Recenzje książki "Pajęcza sieć"

Dodaj swoją recenzję

Pajęcza sieć

22.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pajęcza sieć" to najnowsza książka spod pióra Mike Omer'a, którego uwielbiam za serię z Zoe Bentley. Dlatego też, gdy zobaczyłam, że wydany zostanie u nas tom pierwszy jego drugiej serii, nie mogłam się doczekać lektury. Czy było warto? Glenmore Park i jego tajemnice to początek serii thirllerów. W pierwszej części poznajemy śledczego, Miche... {} Recenzja książki Pajęcza sieć

Utonęłam w sieci pająka

11.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To moje pierwsze spotkanie z tym autorem. Jako wielka fanka thrillerów i kryminałów podchodzę do nich bardzo krytycznie, i oczekuje, by wciągały i nie dały się oderwać. Taka właśnie jest pajęcza sieć. Mike Omer to geniusz. A o czym jest książka? Wyobraźcie sobie, że dostajecie wiadomość, w której opisana jest wasza śmierć. Takie wiadomości otrz... {} Recenzja książki Pajęcza sieć

Świetny thriller

8.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pajęcza sieć to powieść Mike’a Omera, który zyskał popularność dzięki Umysłowi zabójcy. Była to pierwsza książka tego autora, którą czytałam. Bardzo mnie zaskoczyła dopracowaniem i szczegółami. Thriller to gatunek, od którego oczekujemy zaskoczeń i lekkiego przerażenia opisem sytuacji czy wydarzeniami, które mają miejsce. Omer potrafi budować napi... {} Recenzja książki Pajęcza sieć

Niesamowita pozycja!

3.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ale świetnie mi się ją czytało! Niemal od razu przypadła mi do gustu, bo czytając wyobrażałam sobie, jakbym oglądała ją jako film. Wszystko tak wyraziście opisane, ukazane niemal w trójwymiarze. Do tego te wszechobecny strach, że znajdziemy kolejną z ofiar. Cudowny dreszczy emocji, który pieścił moje wnętrze napawając je coraz to większym strachem... {} Recenzja książki Pajęcza sieć

Genialna książka z nietuzinkową fabułą

3.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie każda śmierć przygodzi bez ostrzeżenia" "Pajęcza sieć" to kryminał, thriller autorstwa Mike'a Omer'a. Po ulicach grasuje niebezpieczny morderca, który przed zabiciem swojej ofiary, wysyła do niej sms. Nie jest to zwykły SMS, jego treść zdradza przyszłej ofierze sposób, w jaki umrze. Przerażające... Mordercę poszukują dwaj policjanci z dochodz... {} Recenzja książki Pajęcza sieć

Czy jest możliwe dowiedzieć się czegoś o własnej śmierci?

1.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy jest możliwe dowiedzieć się czegoś o własnej śmierci? Niektórzy ludzie zastanawiają się jak i kiedy umrą. Na razie nie jest możliwe poznanie prawdy o dacie i sposobie naszego odejścia z tego świata. Inaczej stało się z kobietami w książce „Pajęcza sieć” Mike’a Omera, którą otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Psychopatyczny zabó... {} Recenzja książki Pajęcza sieć

@jupi2328@jupi2328 {}× 1

Glenmore Park

1.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rankiem w Glenmore Park zostaje znalezione ciało młodej kobiety. Śledztwo prowadzą Mitchell Lonnie oraz jego partner Jacob Cooper, policjanci wy­działu docho­dze­niowo-​śled­czego. Kiedy po jakimś czasie giną kolejne kobiety śledczy zdają sobie sprawę, że w okolicy grasuje seryjny morderca. Podejrzanych przybywa, a z trudem zdobyte tropy prowadzą ... {} Recenzja książki Pajęcza sieć

@justyna_@justyna_ {}× 5

Ding dong! Masz zabójczą wiadomość

30.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Skończyłam "Pajęczą sieć" i jestem pod wielkim wrażeniem. Po prostu WOW! Moja thrillerowska dusza musi przeczytać serię z Zoe Bentley i sprawdzić, czy też jest tak dobra. Szkoda, że dopiero teraz poznałam twórczość Mike Omera, ponieważ "Pajęcza sieć" jest po prostu niesamowita. Co mnie tak urzekło? Przede wszystkim konstrukcja książki. Zazwycz... {} Recenzja książki Pajęcza sieć

@stos_ksiazek@stos_ksiazek {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl