Recenzje książki "Płonące dziewczyny"

Dodaj swoją recenzję

Płonące dziewczyny - mała,ale wielka wiska

11.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

C.J. Tudor ⚜️Płonące dziewczyny⚜️ O książce słyszałam kilka opini i te dobre i te złe. I znowu musiałam sama przeczytać by się przekonać o co tyle szumu. Muszę dodac że to moje pierwsze spotkanie z autorką i nie ostatnie, tego mogę być pewna. Książka opowiada historię Jack i jej córki Flo. Kobiety muszą przenieść się do małej wioski Chapel Crof... {} Recenzja książki Płonące dziewczyny

Płonące dziewczyny

1.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Okno grzechoce. W szybę pukają palce kościotrupa”. Zło. Jak myślicie, kiedy człowiek jest zły? Czy jeden zły uczynek definiuje nas jako złych ludzi, czy potrzeba więcej czynników, aby móc powiedzieć o kimś, że jest zły? Kiedy człowiek staje się zły? I co na to wpływa? Wychowanie, a może człowiek jest zły od urodzenia? Jack Brooks jest pastorem ... {} Recenzja książki Płonące dziewczyny

Płonące dziewczyny

24.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🤍RECENZJA🤍 Tytuł: Płonące dziewczyny Autor: C. J. Tudor Wydawnictwo Czarna Owca 🤍 Pochłonęłam ją w jeden dzień! Jeden! Po "wróć przed zmrokiem" postanowiłam sięgnąć po równie coś mrocznego i tajemniczego, dlatego padło na "Płonące dziewczyny" książke, która zbiera wiele pozytywnych recenzji. 🤍Książka zabiera Nas do Chapel Croft, małej wsi, która... {} Recenzja książki Płonące dziewczyny

Mroczna historia...

18.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Płonące dziewczyny" to najnowszy thriller od brytyjskiej autorki, C.J. Tudor. Pastorka Jack Brooks obejmuje parafię po zmarłym poprzedniku. Wraz z córka zmuszona jest do przeprowadzki do niewielkiej angielskiej wioski w Chapel Croft. Od przyjazdu kobiet zaczynają dziać się podejrzane rzeczy, a na dodatek ktoś zostawia Jack karton, w którym znajd... {} Recenzja książki Płonące dziewczyny

Czy złym się rodzi czy takim się staje?

16.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czy ktoś może się urodzić zły? Co ma decydujące znaczenie: geny czy wychowanie? Czy ludzie mogą się zmienić, ukryć mroczną stronę swojej natury, przystosować się do społeczeństwa, postępować jak wszyscy?” Witajcie w Chapel Croft, niewielkiej wiosce położonej w hrabstwie Sussex. W miejscu gdzie wszyscy się znają, są głęboko przywiązani do swojej ... {} Recenzja książki Płonące dziewczyny

Płonące dziewczyny

21.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Płonące dziewczyny” to kolejna powieść C. J. Tudor, a właściwie Caroline J. Tudor. Największą popularność przyniósł jej „Kredziarz”, teraz do księgarni trafiła czwarta powieść „Płonące dziewczyny”. Akcja powieści rozgrywa się w małej miejscowości Chapel Croft, w hrabstwie Sussex. To tam w XVI wieku na stosie spalono grupę mieszkańców wsi, dwi... {} Recenzja książki Płonące dziewczyny

@justyna_@justyna_ {}× 3

„Nie ma bowiem nic ukrytego, co by nie wyszło na jaw, ani nic tajnego, co by się nie stało wi...

9.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Płonące dziewczyny to moje drugie spotkanie z C. J. Tudor. Wcześniej czytałam jej Zniknięcie Annie Thorne. A na swoim koncie ma już takie hity jak Kredziarz i Innie ludzie. Byłam ciekawa, jak poradziła sobie w nowej książce, a same Płonące dziewczyny zbierają bardzo dobre recenzje. Witajcie w miejscowości Chapel Croft. W tej uroczej angielskiej w... {} Recenzja książki Płonące dziewczyny

Nie do końca strawny literacki bigos

8.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Macie czasem tak, że czytacie jakąś książkę i czujecie, że oto przed Wami znajduje się bigos? :) Że różne watki, motywy, pomysły są trochę bez ładu i składu rzucone w tekst i czytelnik odnosi wrażenie, że sam autor nie do końca wiedział, co weń umieszcza. No to to właśnie są "Płonące dziewczyny". To właśnie jest ta powieść. Czuje się, że pisarka c... {} Recenzja książki Płonące dziewczyny

BA
@Bartlox
{}× 7
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl