupełnie odkrywczym, ponieważ nie zdarza mi się sięgać po książki związane z tą tematyką. Tym bardziej, otrzymuj... Recenzja książki Niepokorna

Polecam

10.05.2022

Czym się kierujecie wybierając daną książkę? Autorem, wydawnictwem, opisem czy okładką? Ja zawsze kieruję się nazwiskiem, jednak nie ukrywam, że okładka ma duży wpływ im ładniejsza, tym bardziej chcę przeczytać książkę. Monikę Cieluch uwielbiam, obok jej książek nie mogę przejść obojętnie i teraz też tak było. I ta okładka! Od samego początku zos... Recenzja książki Niepokorna

Jak przeżyć wszystkie skrajne emocje w 24 godziny?

8.05.2022

Jak przeżyć wszystkie skrajne emocje w 24 godziny? Zapraszam do lektury… Ivy Storm zawsze żyła po swojemu. Nie zważając na zdanie rodziców zrobiła karierę, znalazła przyjaciół , którzy wskoczyliby za nią w ogień, stąpała po twardo po ziemi bez zmartwień o to, co przyniesie jutro… do szczęścia zabrakło jedynie dziecka. Ale jak to zrobić, gdy narz... Recenzja książki Niepokorna

Wyszczekana Ivy

3.05.2022

Monika Cieluch to autorka wielu poczytnych książek. Jest to moja kolejna książka tej autorki i zapewne nieostatnia. Pięknie wydana przez wydawnictwo AMARE, ze skrzydełkami, notką o autorce i krótką "zajawką". „Niepokorna” to romans erotyczny, ale to historia pełna zwrotów akcji. To powieść o marzeniach i trudnych życiowych wyborach, o tajemnicach ... Recenzja książki Niepokorna

Nadciąga Storm

3.05.2022

Szczerze mówiąc, niezwykle rzadko sięgam po powieści erotyczne. Nie tylko muszę mieć odpowiedni nastrój na tego typu literaturę, lecz nie bez znaczenia jest fakt, że jeśli chodzi o nasze podwórko, rodzime autorki nie mają w tej kwestii zbyt wiele do powiedzenia. Dlaczego więc sięgnęłam po "Nieposkromioną"? W tym przypadku drugorzędne znaczenie mia... Recenzja książki Niepokorna

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl