Recenzje książki "Osobliwy dom pani Peregrine MP3"

Dodaj swoją recenzję

"Osobliwy dom pani Peregrine" - Ransom Riggs

25.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć i czołem! Dziś będzie recenzja pierwszego tomu cyklu o osobliwych dzieciach, czyli "Osobliwy dom pani Peregrine" autorstwa Ransoma Riggsa. Głównym bohaterem powieści jest nastoletni Jacob, któremu dziadek przed śmiercią przekazał informacje dotyczące sierocińca na wyspie u wybrzeży Walii, w którym się wychował i prosił, aby za niego tam wr... {} Recenzja książki Osobliwy dom pani Peregrine

Osobliwy Dom Pani Peregrine

23.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W tej opowieści poznajemy 16 letniego Jackoba Portmana. W wieku 6 lat upatrywał bohatera w swoim dziadku Abrahamie, który opowiadał mu o swoim dzieciństwie na idyllicznej wyspie w Walii, gdzie trafił z okupowanej przez nazistów Polski (plus za polski wątek;-)) Abe- dziadek kolorował mu nudne, pełne rutyny życie, za pomocą opowieści o osobliwych dz... {} Recenzja książki Osobliwy dom pani Peregrine

@cienpaproci@cienpaproci {}× 2

Osobliwa książka

6.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Osobliwy dom pani Peregrine" Glownym bohaterem jest Jacob, który nie zachowuje się jak typowy chłopiec. W relacjach rodzinnych niestety nie do końca mu się udało, ponieważ rodzice ciągle się kłócą i nie zwracają na niego całkowitej uwagi. Najbardziej kochaną przez chłopca osobą jest dziadek. Starszy pan od małego bawił się z chłopakiem, opowiada... {} Recenzja książki Osobliwy dom pani Peregrine

Osobliwy dom pani Peregrine

15.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Osobliwy dom pani Peregrine" Ransom Riggs Jacob zostaje pilnie wezwany do swojego dziadka- przez to ma silne przeczucie, że stało się coś złego. Przeczucie go nie myliło. Zastał swojego dziadka za domem, ledwo żywego i z nozykiem do listów w ręce. "Jedź na wyspę [... ]Tam będziesz bezpieczny. " "Myślałem, że cię obronie... Powinnienem był ci powi... {} Recenzja książki Osobliwy dom pani Peregrine

@amelia.muzyk@amelia.muzyk {}× 2

PANI PEREGRINE /CYKL/ RANSOM RIGGS

5.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

PANI PEREGRINE /CYKL/ RANSOM RIGGS " Wywołująca dreszcz emocji i grozy opowieść o domu sierot na tajemniczej wyspie, zamieszkiwanym niegdyś przez równie tajemnicze dzieci. " "... to zaczarowane miejsce zaprojektowano tak, by strzegło dzieci przed potworami. Zostało wzniesione na wyspie, gdzie codziennie świeciło słońce i nikt nigdy nie chorowa... {} Recenzja książki Osobliwy dom pani Peregrine

{}× 5

'' Osobliwy dom Pani Peregrine ''

30.08.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Słyszał ktoś może kiedyś o '' Osobliwych '' dzieciach ? Wiem , wiem takie nie istnieją , to jest coś wymyślonego , nierealnego … Ale czemu by nie pofantazjować troszkę ? Przenieść się do świata fantastycznego , zarazem realnego i wejść do historii razem z osobliwymi bohaterami ? '' Osobliwy dom Pani Peregrine '' , '' Miasto cieni '' , ''Bib... {} Recenzja książki Osobliwy dom pani Peregrine

Osobliwy dom pani Peregrine

5.11.2018

Życie Jakoba nie zapowiadało się ekscytująco.Pogodził się z myślą,że nigdy nie zostanie odkrywcą i nigdy nie będzie miał wielu przyjaciół.Ważne miejsce w jego życiu zajmował dziadek.To on najbardziej mu imponował ,wszystko zmieniło się gdy chłopak pojechał do Anglii do dziadka gdy dziadek Jacoba umiera chłopak postanawia wyruszyć na tajemniczą wys... {} Recenzja książki Osobliwy dom pani Peregrine

@piwka@piwka {}× 1

Osobliwość na każdym kroku

30.01.2016

Dziadek Jacoba już w dzieciństwie opowiadał chłopcu o potworach czyhających w ciemnościach. Uważał to za zwykłe bajki dopóki staruszek nie zginął zaatakowany przez monstrum, które widział tylko główny bohater. Od tej pory regularnie chodził do psychiatry i starał się nie popaść w szaleństwo, mimo że koszmary dręczyły go co noc. Wiedziony ostatn... {} Recenzja książki Osobliwy dom pani Peregrine

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl