Recenzje książki "Ostatni oddech"

Dodaj swoją recenzję

Takie debiuty uwielbiam <3

10.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Debiuty, ach jak ja lubię debiuty 🥰 "Ostatni oddech" Katarzyna Garczyk @Link Poznali się na Zanzibarze. Ona przeciętna dziewczyna, on muzyk, znany na całą Polskę. To co ich połączyło, nie miało w sobie nic z wichrów namiętności. Były rozmowy, spacery, wspólne spędzanie czasu na wakacyjnych imprezach, delikatny dotyk i skradzione pocałunki... Czy ... {} Recenzja książki Ostatni oddech

Przenieście się do krainy, która was wzruszy i popłyną łzy

23.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lato na Zanzibarze i gorące uczucie, które połączyło muzyka i zwyczajną dziewczynę. Kornelia zamierza spędzić wakacje z przyjaciółką na największej tanzańskiej wyspie. Nie ma pojęcia, że ten wyjazd diametralnie zmieni jej życie. Gorące uczucie, które połączy ją ze znanym muzykiem, nie będzie miało w sobie nic z ognia i namiętności właściwych letni... {} Recenzja książki Ostatni oddech

Zabierz mój finalny oddech

18.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miłość – dziwne uczucie. Piękne i obezwładniające, a zaraz potem przerażające. Czy dla drugiej osoby można zrobić wszystko? Czy można kochać do tego stopnia, aby oddać jej swój finalny oddech? Kornelia poznała Ksawerego rok temu podczas wakacji na Zanzibarze. To były szalone i zwariowane wczasy, podczas których wspólnie z najlepszą przyjaciółką, ... {} Recenzja książki Ostatni oddech

Ostatni oddech

25.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rok wcześniej Kornelia wraz z przyjaciółką spędzają niezapomniany urlop, na którym poznają członków pewnego popularnego zespołu. Od tego momentu spędzają wspólnie czas. Między Kornelią a Ksawerym rodzi się bardzo silna więź, którą mają zamiar rozwijać po wakacjach. Niestety pewna sytuacja sprawia, że kobieta czuje się oszukana i zdradzona, a zamia... {} Recenzja książki Ostatni oddech

Ostatni oddech

16.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kto mnie zna, doskonale wie, że uwielbiam romanse z motywem muzycznym. A jeżeli w takowym pojawia się niegrzeczny przystojniak, to już po mnie. Taka moja słabość 😉 Kolejną książką, która zagościła na mojej muzycznej półeczce jest "Ostatni oddech" autorstwa Katarzyny Garczyk. Co my tu mamy? Kornelia, główna bogaterka, wraz z przyjaciółką Oliwią, b... {} Recenzja książki Ostatni oddech

Recenzja "Ostatni oddech"

9.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA No cześć :) to znowu ja :) tym razem mam dla Was recenzję książki Katarzyny Garczyk "Ostatni oddech" Bardzo dziękuję wydawnictwu WasPos oraz autorce za możliwość przeczytania i zrecenzowania książki. "Ostatni oddech" to historia miłosna dwojga młodych ludzi, których połączy wakacje na Zanzibarze. Te wakacje wywróciły ich życie do góry n... {} Recenzja książki Ostatni oddech

Ostatni oddech

28.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo dziękuję wydawnictwu WasPos i autorce, Katarzynie Garczyk, za możliwość zrecenzowania książki „Ostatni oddech”. Nie macie pojęcia jak długo czekałam na tę premierę i jak bardzo się cieszyłam, gdy ten dzień wreszcie nadszedł. Biorąc książkę do ręki po raz pierwszy miałam przeczucie, że bardzo mi się ona spodoba. Czy tak faktycznie było? „... {} Recenzja książki Ostatni oddech

Uroczy, wciągający, delikatny romans

26.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"-Wierzysz w przeznaczenie?-pyta nagle Ksawery, przez co moja dłoń z literką zatrzymuje się nad planszą. Spoglądam na niego zdezorientowana.- Czy uważasz, że wszystko to zbiegi okoliczności? -W sumie nie wiem. ale sądzę, że jeżeli coś jest nam pisane, to w odpowiednim momencie się zdarzy." „Ostatni Oddech” Katarzyny Garczyk jest debiutem autorki.... {} Recenzja książki Ostatni oddech

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe